sex-igra ili...

Gazdarica:
Mozes misliti Baso, ni ja ovo ne razumijem... :lol: :lol: :lol:
Ali, to ni nece raditi ljudi koje takve stvari ne privlace, tako da ne vidim problem...
Ako je njima lijepo, i meni je... :razz:

MA ima ljudi koji vole da jedu feklije, jel, pa ako je njima lepo...

Ali ja to i dalje ne razumem...

Ipak.. :lol: Ako neko voli da gleda drugog tipa kako mu krese ribu... :lol: Ajde neka se javi, evo ja cu da mu ucinim... :lol:

Ali ako je neka dobra qrva, a ne neki skrndelj.

(mada obicno skrndelj ribe vole sa svima da se tandare i sve da probaju....)

Pa poenta je u tome da ljudi misle da je normalno da devojka treba da prihvati da oni zele da budu sa njom i jos jednom i da mu ispuni zelju bez da se buni a nije normalno da i ona zeli sex sa 2 tipa... slucajno ako pomene to se zubi izbijaju! I onda ona sta ce, njemu iza ledja to uradi sa neka 2 anonimusa ... Ako to ljudi zele, meni je cetvorka najpravednija.
U svakom slucaju svako radi ono sto mu se svidja...

Aleksej_BASO:
MA ima ljudi koji vole da jedu feklije, jel, pa ako je njima lepo...

Ali ja to i dalje ne razumem...

Ipak.. :lol: Ako neko voli da gleda drugog tipa kako mu krese ribu... :lol: Ajde neka se javi, evo ja cu da mu ucinim... :lol:

Ali ako je neka dobra qrva, a ne neki skrndelj.

(mada obicno skrndelj ribe vole sa svima da se tandare i sve da probaju....)

A kada si ti sa njih dve, onda su to dobre ribe? Ili TJe sa tobom, ali samo ako si dobar ... . (nesto uvredljivo - izaberi sam).

Gazdarica:
E, vidis, kvaka je u tome sto ce tesko neko svoju ribu na kresanje dati nekome ko razmislja poput tebe... I, tako i treba da bude...
Ne zbog tebe, nego zbog stavova...

PA smem da pitam valjda... :)

Srdj@n:
Pa poenta je u tome da ljudi misle da je normalno da devojka treba da prihvati da oni zele da budu sa njom i jos jednom i da mu ispuni zelju bez da se buni a nije normalno da i ona zeli sex sa 2 tipa... slucajno ako pomene to se zubi izbijaju! I onda ona sta ce, njemu iza ledja to uradi sa neka 2 anonimusa ... Ako to ljudi zele, meni je cetvorka najpravednija.
U svakom slucaju svako radi ono sto mu se svidja...

E sad.... Granice "normalnosti" sami odredjujemo.

Vidite ljudi... Ja zaista mogu da zamislim da devojku koju ja volim *** 2 tipa. Bez sumnje je uvek uzbudljivo videti dobru ribu "u akciji"... Tim pre sto u tome svakako postoji i neka doza brutalnosti koja svakako uzbudjuje.... Ali... Koliko god mi to bilo uzbudljivo, sve ostaje samo u domenu (ne znam sta mi je danas poceo sam da koristim ove neuobicajene reci, prvo "fekalije" a sada i "domen" :lol: ) u domenu zamisljanja.... Uopste ne mislim da bi mi se to svidelo, ma kakvi bre....

Sto vise mislim o tome sve mi je teze da to prihvatim.

Mislim ne ljutim se cak ni ako ce neko analizom da zakljuci da je to sve izraz sebicnosti, neka bude, ali zaista ne volim da "delim ono sto je moje" osim ako nije cokolada ili tako nesto... :lol: ali devojku....... Ne bas.

@Bad_Wolf: ee pa nisam jos bio sa 2 pa ne mogu reci da li su neke bzvz ili vrede nesto... :)

maja79:
evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.

Joj Majo sta ti sve pada na pamet.

Back