goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nešto mi to nije... I ona stara sam gledao do pola više je to izvikano ali za ono vreme je bilo super
 I ona stara sam gledao do pola više je to izvikano ali za ono vreme je bilo super

I ona stara sam gledao do pola više je to izvikano ali za ono vreme je bilo super
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je Drzavni Posao vise kritika drustva nego komedija...Mislim da ljudi pogresno shvataju seriju.."Drzavni posao" samo lomi i krece se prema vrhu. Toliko zdravog humora u 5 minuta ...
Pa kad nemamo bolje...Isto kao priča recimo sa našim manastirima ono ''Što mi imamo to niđe na svet...'' A posle kad vidiš šta i m u drugim bogatijim i razvijenijim zemljama ovo ti deluje lepo ali nekako i jadno.Sto se "Otvorenih vrata" tice, meni je takodje to izvikana serija, cak pomalo i pretenciozna i ne mogu da se nacudim kad je neko naziva najboljom serijom svih vremena kod nas...
Generalno, i onu staru, i ovu novu seriju gledam iskljucivo zbog ludog Laneta, Dikle i Brstine...
Ovaj nastavak je kicerica, pokusaj furanja na stare staze, neko guranje na silu, kao i Nele sa nadrealistima...
Jedino je onaj tribute Oliveri Markovic vredan pomena...
Slazem se sa goxyijem da smo "presusili" sa humorom u danasnje vreme...
Tu su ovi momci iz "Drzavnog posla" i to je to...

Pazi ima mentolčina i među izbeglicama i među starosedeocima...Ništa nije ganrancija za civilizovano ponašanje...
Posl epizoda (4.) Game of Thrones je bila najbolja ove sezone, jedva cekam sledecu.
 Sve zbog Daenerys.
 Sve zbog Daenerys. 

Meni je Drzavni Posao vise kritika drustva nego komedija...Mislim da ljudi pogresno shvataju seriju..
Da, to...Jedan moj drug je bio zaluđenik za to, niakd nisam to kontao, gledao je svaku epizodu...