ŠEŠELJ SE VRAĆA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je meni smesan .

i tomi je smešan:-D

hrvnikolictxtdq5.jpg

Slažem se, samo bih mu ja pridodao tamo i generalnog sekretara kao i potpredsednika, ali i veliku većinu članova.......

......puste želje......:cry:

Тачно! ПУСТЕ ЖЕЉЕ! Али, не очајавај. Жути ће се ионако разбежати по Европи када СРС освоји власт па ће бити близу Шевенингена. Жалите се тада карлици дел тачкић. Нећемо вас дуго видети у Србији. Само је једном Србин насео на ОТПОР и никад више!

Тачно! ПУСТЕ ЖЕЉЕ! Али, не очајавај. Жути ће се ионако разбежати по Европи када СРС освоји власт па ће бити близу Шевенингена. Жалите се тада карлици дел тачкић. Нећемо вас дуго видети у Србији. Само је једном Србин насео на ОТПОР и никад више!

Gde si, Violeta, kućo stara:-D
Kad se vraća, da čujemo iz prve ruke, radikalske:lol:

Pozdrav za Paolu:)
Nema te, a tako si potrebna, samo da sam na tvom mestu, ovu temu bih izbegavala. Nema nikakvog smisla, cisto da se istomisljenici malo izrugnu na racun robijanja Seselja u Hagu i da izdejstvuju banovanje Jeriija...
Podvlacim- ZIVI se uvek vracaju, i Seselj ce:lol:

Pozdrav za Paolu:)
Nema te, a tako si potrebna, samo da sam na tvom mestu, ovu temu bih izbegavala. Nema nikakvog smisla, cisto da se istomisljenici malo izrugnu na racun robijanja Seselja u Hagu i da izdejstvuju banovanje Jeriija...
Podvlacim- ZIVI se uvek vracaju, i Seselj ce:lol:

Ма нешто сам заузета. Први контролни, припреме за писане задатке, приватни ученици.... у ПРОМОЦИЈЕ ВОЈВОДИНЕ КЊИГЕ О ПОШАСТИ ВАТИКАНА... Паола никада није избегавала теме. Џерија могу да банују, али неминовност доласка СРС на власт неће променити. А што се војводиног повратка тиче, очекујем тријумф на суђењу, бламажу тужилаштва, али и осуду. И Мендела је доказао да је чврст орах за неправду. Војвода је већ ушао у историју светског правосуђа.

Ма нешто сам заузета. Први контролни, припреме за писане задатке, приватни ученици.... у ПРОМОЦИЈЕ ВОЈВОДИНЕ КЊИГЕ О ПОШАСТИ ВАТИКАНА... Паола никада није избегавала теме. Џерија могу да банују, али неминовност доласка СРС на власт неће променити. А што се војводиног повратка тиче, очекујем тријумф на суђењу, бламажу тужилаштва, али и осуду. И Мендела је доказао да је чврст орах за неправду. Војвода је већ ушао у историју светског правосуђа.

:confused:Koji vojvoda?

Razumem te, ali, svrati malo cesce:)

Aleksandar Vucic: "Hasko tuzilastvo je u histeriji i patoloskoj nervozi- jer nema slucaj Vojislava Seselja.
-Tuzilastvo se ponasa divljacki. Krseci pravo 77a Pravilnika o postupku i dokazima Haskog tribunala, pretnjama i ucenama i prinudama, pokusava da izvrsi pritisak na potencijalne svedoke odbrane i iskoristi ih kao svedoke tuzilastva.....Ljubisa Petkovic, Jovo Ostojim i Miroslav VUkovic preneli su tuzilastvu tribulana da ne zele da budu svedoci optuzbe..."

ŠEŠELJ se vraća! Noge mi se bre odsekle! Ajd da je april... Imam aritmije, ozbiljno ti kažem. Dakle, ako ima pravde, a ne znam da li je ovde ima i ako ima Boga, a ima ga, Šešelj će se vratiti, odnosno svratiti eventualno do neke druge, npr. psihijatrijske ustanove, a nikako ovde više gde tako lud i sugestivan lako povlači za sobom lude, agresivne, needukovane itd, itd... Čovek, u stvari NEčovek je bolesnik, agresivac i spletkaroš kome IQ radi SAMO u tom pravcu. Šta je taj napakovao nevinom svetu to možda nije niko ovde... Pa i ova "duvanska afera" je njegovo maslo. Trebalo je naći, trebalo je dobro odabrati žrtvu i skrenuti oči javnosti sa pravih švercera... A nije se libio ni da nevine optužuje za politička ubistva iza kojih je bila njegova simpatizerska stranka...

Šta je provokacija? Lepo je naglašeno da se pita za mišljenje i odmah je postavljač dao svoje bez trunke provokacije.

Znači li to da ako bi neko postavio temu sa pitanjem "Da li je Tadić smrdljiva pederčina" i dao svoje mišljenje da je to možda malo preterano, ne bi u tom slučaju zloupotrebio svoje pravo i zaključao temu a postavljača teme banovao?
Na ovoj temi ima jako mnogo onih koji su prekršili pravilnik foruma i zaslužili banovanje. Da li ćeš postupiti po pravilniku ili je važnije tvoje političko opredeljenje?

Znači li to da ako bi neko postavio temu sa pitanjem "Da li je Tadić smrdljiva pederčina" i dao svoje mišljenje da je to možda malo preterano, ne bi u tom slučaju zloupotrebio svoje pravo i zaključao temu a postavljača teme banovao?
Na ovoj temi ima jako mnogo onih koji su prekršili pravilnik foruma i zaslužili banovanje. Da li ćeš postupiti po pravilniku ili je važnije tvoje političko opredeljenje?
Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .

Dok ne probas...;)
I meni cesto smeta njegovo shvatanje "vlasnistva" nad forumom, ali se posle prisetim da mene niko ne tera da dolazim ovde :) Iako ima ljudi zbog kojih vredi doci i popricati.
Pokusaj to da shvatis tako da time samo onaj ko daje takav komentar u stvari daje sliku o sebi a neretko i o partiji i lideru kog brani ili promovise (mada je i to zabranjeno ali...):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back