salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.208
Ako o tim stvarima razmisljas nikad ****** od tebe.Jeste, ali prvo da vidim da li je psiho, da ne bih zatekao isečene gume ako se ne javim na telefon, npr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako o tim stvarima razmisljas nikad ****** od tebe.Jeste, ali prvo da vidim da li je psiho, da ne bih zatekao isečene gume ako se ne javim na telefon, npr.
Nemam te ambicije.Ako o tim stvarima razmisljas nikad ****** od tebe.
Takodje. A opet nikada mi nije uspelo prvo sex pa veza, jer je sve ostajalo na sexu. Verovatno su bili tipicni nezreli balkanci koji kada ide tim redosledom, prvo sex pa veza, zenu dozive lakom u svojoj glavi.Hm. Meni se par puta to desilo i završilo je neslavno. Ono par meseci ulažeš u nešto a kad počne intima ono katastrofa.
Takodje. A opet nikada mi nije uspelo prvo sex pa veza, jer je sve ostajalo na sexu. Verovatno su bili tipicni nezreli balkanci koji kada ide tim redosledom, prvo sex pa veza, zenu dozive lakom u svojoj glavi.
Nazalost komplikujemo zivot bez potrebe.Možda nije da je dožive lakom, već od starta znaju da neće ništa više. Kad neko krene sa tim, tu nema promene.
Mislim da muskarci ne kapiraju da zene znaju da li zele da spavaju sa nekim muskarcem vec na prvom dejtu. To sto odlazu moze biti iz XY razloga.
I to ne govori nista o njoj.
Kod vas je uvek potvrdan odgovorDa vi znate mi ne znamo mi smo u zabludi vi niste
Kod vas je uvek potvrdan odgovor![]()
Retko se odlucite za ozbiljno ako odmah dodje do sexa.Normalno da sa svakom hocemo sto pre a isto kao i vi znamo koliko zelimo ozbiljno ili ne
Totalna nebuloza,ako je neko toliko povrsan neozbiljan onda je to na svakom polju,ja procenjujem iskljucivo po izgledu koliko mi se svidja na osnovu toga mogu da se posvetim ili ne,sto opet nema veze jer i na mrvice se mnoge nalozeRetko se odlucite za ozbiljno ako odmah dodje do sexa.
Vi zene ocenjujete i procenjujete na osnovu toga, kada je doslo do sexa. Dok su zene sposobne da procene na prvom dejtu, da li ce sa tim covekom spavati za par sati, par meseci ili nikad.
hahahah to sam cula od jednog prijatelja, kao necu ja tek tako. Hocu polako....itd.E, međutim, postoje i oni koji se ne daju lako. I to sam primetila. Neće. I da ti kažem izazivaju pažnju, barem kod mene. Ne ono tipa da mu se ne dopadam, kome se ne dopadam nemam ni želju da budem sa njim, već ono sviđate se, ali neće tek tako.
To bi i trebalo da bude normalno. Ali mnogi muskarci odluce na osnovu toga kada je doslo do sexa.Totalna nebuloza,ako je neko toliko povrsan neozbiljan onda je to na svakom polju,ja procenjujem iskljucivo po izgledu koliko mi se svidja na osnovu toga mogu da se posvetim ili ne,sto opet nema veze jer i na mrvice se mnoge naloze
Pa cekaj ja joj bio drugi i polegamo na prvo vidjenje i sad over the top riba ja da je ostavim jer mi je odmah dala,plizTo bi i trebalo da bude normalno. Ali mnogi muskarci odluce na osnovu toga kada je doslo do sexa.
Iskreno, ja jos nisam upoznala nekog ko ima tako 'liberalan' stavosim sto procitam na forumu, otprilike svaki 5 odgovor
![]()
Ako si joj drugi onda je ok....? A, ako ne znas koji si joj po redu?Pa cekaj ja joj bio drugi i polegamo na prvo vidjenje i sad over the top riba ja da je ostavim jer mi je odmah dala,pliz![]()
Nisam ja bitan osim sto ulivam pouzdanje,nego sto ne mislim da su lake ako mi odmah daju,ne znaci da ce i drugima sto se ispostaviAko si joj drugi onda je ok....? A, ako ne znas koji si joj po redu?![]()
mislis seks pa brak ili brak pa seks?Sex pa veza ili veza pa sex?
Tako je. To mnogi muskarci ne shvataju.Nisam ja bitan osim sto ulivam pouzdanje,nego sto ne mislim da su lake ako mi odmah daju,ne znaci da ce i drugima sto se ispostavi
normalno i uvek veza pa seksŠta je bolje, a šta vam se događa
Koliko je bitno početno mirisanje
Ili od duševnog slaganja ide ka erotici?
Šta kaže praksa