sonia.
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
Zasto?normalno i uvek veza pa seks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?normalno i uvek veza pa seks
mislim da to nije pitanje, vec desio se sex pa veza, ili prvo veza pa ajmo seks. Drugo je nekako ptirodnije ako ste se upoznali notmalno, necete se odma povaliti, ta koja ti da odma, jos ako je pijana, dace i drugom, po mene te su za seme, ili za jednom i nikad vise, ne za vezu, al mozda sam ja staromodan i komzerva. Ja volim kad ide svojim redom.Bez dobrog seksa i međusobne privlacnosti nema ni neke kvalitetne veze. Što pre padne dobar seks to je veća šansa za dobru vezu. Ne vidim razlog zašto bi čekao pola godine a barem njih 10 pre mene je dobilo odmah. Ta taktika sa odugovlačenjem seksa je toliko manipulatorska. Ne svidjam ti se? Ok, pozdrav idem da tražim kojoj se svidjam. Davala onu stvar šakom i kapom svakome ko joj se svideo a mene mnogo ceni pa neće seks. Prošao sam tu školu jednom u životu i nikad više. Iza takve zenske se krije ili neka koja je seksualno mrtva ili neka manipulatorka koja se kara sa njih 5 dok ja čekam. To je taktika kad hoće da glumi neku ozbiljnu devojku i da se uglavi kod nekog. Ja kad hoću da se bavim mazohizmom i čekam ja lepo odem u neku državnu ustanovu i čekam 2-3 sata na hodniku i dosadi mi.
U sustini jesi u pravu. Malo si ovo gadno napisao da zvucis ogorceno, mozda I jesi, ali obicno se krije nesto cim se tako odugovlaci, odlaze ili sta vec...Bez dobrog seksa i međusobne privlacnosti nema ni neke kvalitetne veze. Što pre padne dobar seks to je veća šansa za dobru vezu. Ne vidim razlog zašto bi čekao pola godine a barem njih 10 pre mene je dobilo odmah. Ta taktika sa odugovlačenjem seksa je toliko manipulatorska. Ne svidjam ti se? Ok, pozdrav idem da tražim kojoj se svidjam. Davala onu stvar šakom i kapom svakome ko joj se svideo a mene mnogo ceni pa neće seks. Prošao sam tu školu jednom u životu i nikad više. Iza takve zenske se krije ili neka koja je seksualno mrtva ili neka manipulatorka koja se kara sa njih 5 dok ja čekam. To je taktika kad hoće da glumi neku ozbiljnu devojku i da se uglavi kod nekog. Ja kad hoću da se bavim mazohizmom i čekam ja lepo odem u neku državnu ustanovu i čekam 2-3 sata na hodniku i dosadi mi.
Ne vidim šta je tu gadno rečeno. Neko ti se sviđa i vrlo brzo kroz par izlaska padne seks i to nije ništa nenormalno. Nisam ogorčen već me nervira kako neke žene koriste manipulatorske fore da preveslaju nekoga. Normalno je da imaš seks sa nekim ko te privlači. Sad neka cura koja je davala momcima posle par izlaska ili čak na prvom sastanku sad treba da vorta nekog lika i da mu se predstavlja kao neko nevinašce. A problem je taj da se njoj taj momak koji je čeka uopšte ne svidja nego eto ima para ili je ok lik i dobra prilika za udomiti se negde pa ga drži na uzde i u rezervi dok ne naiđe baja zbog koga će da joj spadnu gaćice odmah. Muškarac nikad neće ozbiljno sa ženom koja ga seksualno ne privlači dok pojedine žene spremne na sve i svašta. Nije je čekalo 3 meseca ili do braka njih 30 i dobili su seks brzo a sad njega tera da čeka i ispasta zbog njene proslosti i njenih teorija i gluposti koje je umislia. Taj momak nema veze sa kretenima sa kojima je bila pre njega i nema šta on da trpi testove neke.U sustini jesi u pravu. Malo si ovo gadno napisao da zvucis ogorceno, mozda I jesi, ali obicno se krije nesto cim se tako odugovlaci, odlaze ili sta vec...
Najpre se moraju otkriti sve karte, mora se znati s kim imas posla ..s tim da to ide spontano I bez glumatanja, a to se odmah vidi.
Zato kazem da je otvorenost bitna. Manipulisu i muskarci, itekako.Ne vidim šta je tu gadno rečeno. Neko ti se sviđa i vrlo brzo kroz par izlaska padne seks i to nije ništa nenormalno. Nisam ogorčen već me nervira kako neke žene koriste manipulatorske fore da preveslaju nekoga. Normalno je da imaš seks sa nekim ko te privlači. Sad neka cura koja je davala momcima posle par izlaska ili čak na prvom sastanku sad treba da vorta nekog lika i da mu se predstavlja kao neko nevinašce. A problem je taj da se njoj taj momak koji je čeka uopšte ne svidja nego eto ima para ili je ok lik i dobra prilika za udomiti se negde pa ga drži na uzde i u rezervi dok ne naiđe baja zbog koga će da joj spadnu gaćice odmah. Muškarac nikad neće ozbiljno sa ženom koja ga seksualno ne privlači dok pojedine žene spremne na sve i svašta. Nije je čekalo 3 meseca ili do braka njih 30 i dobili su seks brzo a sad njega tera da čeka i ispasta zbog njene proslosti i njenih teorija i gluposti koje je umislia. Taj momak nema veze sa kretenima sa kojima je bila pre njega i nema šta on da trpi testove neke.
