- Poruka
- 62.443
Prve dvije su mi odlične serije, ova treća je smeće.
Tako da sad ne znam šta da mislim o Deadwood
Doduše, odavno je imam na listi za gledanje, ali nikako da se nakanim.
Odlicna je serija, gledaj je sa engleskim titlom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To nije ni bitno.
Gledaj ti da ne budes smesan.

Deadwood je ono, ogoljeno do koske...
Likovi su do jaja, pogotovo Al...![]()

Gleda li neko "Hanibala", novu seriju o Hannibalu Lecteru, prednastavak Harisovih knjiga i filmova rađenih po njima? Daje se kod nas na AXN, sa samo nedelju dana zakašnjenja za američkom premijerom. Odlična serija, sa sjajnim triom glavnih glumaca - Hugh Dancy kao Will Graham (koga je igrao William Petersen u "Manhunteru" i Edward Norton u "Red Dragon"), u vreme kad počinje da pomaže FBI-u, Mads Mikkelsen kao Lecter, koji je ovde njegov psihijatar, i Lawrence Fishburne kao Grahamov šef Jack Crawford (Dennis Farina/Scott Glenn/Harvey Keitel u filmovima). Graham je glavni lik, ovde baš naglašavaju da on ima izvesni autistični poremećaj ličnosti pored izuzetne empatije i sposobnosti da shvati šta se događa u umu serijskih ubica. Najbolje je to što svi vide i brinu se oko toga što je on...nestabilan, odnosno ne baš čitav, a niko u još pojma nema šta u slobodno vreme radi uglađeni, šarmantni dr. Lecter i čime ih to u stvari služi kad mu dođu na večeru...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hannibal_(TV_series)
Još se ne zna da li će serija dobiti drugu sezonu... a stvarno bi bilo bezveze da ne dobije.
Sesta epizoda je bila malo slabija, ali je vec sedma opet super.Na AXN je prikazana, i to mislim svuda sem u SAD.Odlicna je serija!Sesta epizoda je bila malo slabija, ali je vec sedma opet super.
Inace ima da se skine i cela cetvrta ep. sad vec sa korejskim titlovima (preskocili su je zbog masakra u Bostonu).
Na AXN je prikazana, i to mislim svuda sem u SAD.
Nije mi uopšte jasno zašto su je preskočili, nema nikakve sličnosti sa Bostonom.
Zašto ti je šesta epizoda bila slabija?

Jel prati neko ovu novu seriju o Leonardu da Vinčiju?
Gledam ja i svidja mi se.Kostimirana,puno lepih crteza i zanimljivi efekti.Jako prijatno za oko.Jel prati neko ovu novu seriju o Leonardu da Vinčiju?
U nedelju na HBO-u se pusta neka gej serija u terminu GoT-a,nisam tacno siguran kakva...zna li iko zasto GOT i Da Vinci Demons preskacu ovaj vikend sa prikazivanjem epizode?
U nedelju na HBO-u se pusta neka gej serija u terminu GoT-a,nisam tacno siguran kakva...