Архангел
Iskusan
- Poruka
- 5.891
Tek se onda od radikala neće moći živeti... Zamisli moderator Politike radikal...![]()
Eee, dete, dete...Nije to problem, zamisli k'o nekada - otvoriš frižider a ono iskoči Šeki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek se onda od radikala neće moći živeti... Zamisli moderator Politike radikal...![]()
Eee, dete, dete...Nije to problem, zamisli k'o nekada - otvoriš frižider a ono iskoči Šeki![]()
Meni je on bio super zabavljac, najsmesniji od svih politicara svih vremena to je Seselj.
Nije mi smesan njegov izgled nego kad prica.Za sve on ima pisana dokumentai dokaze, ha ha ha ha, kao da je zakupio stampariju pa ih stampa. I ne samo to, ima izjave koje sam ja ponekad zapisivala.
Kad budu prenosi sudjenja na B92 onda cu da ti kazem moju prognozu kad ce da se vrati.Ne mogu ovako na osnovu nicega da prognoziram, moram da cujem sta kaze.
Meni je on bio super zabavljac, najsmesniji od svih politicara svih vremena to je Seselj.
Šešelj&Čanak, Stanlio&Olio, samo bi im bolje stajalo Olio&Olio![]()
molim ne zapostaviti Velimira Ilića
i njemu pripada deo zvezdanog neba8-)
Što jes' - jes', Velja uleteo umesto Šekija...Boga mi imaće gadnu konkurenciju kad se Šeki vrati...![]()
Tema je i postavljena kao provokacija a ne kao tema o kojoj se diskutuje i umesto da je zaključana na samom početku dešava se ono što vidimo.
E da mi je jednom videti Dodika i Šešelja u diskusiji, pa da oćelavim nije mi žao. Oni bi to da ringa odvukli...![]()
ako uzmemo u obzir presude za Ovcaru i povucemo paralele evo vam ga za koju godinicu nazad...slijedeci kandidat za predjednicke izbore...
Banovan JerryHmmm....
![]()
Banovan Jerry
e hebem ti život
jomini, forum sa njim i bez njega nije isti
Pa, naravno...Šta bi tu bilo čudno, ako ga Hag oslobodi, naravno...
sumnjam da ce ga osloboditi...evtl. mala kazna...samo on ima iskustava, unatoc zatvoru postati bitna politicka licnost...iako krajnje hipoteticno, ako bi doista bio kandidran ili izabran za ministra ili tako nesto, onda srbiji doista nema spasa...s pravom
Banovan Jerry
e hebem ti život
jomini, forum sa njim i bez njega nije isti
Koliko bolida?!Čovek treba da bude pušten odmah i to bezuslovno,a u zatvor treba nabiti Čedu,Kandićku,Liht,Tadića i sve druge zlotvore.Čudim se da dopuštate ustašama da vam se podsmevaju,nije ni čudo da Srba uskoro neće ni biti.
Nemojte Sekija da dirate!
Koliko bolida?!Čovek treba da bude pušten odmah i to bezuslovno,a u zatvor treba nabiti Čedu,Kandićku,Liht,Tadića i sve druge zlotvore.Čudim se da dopuštate ustašama da vam se podsmevaju,nije ni čudo da Srba uskoro neće ni biti.
Šešelj&Čanak, Stanlio&Olio, samo bi im bolje stajalo Olio&Olio![]()