Muškarci manipulišu na drugi način. Uglavnom obećavaju kule i gradove i slične fore. Međutim kada se muškarcu a i ženi neko svidi normalno je da padne seks. Ti izgovori kako su veze propale zbog brzog seksa su debilni. Veze propadaju jer se u vreme zaljubljenosti i napaljenosti na početku veze ne stvara poverenje i prijateljstvo već se taktizira i stavlja na razne probe. Samim taktiziranjem i patoloskim nepoverenjem i željom za kontrolom se ubija veza. Treba stvari pustiti spontano da se razviju bez ikakve taktike. Zato ovo sa čekanjem jeste vrsta taktike, manipulacije, kontrolisanja i nepoverenja. Zato od takvih žena muskarci beže. Isto kao sto žene odu od muškaraca koji neće da je uključe u svoj život i da planiraju nešto sa njom ozbiljno. Ako posle 6 meseci zabave seksa i zaljubljenosti niste spremni da krenete u zajednički život najverovatnije nećete nikad pa čak i ako posle par godina razvlacenja veze krenete u zajednički život onda sigurno sledi višegodišnja katastrofa i razlaz. Dvoje se sviđaju jedno drugome, pa se zabavljaju, zavole se i kreću da zajedno grade život. Sve drugo je sranje i katastrofa.Zato kazem da je otvorenost bitna. Manipulisu i muskarci, itekako.
manipulisemo drugacije, mi vas zavlacimo da trcite za nama, to jeste vid manipulacije, druga manioulacija je kad vam ne dozivlimo po vasem, i vi pristanete glat iz nekog razloga, muskarac i muskarac bi se pobili da jedan pokusa tako da nametne svoje, treca manipulacija je kad vam govorimo slatke lazi koje zelite da cujete, a vi se otopite, nama to ono nagonski u trenutku, 4 i 5 vec je previse da pisem ovde.Zato kazem da je otvorenost bitna. Manipulisu i muskarci, itekako.
Ја сам чуло мириса изгубио и пре Корона вируса, тако да ми је то небитно у процесу зближавања са омиљеном крменадлом.Šta je bolje, a šta vam se događa
Koliko je bitno početno mirisanje
Ili od duševnog slaganja ide ka erotici?
Šta kaže praksa
drugoŠta je bolje, a šta vam se događa
Šta kaže praksa
Zene koje puno otezu su veoma proracunate ,bjezi od njih.Muškarci manipulišu na drugi način. Uglavnom obećavaju kule i gradove i slične fore. Međutim kada se muškarcu a i ženi neko svidi normalno je da padne seks. Ti izgovori kako su veze propale zbog brzog seksa su debilni. Veze propadaju jer se u vreme zaljubljenosti i napaljenosti na početku veze ne stvara poverenje i prijateljstvo već se taktizira i stavlja na razne probe. Samim taktiziranjem i patoloskim nepoverenjem i željom za kontrolom se ubija veza. Treba stvari pustiti spontano da se razviju bez ikakve taktike. Zato ovo sa čekanjem jeste vrsta taktike, manipulacije, kontrolisanja i nepoverenja. Zato od takvih žena muskarci beže. Isto kao sto žene odu od muškaraca koji neće da je uključe u svoj život i da planiraju nešto sa njom ozbiljno. Ako posle 6 meseci zabave seksa i zaljubljenosti niste spremni da krenete u zajednički život najverovatnije nećete nikad pa čak i ako posle par godina razvlacenja veze krenete u zajednički život onda sigurno sledi višegodišnja katastrofa i razlaz. Dvoje se sviđaju jedno drugome, pa se zabavljaju, zavole se i kreću da zajedno grade život. Sve drugo je sranje i katastrofa.
Nisam siguran, mnoge veze ne bi postojale ako bi bili otvoreni tj da ispricas u pocetku svu prtljagu koju nosis, ne treba se pretvarati da si osoba koja nisi, to se slazem.Zato kazem da je otvorenost bitna. Manipulisu i muskarci, itekako.
Isto vazi za oba pola. Kada krene sa lazima, ne ide.Zene koje puno otezu su veoma proracunate ,bjezi od njih.
Treba biti potpuno iskren i otvoren, kad tad se sve ionako sazna.Nisam siguran, mnoge veze ne bi postojale ako bi bili otvoreni tj da ispricas u pocetku svu prtljagu koju nosis, ne treba se pretvarati da si osoba koja nisi, to se slazem.
Me zene su goreIsto vazi za oba pola. Kada krene sa lazima, ne ide.
Ne mozes generalizovati tako.Me zene su gore![]()
Tacno, ali nikad neces u pocetku dopustiti toj osobi da ti pridje blize ako znas sve ,mislim u smislu da np imas ADHD.Treba biti potpuno iskren i otvoren, kad tad se sve ionako sazna.
Sala sala ,nesto si mi se uozbiljilaNe mozes generalizovati tako.
Samo nisam odmah odgovorilaSala sala ,nesto si mi se uozbiljila![]()
rešenoMozda samo pokusavam na kulturniji nacin nesto da kazem.
Uvek sex pa veza. That is the way.Šta je bolje, a šta vam se događa
Šta kaže praksa