T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Avantgarda, bato, ubi nas ova avantgarda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes misliti Baso, ni ja ovo ne razumijem...Aleksej_BASO:ali ne mogu da razumem kako nekoga moze da uzbudjuje da vidi da mu drugi TIP tuca ribu????
:shock: :shock: :shock:
Zex:Eto, covek ne zna, a kaze se AVANTGARDNO, jel'da?

Gazdarica:Mozes misliti Baso, ni ja ovo ne razumijem...![]()
![]()
![]()
Ali, to ni nece raditi ljudi koje takve stvari ne privlace, tako da ne vidim problem...
Ako je njima lijepo, i meni je... :razz:
Ako neko voli da gleda drugog tipa kako mu krese ribu...
Ajde neka se javi, evo ja cu da mu ucinim... 
Aleksej_BASO:MA ima ljudi koji vole da jedu feklije, jel, pa ako je njima lepo...
Ali ja to i dalje ne razumem...
Ipak..Ako neko voli da gleda drugog tipa kako mu krese ribu...
Ajde neka se javi, evo ja cu da mu ucinim...
Ali ako je neka dobra qrva, a ne neki skrndelj.
(mada obicno skrndelj ribe vole sa svima da se tandare i sve da probaju....)
Gazdarica:E, vidis, kvaka je u tome sto ce tesko neko svoju ribu na kresanje dati nekome ko razmislja poput tebe... I, tako i treba da bude...
Ne zbog tebe, nego zbog stavova...

Srdj@n:Pa poenta je u tome da ljudi misle da je normalno da devojka treba da prihvati da oni zele da budu sa njom i jos jednom i da mu ispuni zelju bez da se buni a nije normalno da i ona zeli sex sa 2 tipa... slucajno ako pomene to se zubi izbijaju! I onda ona sta ce, njemu iza ledja to uradi sa neka 2 anonimusa ... Ako to ljudi zele, meni je cetvorka najpravednija.
U svakom slucaju svako radi ono sto mu se svidja...
) u domenu zamisljanja.... Uopste ne mislim da bi mi se to svidelo, ma kakvi bre....
ali devojku....... Ne bas.
Aleksej_BASO:ne znam sta mi je danas poceo sam da koristim ove neuobicajene reci, prvo "fekalije" a sada i "domen"![]()
neki_dr._mr.:ne znam gde se tako kaze, tj. pise? :shock:
Gazdarica:E, vidis, kvaka je u tome sto ce tesko neko svoju ribu na kresanje dati nekome ko razmislja poput tebe... I, tako i treba da bude...
Ne zbog tebe, nego zbog stavova...

maja79:evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.
Aleksej_BASO:@livi: ma ne prolazi me vec 20ak godina...![]()

a razumesh da se sexa sa josh jednom ribom? svinjo shovinistichka..Aleksej_BASO:MA ljudi bre, ja razumem (donekle) da tip hoce da se sexa sa svojm devojkom i sa jos jednom devojkom, ali ne mogu da razumem kako nekoga moze da uzbudjuje da vidi da mu drugi TIP tuca ribu????
:shock: :shock: :shock: