goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
aha
......Veruješ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aha......Veruješ?
![]()

Pre dve nedelje sam oterao neke sektaše sa vrata......Hteli da pričaju o nekom Boljem Sutra.......Ako su bili radikalci, javno se ovim putem izvinjavam:razz:

Žuti shvatili da im više nema podrške od DSS-a već samo G17 a to im nije dovoljno da pobede pa se udružuju ( vidimo ih ovde ) sa ustašama ali ne znaju da ustaše ne glasaju u Srbiji pa im to neće puno značiti osim "bliskog" prijateljstva. Uočavaju se već i najave posete braće ustaša njihovim dragim im žutaćima.
Odvratno.
Žuti shvatili da im više nema podrške od DSS-a već samo G17 a to im nije dovoljno da pobede pa se udružuju ( vidimo ih ovde ) sa ustašama ali ne znaju da ustaše ne glasaju u Srbiji pa im to neće puno značiti osim "bliskog" prijateljstva. Uočavaju se već i najave posete braće ustaša njihovim dragim im žutaćima.
Odvratno.
iz ćelije na trećem spratu u staru ćeliju na drugom
Ne, ozbiljno, kakva su vaša predvidjanja kada se vraća?
Evo ja prvi: za 12-15 godina(a biće mu uračunato i vreme provedeno u pritvoru).

Ma neka se vrati odmah. Ali u onu vukojebinu iz koje je i došao u Srbiju. Među svoje Hrvate !

aaaa ne ne!
ne hvala!:shock:
neka se vrati u Srbiju
u Hrvatskoj ima 0,1% idol-poklonika, a u Srbiji ipak 300 puta više (cca30%)
dakleM8-)
koliko kazes ima Srba u Hrvatskoj?

Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .
Pa dobro ali Seselja su stvarno guzili obrezani muslimanski robijasi u Zenici 84. a verovatno je i smrdeo sto zbog razvaljivanja bulje, sto zbog nehigijenskih uslova u prdekani ,pa to u njegovom slucaju nije prvokacija vec realno stanje stvari ,dok za Tadica ne postoje slicni podatci .
Dečko, 2. svetski rat je prošao davno, nisu ti rekli?Žuti shvatili da im više nema podrške od DSS-a već samo G17 a to im nije dovoljno da pobede pa se udružuju ( vidimo ih ovde ) sa ustašama ali ne znaju da ustaše ne glasaju u Srbiji pa im to neće puno značiti osim "bliskog" prijateljstva. Uočavaju se već i najave posete braće ustaša njihovim dragim im žutaćima.
Odvratno.
Dečko, 2. svetski rat je prošao davno, nisu ti rekli?
E si video kako svet hvali Mladju? Kažu ne mrzi nas više MMF.
A i one pare vratio. Mislim na pare od duga a ne na pare od Kipra.
Šta ćeš - niko nije savršen...
Pa ti stalno neke ustaše pominješ. Ako uzmemo radikalsko pravilo kojim vi negirate Crnogorce, znači da oni moraju biti Srbi, jer su im preci od pre 200 i više godina to bili. Istom logikom Šešelj mora biti Hrvat, jer su mu to nesumnjivo i preci bili. E sad, ako znamo da je ustaša u osnovi Hrvat sklon ratnim zločinima, a znamo da se Hrvatu Šešelju upravo zbog toga sudi, sad ti zaključi sam...Sine, ovde je u pitanju političko udruživanje i bliski kontakt a ne 2svetski rat. Čitaj malo.
Pa ti stalno neke ustaše pominješ. Ako uzmemo radikalsko pravilo kojim vi negirate Crnogorce, znači da oni moraju biti Srbi, jer su im preci od pre 200 i više godina to bili. Istom logikom Šešelj mora biti Hrvat, jer su mu to nesumnjivo i preci bili. E sad, ako znamo da je ustaša u osnovi Hrvat sklon ratnim zločinima, a znamo da se Hrvatu Šešelju upravo zbog toga sudi, sad ti zaključi sam...
Politička udruživanja u Srbiji nemaju veze s temom, tako da ti se u spamovanju neću pridružiti.
Pa ti stalno neke ustaše pominješ. Ako uzmemo radikalsko pravilo kojim vi negirate Crnogorce, znači da oni moraju biti Srbi, jer su im preci od pre 200 i više godina to bili. Istom logikom Šešelj mora biti Hrvat, jer su mu to nesumnjivo i preci bili. E sad, ako znamo da je ustaša u osnovi Hrvat sklon ratnim zločinima, a znamo da se Hrvatu Šešelju upravo zbog toga sudi, sad ti zaključi sam...
Politička udruživanja u Srbiji nemaju veze s temom, tako da ti se u spamovanju neću pridružiti.