ŠEŠELJ SE VRAĆA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha:D......Veruješ?:neutral:

pa šta...ništa loše...kad sledeći put dođem u Beograd lično ću im potpisat tu anketu...ako ih to toliko veseli:mrgreen:

pa nek gledaju svojeg poglavicu kako ih sramoti, možda se u njihovoj sivoj masi unutar glave i pokrenu neke lančane reakcije pa shvate

da "moralna" i "duhovna" vertikala foruma i "vernica" Diorova Biljana može da prati svog dragog Šešelja i njegove psovke da bi zajedno sa svojom porodicom o mogla da gleda i da da maloljetnoj ćerki dnevnu dozu "lepog vaspitanja"

:roll:

Žalosno je što smatraju da nije nevaspitano kad nekom kažeš da je USTAŠA, samo zato što je hrvat ili katolik, što ne koriste naziv bošnjaci nego balije, ali ne možeš njima to objasniti:roll:

Žuti shvatili da im više nema podrške od DSS-a već samo G17 a to im nije dovoljno da pobede pa se udružuju ( vidimo ih ovde ) sa ustašama ali ne znaju da ustaše ne glasaju u Srbiji pa im to neće puno značiti osim "bliskog" prijateljstva. Uočavaju se već i najave posete braće ustaša njihovim dragim im žutaćima.
Odvratno.

Žuti shvatili da im više nema podrške od DSS-a već samo G17 a to im nije dovoljno da pobede pa se udružuju ( vidimo ih ovde ) sa ustašama ali ne znaju da ustaše ne glasaju u Srbiji pa im to neće puno značiti osim "bliskog" prijateljstva. Uočavaju se već i najave posete braće ustaša njihovim dragim im žutaćima.
Odvratno.

ds? dss? g17? ustaše?
jel ti čitaš temu bre?
kad se vraća vojvoda od karlobaga, a i šire?
ajde gukni, obraduj nas:-D

Odvratno.

E si video kako svet hvali Mladju? Kažu ne mrzi nas više MMF.
A i one pare vratio. Mislim na pare od duga a ne na pare od Kipra.
Šta ćeš - niko nije savršen...

Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .

Neka mi Bog oprosti i svi forumaši i moderatori, ali... znaš li... ržim da ne pitam... brinem, nije drugo!... ima li živih svedoka... zna li se... je nam l bar malo uživao Šeki?

Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .

Neka mi Bog oprosti i svi forumaši i moderatori, ali... znaš li... ne mogu da izdržim da ne pitam... brinem, nije drugo!... ima li živih svedoka... zna li se... je nam l bar malo uživao Šeki?

Odvratno.
Dečko, 2. svetski rat je prošao davno, nisu ti rekli?

Sine, ovde je u pitanju političko udruživanje i bliski kontakt a ne 2svetski rat. Čitaj malo.
Pa ti stalno neke ustaše pominješ. Ako uzmemo radikalsko pravilo kojim vi negirate Crnogorce, znači da oni moraju biti Srbi, jer su im preci od pre 200 i više godina to bili. Istom logikom Šešelj mora biti Hrvat, jer su mu to nesumnjivo i preci bili. E sad, ako znamo da je ustaša u osnovi Hrvat sklon ratnim zločinima, a znamo da se Hrvatu Šešelju upravo zbog toga sudi, sad ti zaključi sam...

Politička udruživanja u Srbiji nemaju veze s temom, tako da ti se u spamovanju neću pridružiti.

Pa ti stalno neke ustaše pominješ. Ako uzmemo radikalsko pravilo kojim vi negirate Crnogorce, znači da oni moraju biti Srbi, jer su im preci od pre 200 i više godina to bili. Istom logikom Šešelj mora biti Hrvat, jer su mu to nesumnjivo i preci bili. E sad, ako znamo da je ustaša u osnovi Hrvat sklon ratnim zločinima, a znamo da se Hrvatu Šešelju upravo zbog toga sudi, sad ti zaključi sam...

Politička udruživanja u Srbiji nemaju veze s temom, tako da ti se u spamovanju neću pridružiti.

..bilo kuda Hrvat svuda.....bronhi..lakse se dise...eee Nešo jesi vidio... ovaj te nazvo sine...ha ha ha .....

Ja samo vidim da se demokrate udružuju sa ustašama a protiv nas radikala i to po meni znači samo jedno: da su ustaše prihvatljivije za demokrate od Srba koji su pritom radikali.
To je što se tiče udruživanja ali ne u Srbiji nego na pdf-u. ( mada i u vladi ima slučajeva )
A ono prvo je valjda svima jasno, ko je od hrvata doživeo bilo kakvu neprijatnost kad je bio u Srbiji zadnjih godina a za razliku od toga šta su doživljavali Srbi koji su se zatekli u hrvatskoj. Iz toga je zaključak da su hrvati ipak samo ustaše.
Da radikali negiraju Crnogorce ne bih se složio, pre će biti da NEKI radikali negiraju crnogorce. Nisu Crnogorci Srbi za sve radikale. U radikalnoj stranci ne vlada jednoumlje kao u DS-u. Nismo slepi da nam treba beli štap. Drugo je politički program.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back