sex-igra ili...

Super je sto si uradila bar nesto ! Probaj da ides malo dalje, ako ti je jos uvek interesantna ta zamisao. Samo za pocetak nemoj da ukljucujes muza u to, vidi prvo jel ti uopste odgovara da budes sa curom u bilo kakvim blizim odnosima. U svakom slucaju je bolje je da to uradis nego da ostavis da visi u vazduhu. Iz iskustva .......

maja79:
pa nadaj se i dalje!mozda te i iznenadim a mozda te i ubacim u trojku?nego mnogo si mali,cekacu te da porastes(kiriku)

Porasti vise necu od ovih (skoro) 180 koliko imam hahaha, davno sam zavrsio da rastem... :lol: Mozda tu kada i ti, jer smo generacije.. :P:P:P

Aaaa to hoces da kazes kako smo mi mladi??? Jups, sili mi, nisam odmah shvatio!!! :):)

Pa znas kako, sto da ne trojkica, ja sam za ;) Vredi probati, a necu razocarat ;)

maja79:
evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.

I onda zakljucis da on uziva vise sa njom :confused:

Aleksej_BASO:
Porasti vise necu od ovih (skoro) 180 koliko imam hahaha, davno sam zavrsio da rastem... :lol: Mozda tu kada i ti, jer smo generacije.. :P:P:P

Aaaa to hoces da kazes kako smo mi mladi??? Jups, sili mi, nisam odmah shvatio!!! :):)

Pa znas kako, sto da ne trojkica, ja sam za ;) Vredi probati, a necu razocarat ;)
ma mladi smo naravno,ali ja volim jos mladje!

JBG dovoljno je ako je devojka normalne visine i kilaze......

Mozda brojke nisu impooznatne, ali do sada mi nije manjklala ni visina ni duz... :lol: !!

Ja sam samo polu crnogorac inace bih bio ipak malo veci. Pokvario me ovaj vojvodjanski vazduh.

Aleksej_BASO:
Cenim!!! :) To je stav koji i ja podrzavam, zapravo i ja volim mnogo starije od tebe-nas, ali opet... :mrgreen: Ne bih ti gledao u zubice!!! :P:P

(Iskreno mislio sam da volis starije)
pa da moj muz je od mene stariji 9 godina i to je ok.ali sam mislila na sex ipak mlado to moze 5 puta za vece.kapiras?a nikada ne bi se zabavljala ili udala za nekog balavca naravno.

maja79:
pa da moj muz je od mene stariji 9 godina i to je ok.ali sam mislila na sex ipak mlado to moze 5 puta za vece.kapiras?a nikada ne bi se zabavljala ili udala za nekog balavca naravno.

Uuu 9 godina.....

Znas kako, ako je neko maldji od tebe trenutno on jeste malo balavac, ali za 5-10 godina... ;)

A za 5x... Pa ako bas mora moze i (samo) toliko, sto se mene tice ali prave zenske se ne bune ni kada im 6ti put sapnem na uvo "zelim te opet!" 8-) 8-)

Ali to je ono zasto ja vek forsiram da je mnogo bolji odnos (ako vec govorimo o velikoj razlici u godinama) da je muskarac mladji, iz najprakticnijih razloga. Maldji moze ipak vise, a uz malo truda i volje i nauci se dosta pa ni tehnicki ne zaostaje za starijima. :)

Njoj lepo, njemu lepo, mogu ko zecevi!!! :)

A u obrnutoj situaciji nije tako.

DA naravno glupo je reci da godina toliko znace.

Ima likova koji i sa 40 tandare puno, a ja znam i moje vrsnjake koji nisu neke masine bas.

Glupo je da covek hvali sebe ali ja sam super sto se tice toga. :) Nadam se da ce me tako sluziti i kaba budem "matorac".

Tako da je i meni OK da budu sto slicnije godine iz prakticnih razloga. Jer ja sada mogu biti sa ribom 10 g starijom i da mi bude super, ali ipak za brak i tako to mislim ipak to jako tesko moze da prodje.... A opet zena ne treba da bude ne previse mladja! BAs kao sto ti kazes.

Glupo je to sto si zamislila, glupo je i sto razmisljas o tome na taj nacin, glupo je i sto slusas "savete" sa foruma koji te hrabre za takvu glupost. Bolje nadji nekog lokalnog rezisera pa pravi trojku za pare, bar da ti ne bude zao posle.
p.s.: nemoj ni mene da slusas

Back