Sex i samopouzdanje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je to stvarno tako ili je stvar odgoja, cesto cujem u drustvu nemam ja nista sa njim samo strast, radi se o Holandjankama ali bez obzira zene su i jedne i druge.
Pusti ti mene :lol:
Ja sam vrlo konzervativna izgleda za sve uslove, ali takva sam, sta cu.
Naravno, ima I do mentaliteta, vaspitanja, ko zna i cega sve jos stecenog “usput”..

Da li je za dobar sex bitno da imamo jako samopouzdanje /da osećamo da smo dobri ljubavnici, zgodni, privlačni.../

ili dobar sex možemo imati sa nekom osobom i kada se osećamo loše?

Izbegavate li sex kada se ne osećate generalno dobro? Ili iz njega crpite snagu da se osećate bolje?
Избегавам само кад ми не дају.
Са сексом је увек боље него без њега.
Паре падају туђим рукама кита једино расте у туђим рукама.

Otkud sad to, zar nije bilo da baš zbog Tindera sve mogu da timeshare-uju Čada
Pa imas da biras kao muskarac daleko vise nego prije, ne samo zbog Tindera ali sigurno je i on igrao tu ulogu.Znam vise momaka koji preko Tindera konstantno mijenjaju zene a nisu nikad bili bas uspjesni sa zenama.Kad se prijavis uvijek ih nekoliko ima koje se jave.

Poslednja izmena:
Da li je za dobar sex bitno da imamo jako samopouzdanje /da osećamo da smo dobri ljubavnici, zgodni, privlačni.../

ili dobar sex možemo imati sa nekom osobom i kada se osećamo loše?

Izbegavate li sex kada se ne osećate generalno dobro? Ili iz njega crpite snagu da se osećate bolje?
ok..samopouzdanje je potrebno....ali je i lepo kada partneri jedno drugom daju dozu samopouzdanja...sigurnosti...

Back