ŠEŠELJ SE VRAĆA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To da se vlast "osladila" demokratama je sigurno tako.
Ali i radikali sasvim lepo prolaze kao opozicija.
A da demokrate imaju neku podršku sa zapada, čisto sumljam, osim tu i tamo po neke izjave od koje niko nema vajde.
Da postoji prava podrška, u Srbiju bi nahrupio kapital kroz investicije, extra povoljne kredite, olakšice u izvozu, pridruživanje NATO-u i EU, statusu Kosova...
Dakle "zapad", osim verbalne ne daje druge vidove podrške demokratama. Samo najčešće obećanja. Politika štapa i šargarepe.
Sa radikalima na vlasti stvar bi bila još daleko gora. 18.vek.

Ja mislim da ce Seselju zbog onog javnog napusavanja sudija dati barem 10 godina .

Licno ne volim Seselja , ali on je stvarno bez razloga u Hagu . Mislim prvo su ga uhapsili pa onda trazili za sta da ga optuze ... koje ismevanje e ?!

Mislili su da ce se skrivati kao Ratko Mladic pa da ce mu za to vreme dog ga traze napakovati nesto ... kad ono medjutim ...

Mada se nece vratiti bar ne za 10ak godina . To mu je CIA zacrtala jos u 20omk veku :-D

bilo bi "realno" da pozelim da vam se seselj sto pre vrati, ali posto ipak ne zelim zlo nikome mislim da je bolje za vas da vam se ne vrati... makar jos deceniju-dve dok ne prebolite ove decje bolesti
ps. mislim na jedan deo njegovih biraca

Ja mislim da ce Seselju zbog onog javnog napusavanja sudija dati barem 10 godina .

Licno ne volim Seselja , ali on je stvarno bez razloga u Hagu . Mislim prvo su ga uhapsili pa onda trazili za sta da ga optuze ... koje ismevanje e ?!
Za ništa veliš? Jedinica koju je osnovao je recimo pobila ljude u Ovčari. Mrkšić i Šljivančanin su kažnjeni samo što to nisu sprečili. Evo malo tog ''ništa'':

ŽRTVE:

ADŽAGA, Jozo

ANDRIJANIĆ, Vinko

ANIĆ-ANTIĆ, Jadranko

ARNOLD, Krešimir

ASAĐANIN, Ilija

BABIĆ, Dražen

BAINRAUCH, Ivan

BAJNRAUH, Tomislav

BAKETA, Goran

BALAŠ, Stjepan

BALOG, Dragutin

BALOG, Josip

BALOG, Zvonimir

BALVANAC, Đuro

BANOŽIĆ, Boris

BARANJAJI, Pero

BARBARIĆ, Branko

BARBIR, Lovro

BARIČEVIĆ, Željko

BARIŠIĆ, Franjo

BARTA, Anđelko

BATARELO, Josip

BATARELO, Željko

BAUMGERTNER, Tomislav

BEGČEVIĆ, Marko

BEGOV, Željko

BINGULA, Stjepan

BJELANOVIĆ, Ringo

BLAŠKOVIĆ, Miroslav

BLAŽEVIĆ, Zlatko

BODROŽIĆ, Ante

BOSAK, Marko

BOSANAC, Dragutin

BOSANAC, Tomislav

BOŠNJAKOV, Josip

Pazite, ovo je samo do slova ''B'', neću dalje, imate sve ovde:

http://www.un.org/icty/bhs/cases/seselj/indictment/ses-ii030115b.htm

Za taj slučaj Šešelj je okrivljen jer je zajedno s Arkanom i Hadžićem preteći oficirima JNA izvukao ljude od njih, pa su kasnije oni pobijeni. Sve to je samo jedna tačka optužnice, a koliko ih tek ima ...

Prvo nešto pročitaj, a ne tako napamet da lupaš. Vučić je za to plaćen, ti ne.

Za ništa veliš? Jedinica koju je osnovao je recimo pobila ljude u Ovčari. Mrkšić i Šljivančanin su kažnjeni samo što to nisu sprečili. Evo malo tog ''ništa'':

Za taj slučaj Šešelj je okrivljen jer je zajedno s Arkanom i Hadžićem preteći oficirima JNA izvukao ljude od njih, pa su kasnije oni pobijeni. Sve to je samo jedna tačka optužnice, a koliko ih tek ima ...

Prvo nešto pročitaj, a ne tako napamet da lupaš. Vučić je za to plaćen, ti ne.

Чекај мало......
Ово је оптужница јел тако?
А јел доказана та оптужница, јел донета пресуда или ти је довољно да је прочиташ
и схватиш да је крив?
А ти ако знаш нешто (Jedinica koju je osnovao je recimo pobila ljude u Ovčari.) што други не знају, или си сведок тога, правац Хаг па потврди.....
Па против сваког ко је на суду се подиже оптужница, али само поједини је узимају као пресуду.........

Прво добро размисли, па па напиши нешто.......

Чекај мало......
Ово је оптужница јел тако?
А јел доказана та оптужница, јел донета пресуда или ти је довољно да је прочиташ
и схватиш да је крив?
А ти ако знаш нешто (Jedinica koju je osnovao je recimo pobila ljude u Ovčari.) што други не знају, или си сведок тога, правац Хаг па потврди.....
Па против сваког ко је на суду се подиже оптужница, али само поједини је узимају као пресуду.........

Прво добро размисли, па па напиши нешто.......
Jesi li ti pogledao dobro na šta sam odgovarao? YOF13 mrtav 'ladan reče da je on tamo ''za ništa''. Zbog tako teških optužbi normalno je da suđenje dočeka u pritvoru.

