Sex u prirodi

petar_z

Iskusan
Poruka
5.282
Setam se danas kroz Banjicku sumu i vidim na klupi par kako se ljube. Podsetilo me kako sam jako davno u istoj toj sumi otisao sa jednom devojcicom mnogo dalje od ljubljenja .

Imate li i vi iskustva sa sexom u prirodi? Vase misljenje o tome, da li bi ste ponovili...

Ili ste zatekli druge kako se sexaju?

Poslednja izmena:
Nisam odgovorila da li sam zatekla druge kako se sexaju.
Pa dešavalo se, vozimo rolere po nekoj pustahiji,drugarica i ja, a ljulja se auto,msm šta sad-neću da gvirim, prođem civilizovano, nisam voajer. I neki klinci mi se kresali ispred kuće oko ponoći, ali šta sad, ne vičem im da se sklone, bilo jednom pa prošlo,ja samo pojačala tv da ne smetam deci :lol:
I još neka situacija je bila-na poslu sam naletela na naku švaler šemu, pravila sam se da ništa ne vidim, a i oni. Posle me je ta neka zamolila da ih ne odrukam i nisam.
Nisam voajer, a nisam ni egzibicionista.
Cenim komfor iznad svega -kada je sex u pitanju, ali ne treba biti rob kreveta-moj stav.

Nisam odgovorila da li sam zatekla druge kako se sexaju.
Pa dešavalo se, vozimo rolere po nekoj pustahiji,drugarica i ja, a ljulja se auto,msm šta sad-neću da gvirim, prođem civilizovano, nisam voajer. I neki klinci mi se kresali ispred kuće oko ponoći, ali šta sad, ne vičem im da se sklone, bilo jednom pa prošlo,ja samo pojačala tv da ne smetam deci :lol:
I još neka situacija je bila-na poslu sam naletela na naku švaler šemu, pravila sam se da ništa ne vidim, a i oni. Posle me je ta neka zamolila da ih ne odrukam i nisam.
Nisam voajer, a nisam ni egzibicionista.
Cenim komfor iznad svega -kada je sex u pitanju, ali ne treba biti rob kreveta-moj stav.

Istina. Krevet je nezamnjiv ali promena uvek prija.

Ne verujem svojim ocima. Zene se raspricale a muskarci cute.

To je stvar spoja između dvoje ljudi. Bilo bi mi smešno,da neko hvata ljude okolo za te neki egzibicionističke nastupe uvek.
Verovatno nisu imali neku priču u kojoj mogu da se opuste,budu iskreni sa partnerom po pitanju sexualnih želja,ko šta voli,ko šta ne voli...
Ne vidim da je tema nešto opako surova,već jedna obična simpa tema.
Poenta je poverenje i otvorenost između dvoje ljudi. Neki ne stignu do tog stadijuma.
Nekima se možda omaklo dok su bili pijani ili drogirani (ali o takvim situacijama nemam komentar), sa neko levom osobom-šta znam ima nas raznih.

Ne verujem svojim ocima. Zene se raspricale a muskarci cute. Zar nema ni jednog da odvuce zabicu u zbunje:p

zabica se "neostecena" vratila iz prodavnice :lol:

- - - - - - - - - -

Buožeeee,što ste čistunci :lol:
Msm ok je da ljudi kada su dobro konetkovani jedno na drugo-budu i spontani.
Valjda, kada su klinci -nemaju gde drugo..........
A, kada porastu-malo osveže svakodnevnicu.

- - - - - - - - - -

:lol:
Tajnovita mesta, a ne ispod video nadzora :lol:

pa moze neko da naidje uvek breeeej :lol:

To su obično stranci, domaći znaju te zavale gdje ih nije lako uočiti. :)

Ne verujem da su bili stranci. To se desilo u Beogradu na Adi. Doduse na nudistickom delu. Valjda su pomislili ovde su golaci, ovde mozemo da radimo sta hocemo. Pri tome ona je bila je u toplesu. Cudan neki rezon. Ok je da se sexa u sred dana na plazi gde svi vide sta rade a smeta joj da je vide golu na mestu gde je to normalno.

Back