Sex pa veza ili veza pa sex?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm. Meni se par puta to desilo i završilo je neslavno. Ono par meseci ulažeš u nešto a kad počne intima ono katastrofa.
Takodje. A opet nikada mi nije uspelo prvo sex pa veza, jer je sve ostajalo na sexu. Verovatno su bili tipicni nezreli balkanci koji kada ide tim redosledom, prvo sex pa veza, zenu dozive lakom u svojoj glavi.

Takodje. A opet nikada mi nije uspelo prvo sex pa veza, jer je sve ostajalo na sexu. Verovatno su bili tipicni nezreli balkanci koji kada ide tim redosledom, prvo sex pa veza, zenu dozive lakom u svojoj glavi.

Možda nije da je dožive lakom, već od starta znaju da neće ništa više. Kad neko krene sa tim, tu nema promene.

A opet na jednoj temi je jednom jedna žena napisala da je sad u braku, imaju i decu, sa tipom sa kojim se godinu dana samo viđala radi seksa, potpuno neobavezno. Pa kad su videli da se genarlno slažu bilo je ono, pa zašto ne bismo živeli zajedno itd.

Da, dese se i takve veze, ali po mom iskustvu upravo bude ovo:
Možda nije da je dožive lakom, već od starta znaju da neće ništa više. Kad neko krene sa tim, tu nema promene.
Nazalost komplikujemo zivot bez potrebe.
Mislim da muskarci ne kapiraju da zene znaju da li zele da spavaju sa nekim muskarcem vec na prvom dejtu. To sto odlazu moze biti iz XY razloga.
I to ne govori nista o njoj.

Mislim da muskarci ne kapiraju da zene znaju da li zele da spavaju sa nekim muskarcem vec na prvom dejtu. To sto odlazu moze biti iz XY razloga.
I to ne govori nista o njoj.

U pravu si. Žena odmah može da oseti želi li ili ne, ok potrebno je i da se pokaže dovoljno normalnim i zrelim, ne može se sa svakim, međutim, oni kao lovci više vole da love lovinu i deluje kao da se više obraduju kada je ulove posle većeg truda. Onda imaju osećaj da više vredi i da je za kategoriju ozbiljnija veza.

Gledajući to kako se priča o ženama koje lako daju (prvi susret), i kako se ophode prema njima, žene zato i imaju rezervisan stav.

Retko se odlucite za ozbiljno ako odmah dodje do sexa.
Vi zene ocenjujete i procenjujete na osnovu toga, kada je doslo do sexa. Dok su zene sposobne da procene na prvom dejtu, da li ce sa tim covekom spavati za par sati, par meseci ili nikad.
Totalna nebuloza,ako je neko toliko povrsan neozbiljan onda je to na svakom polju,ja procenjujem iskljucivo po izgledu koliko mi se svidja na osnovu toga mogu da se posvetim ili ne,sto opet nema veze jer i na mrvice se mnoge naloze

Totalna nebuloza,ako je neko toliko povrsan neozbiljan onda je to na svakom polju,ja procenjujem iskljucivo po izgledu koliko mi se svidja na osnovu toga mogu da se posvetim ili ne,sto opet nema veze jer i na mrvice se mnoge naloze
To bi i trebalo da bude normalno. Ali mnogi muskarci odluce na osnovu toga kada je doslo do sexa.
Iskreno, ja jos nisam upoznala nekog ko ima tako 'liberalan' stav :D osim sto procitam na forumu, otprilike svaki 5 odgovor :D

Nisam ja bitan osim sto ulivam pouzdanje,nego sto ne mislim da su lake ako mi odmah daju,ne znaci da ce i drugima sto se ispostavi
Tako je. To mnogi muskarci ne shvataju.

Mislim da ne postoji zena koja bar jednom nije imala sex na prvom dejtu. Za nekog ce biti laka, za nekog postena jer nije i sa sledecim odmah otisla u krevet. A nekoga to nece ni zanimati. (sto je, rekla bih, retkost)

Back