Dalje, ne radi se o tome šta ja znam, nego koji su dokazi već izvedeni. Anglosaksonsko pravo jednom dokazanu stvar na jednom suđenju prihvata kao gotovu činjenicu na svim ostalim suđenjima s tim povezanim. Znači, nemoj da se igraš legaliste kad je sve što sam naveo već dokazano na više suđenja u Hagu i Beogradu. Jasno?

Jesi li ti pogledao dobro na šta sam odgovarao? YOF13 mrtav 'ladan reče da je on tamo ''za ništa''. Zbog tako teških optužbi normalno je da suđenje dočeka u pritvoru.

Dalje, ne radi se o tome šta ja znam, nego koji su dokazi već izvedeni. Anglosaksonsko pravo jednom dokazanu stvar na jednom suđenju prihvata kao gotovu činjenicu na svim ostalim suđenjima s tim povezanim. Znači, nemoj da se igraš legaliste kad je sve što sam naveo već dokazano na više suđenja u Hagu i Beogradu. Jasno?

Изведени докази?

Јел знаш колико је тачака већ избачено из оптужниве против њега.....
Јел знаш колико је он већ тамо, без почетка суђења?
Јеси чуо некад, што постоји у англосанксонском праву, за Habeas corpus act?

Не разумем шта је већ доказано на неколико претходних суђења а ти си то навео?
То су само оптужбе, и да ли ће оне бити доказане то нема везе са осталим случајевима, јер ''у недостатку доказа оптужба се побија'' без обзира на на претходна суђења и пресуда коју су тамо донесене.....
А и у англосаксонском прави није свака пресуда извор права, већ одређене, поједине, које за неку врсту морају да представљају преседан.....

А о чему ли си ти причао не знам......:wink:

Mislili su da ce se skrivati kao Ratko Mladic pa da ce mu za to vreme dog ga traze napakovati nesto ... kad ono medjutim ...

Mada se nece vratiti bar ne za 10ak godina . To mu je CIA zacrtala jos u 20omk veku :-D

Ti ne voliš Šekija, ali nosiš bedž sa njegovom slikom !
Niko nije uhapsio Šekija. U Hag je otišao sam i dobrovoljno. Na aerodromu ga ispratili trubači....
Nije tebi toga mnogo jasno...

Изведени докази?

Јел знаш колико је тачака већ избачено из оптужниве против њега.....
Јел знаш колико је он већ тамо, без почетка суђења?
Јеси чуо некад, што постоји у англосанксонском праву, за Habeas corpus act?

Не разумем шта је већ доказано на неколико претходних суђења а ти си то навео?
То су само оптужбе, и да ли ће оне бити доказане то нема везе са осталим случајевима, јер ''у недостатку доказа оптужба се побија'' без обзира на на претходна суђења и пресуда коју су тамо донесене.....
А и у англосаксонском прави није свака пресуда извор права, већ одређене, поједине, које за неку врсту морају да представљају преседан.....

А о чему ли си ти причао не знам......:wink:

Znaju oni koji treba, ti ne moraš. Ono što sam naveo nije izbačeno.

Ljudi bre može li se odavde pokrenuti neka inicijativa za zauvekvekovnu smenu Velje Ilića, aman!!!! Pa kako možemo da dozvolimo da nam ministar bude, a vala i mogući kandidat za predsednika, onakav cinik (trudim se da budem kulturna i da ne vređam!) koji se kliberi sa tv-a i optužuje novinare da su opštili s ovcama?! Nova Srbijo, pristalice, pa vi prvi treba da ga sklonite!!!

Тако сам и мислио.....
Одговор на месту.....
Довољно, у недостатку аргумената, а превише мржње...... :wink:
Da si ti bilo šta mislio, ne bi ono napisao. Pročitaj za šta su osuđeni Šljivančanin i Mrkšić. Nema tu mržnje, samo činjenica da se u tom slučaju Šešelj vodi kao jedan od naredbodavaca. Šta nije jasno?

samo ti teraj copy-paste, a za ostalo ima ko ce... nemo se umaras

ademzakompomjt9.jpg

Adem(aći), pročitaj šta ti piše ispod avatara !

caefk9arkv3.gif

Како преТци, Жидову из Београда? :-D

srbija1ib6vw5sg9vj6.gif

8-)

Како преТци, Жидову из Београда? :-D

srbija1ib6vw5sg9vj6.gif

8-)[/quote]

[FONT=&quot]Što mene kriviš što je tvoj tata došao u BG sa dva leva opanka i crvenom knjižicom u zadnjem džepu prtenih čakšira ?
[/FONT]
Zato i lečiš svoje komplekse delovanjem u stranci koja okuplja talog...:lol:8-)

[FONT=&quot]Što mene kriviš što je tvoj tata došao u BG sa dva leva opanka i crvenom knjižicom u zadnjem džepu prtenih čakšira ?
[/FONT]
Zato i lečiš svoje komplekse delovanjem u stranci koja okuplja talog...:lol:8-)

Шабане кад ћеш научити QUOTEујеш?

bbnnki7.jpg

Dobrostojeći je rođen u Bosanskom Šamcu u braku kućanice Mile (iz Kruškova Polja,
selo nedaleko od Bosanskog Šamca) i zastavnika JNA Krešimira, Židova iz Donje Stubice, kraj Gornje
Stubice...

bblllvg3.jpg

Pre nego su promenili prezime u Dobrostojeći, prezivali su se Arnaut...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back