bird again
Elita
- Poruka
- 16.729
U nekoj tako losoj vezi do seksa ne moze ni doci.Nema tog seksa koji može da spasi lošu vezu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nekoj tako losoj vezi do seksa ne moze ni doci.Nema tog seksa koji može da spasi lošu vezu.
To ti je kao kada izabereš parfem na prvu notu. Pa posle nekih dan-dva shvatiš da ti se ostale note ne dopadaju.kako je moguce i u teoriji da je sex dobar a veza losa?![]()
sex pa veza uglavnomŠta je bolje, a šta vam se događa
Koliko je bitno početno mirisanje
Ili od duševnog slaganja ide ka erotici?
Šta kaže praksa
Đole, osećam da si iskusan mornar u bračnim vodama. Koliko si se puta ženio do sada?Nista pre sexa
Nije to romantično već praktičnoispade ja jedini romantik ovde![]()
To je upoznavanje, ne mora da bude veza, a i seks je deo upoznavanja. Koji je to trenutak kada zbližavanje postaje veza? Da li neko pita: hoćeš da budeš sa mnom u vezi ili jesmo li mi sada u vezi? Taj odnos, kako god da ga nazovemo, bez seksa i nije veza.Sex je veoma bitan za vezu, al nije najbitniji.
Uvek ako je ozbiljno, ne vidim kome moze biti prvo do sexa, gdedas da upoznas osobu, da je razumes, da se druzite, da ti je j lepo kad pricate o vremenskoj prognozi, sex mu dodje ko slag na tortu. A moze i slag u sexu![]()
ne znam, ja volim to upoznavanje i to, ako odma padne sex, dosadno, dobio sta sam hteoTo je upoznavanje, ne mora da bude veza, a i seks je deo upoznavanja. Koji je to trenutak kada zbližavanje postaje veza? Da li neko pita: hoćeš da budeš sa mnom u vezi ili jesmo li mi sada u vezi? Taj odnos, kako god da ga nazovemo, bez seksa i nije veza.
Koliko ljudi, toliko ćudi.Šta je bolje, a šta vam se događa
Šta kaže praksa
kod mene to uglavnom startuje u isto vremeŠta je bolje, a šta vam se događa
Šta kaže praksa