Dying For Sex

Da li biste se odlučili za ovako nešto da se nađete u sličnoj situaciji?
nazalost sam ispratio jednu slicnu. udala se za prvi kur*ac koji je naisao i posle 20 godina braka resila je da isproba i druge kur*eve.

naravoucenije: jebit*te se okolo kada je za to vreme, a naknadno kada vec imate nekoliko dece.

ako pa bas i morate, ne jebi(te se sa ljudima koji poznaju vas, vaseg muza, decu..

Dying for Sex je priča od ženi kojoj je dijagnostikovan IV stadijum raka i koja se usled toga odlučuje da napusti svog supruga i petnaestogodišnji godišnji brak u cilju potpunog istraživanja svoje seksualnosti.

Pogledajte prilog 1715509

Da li ste možda gledali ovu seriju?
Kako vam se čini ideja serije?
Koliko je u našem društvu komplikovano da se upustimo u potpuno istraživanje naše seksualnosti i da li su nam za to potrebne posebne situacije poput ove koja je navedena u seriji?
Pronalazim da je loše spuštati svoje moralne stavove, bez obzira na vek koji nam je dat.
Naša poruka i sećanje na nas ostaje duže od nas samih?
Naročito je bitno ako imamo rod i porod?
Ili je to samo bilo, nekada davno?

Pronalazim da je loše spuštati svoje moralne stavove, bez obzira na vek koji nam je dat.
"Svoje moralne stavove" ili društveno poželjne standarde?
Naša poruka i sećanje na nas ostaje duže od nas samih?
Lično mislim da ne, kada te više nema i sećanje na tebe izbledi ubrzo, možda ostanu delu ali to je to.
Naročito je bitno ako imamo rod i porod?
Iz razloga što bi se "dobri ljudi" oko nas zbog naših dela i odluka okomili na naš rod i porod kritički? Pa to mi ne zvuči kao da ljudi oko nas i nisu dobri ljudi, a ni hrišćani :pop:

Ja mislim, da te ne citiram rečenicu po rečenicu, da je osnova moralnosti upravo u rodu i porodu.
Lično nas može boleti uvce šta neko leže reći za nas, ali se trudimo više, baš zbog drugih?
Imali veće vrednosti i bliži ljudi zbog kojih bi uložili napor?
A, "brate"?
Brat?
Kako to gordo zvuči?

Dying for Sex je priča od ženi kojoj je dijagnostikovan IV stadijum raka i koja se usled toga odlučuje da napusti svog supruga i petnaestogodišnji godišnji brak u cilju potpunog istraživanja svoje seksualnosti.

Pogledajte prilog 1715509

Da li ste možda gledali ovu seriju?
Kako vam se čini ideja serije?
Koliko je u našem društvu komplikovano da se upustimo u potpuno istraživanje naše seksualnosti i da li su nam za to potrebne posebne situacije poput ove koja je navedena u seriji?

Hoceli ozdraviti na kraju ? Kao hepi end ?

Nešto ne mogu da povežem teško bolesnu ženu sa eksperoimentisanjem svoje seksualnosti.
Ako je za sve godine života koje ima nije istražila i shvatila svoju seksualnost ne vidim ni jedan razlog da to cini bolesna

Tako bolesna osoba ima mnogo lepih stvari kojima bi mogla da se bavi u još to malpo života
nego što je hebanje pod parolom istraživanja svoje seksualnosti.

Back