ŠEŠELJ SE VRAĆA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok ne probas...;)
I meni cesto smeta njegovo shvatanje "vlasnistva" nad forumom, ali se posle prisetim da mene niko ne tera da dolazim ovde :) Iako ima ljudi zbog kojih vredi doci i popricati.
Pokusaj to da shvatis tako da time samo onaj ko daje takav komentar u stvari daje sliku o sebi a neretko i o partiji i lideru kog brani ili promovise (mada je i to zabranjeno ali...):)

Ma jasno mi je ali Joca je zaista preterao sa tolerancijom prema svojima a dok s druge strane čeka samo jednu pogršnu reč da smesti neistomišljenicima. Izgleda da provocira banovanje Subaru-a, a to će mu se desiti ako bude preterivao, neki "ćelavi" se raspituju....;)

64BDDEADDDD64DACA0903F27191124B94.jpg

hehe ismejavanje sa seseljom je dozvoljeno, a kad ja isto uradim sa djindjicem onda usledi ban. neka neka 8-)

Ma neka si ti nama dobro došao, hoće neke tvoje kolege da nas zavade, al' ja ne dam:-D
Možeš prvu rečenicu u temi da shvatiš kao šalu, a i ne moraš, ostatak je ozbiljan. A morao bi da se složiš da tvoj post nije bio primeren niti adekvatan odgovor na ovu temu.

pa ni tvoj post tj topic nije adekvatan tj predstavlja ismevanje sa nesrecom jednog coveka kojeg drze na pravdi boga bez sudjenja vec 4 godine u zatvoru. i kada ja uvredjen time odgovorim istom merom - ja dobijem ban.

neka ostane ovaj topic al cisto da se zna prava istina.

pa ni tvoj post tj topic nije adekvatan tj predstavlja ismevanje sa nesrecom jednog coveka kojeg drze na pravdi boga bez sudjenja vec 4 godine u zatvoru. i kada ja uvredjen time odgovorim istom merom - ja dobijem ban.

neka ostane ovaj topic al cisto da se zna prava istina.

e tu se već ne slažemo, ja mislim da je zločinac, ali o tom potom, počinje sudjenje 7. novembra.dok ne presude nevin je.

e tu se već ne slažemo, ja mislim da je zločinac, ali o tom potom, počinje sudjenje 7. novembra.dok ne presude nevin je.

svako ko god bio zasluzuje pravicno sudjenje. a pravicno sudjenje znaci da se prvostepeni postupak zavrsi u roku od godinu dana od podizanja optuznice. Seselj je u zatvoru vise od 4 godine i ti se tome podsmevas .

a kad ja na tvoje uvrede i podsmehe odgovorim istom merom ja dobijem ban. to samo pokazuje na duple arsine koje vladaju na ovom forumu. no i pored toga ja cu da nastavim da izrazavam svoje misljenje , pa ako je to zlocin neka me banuju po sto puta.

svako ko god bio zasluzuje pravicno sudjenje. a pravicno sudjenje znaci da se prvostepeni postupak zavrsi u roku od godinu dana od podizanja optuznice. Seselj je u zatvoru vise od 4 godine i ti se tome podsmevas .
ne znam da li to piše u statutu tribunala, ako ti tako kažeš ja ti verujem

a kad ja na tvoje uvrede i podsmehe odgovorim istom merom ja dobijem ban. to samo pokazuje na duple arsine koje vladaju na ovom forumu. no i pored toga ja cu da nastavim da izrazavam svoje misljenje , pa ako je to zlocin neka me banuju po sto puta.

nije istom merom, i zato si dobio ban.Zato što je bez mere.

A ova poslednja ti je dobra, u stilu: pucajte,ja i sada držim čas:roll::lol:

A, pa nisu samo plakati. Dolaze i na vrata. Malopre je bio jedan dečkić, ima oko 18 godina, uljudno zvoni, ja otvorim, on pita: "Izvinite, g-djo, da li biste dali svoj potpis da se sudjenje Šešelju prenosi na TV?". Ja isto tako ljubazno kažem: "Ne bih, hvala." On pita: "Zašto?" Ja opet ljubazno: "Zato što me ne interesuje ni sudjenje ni Šešelj", a on: "To nije pristojan odgovor, a ja sam vas ljubazno pitao".:shock::shock: Onda ja pristojno kažem "Dovidjenja" i zatvorim vrata, pa neka mami prosipa te radikalske fine parole.

Prvo me pita "zašto", a kad dobije odgovor koji mu se ne svidja, on kaže da sam ja nepristojna.

Primitivac, kao što je i većina njih, čast časnim i naivnim izuzecima.

Smesni su.....Jos kaze"to nije pristojan odgovor"...Naucise ga pristojni radikali sirokom vokabularu!hehe....

pa da vi demokrate znate sta je to pristojnost ne bi se ismevali jednog coveka koji ni kriv ni duzan lezi vec 4 godine u zatvoru bez pocetka sudjenja.

vi koji ste kad je milosevic umro pustali balone i skakli od srece, vi cete nekom da kazete da je nepristojan?

Sedam leta mrsomudite, sastančite, razglabate, pezite pred svetskim činovnicima kao *****. Cupkate po trgovima umesto da se sakrijete pod suknje, ako vas nesrećnice koje moraju da dele postelju sa vama nisu već škartirale, zatečeni po mišjim rupama, vežbate za svetske sobarice. Ponizili ste zemlju dopustivši da nam danas seru pred kućom. Na pragu. Obezglavili ste vojsku terajući momke da služe po dečjim jaslama i mere praškove po apotekama. Čuvaju straže u foajeima pozorišta:lol:

Prilozi

• 5.gif
    5.gif
    6,5 KB · Pregleda: 1
Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .

Svetoliče,
Nisi bio u prdekani bosanskoj pa ne znaš.
U postitovskom periodu, odnosno u vreme dok nam je Šešlija tamo robovao, u BeHa se veoma insistiralo na bratstvu i jedinstvu.
S tim u vezi i u samoj Zeničkoj kaznioni, a i u ostalim mardeljima bosnskim je postojala regula koja je nalagala da političke zatvorenike imaju maltertirati ili čuvari ili drugi zatvorenici ISKLJUČIVO one nacionalnosti kojoj je i sam pripadao.
Oni drugi (u ovom Šešlijinom slučaju - Hrvatri i tadašnji Muslimani) imali su biti više nego ljubazni.
Tako je to ZAISTA bilo.
Uz to, najveći krvnici bosanskih prdekana sve tri nacionalnosti su, posle velikog sloma, postale najveće patriote, naravno, svako u svom oboru, što se i videlo na terenu, a i šire.
U tom smislu i njihova tada nevina žrtva VŠ nije mnogo zaostanuo.
Naprotiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back