JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
I ja pratim poslednjih nekoliko dana na foxu,navukao sam sePočeo da gledam stare epizode, idu na foxu, kada uhvatim...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja pratim poslednjih nekoliko dana na foxu,navukao sam sePočeo da gledam stare epizode, idu na foxu, kada uhvatim...![]()
Odlicna,odgledao sam 4 sezone.Za 5 me nesto **** prevodZivot na sjeveru! Stara dobra serija. Da li je neko to gledao?

Ima nešto rano, oko 8, 8:30...Jutros sam ustao rano oko 8:30 ali ništa nije biloI ja pratim poslednjih nekoliko dana na foxu,navukao sam se![]()
Mislim da pustaju oko 13h i uvece oko 1...Gledam kad naletimA jes vala smore i Mad men, puste 5,6 epizoda ko klonirane skoro identične
- - - - - - - - - -
Ima nešto rano, oko 8, 8:30...Jutros sam ustao rano oko 8:30 ali ništa nije bilo

Jeste, promenili su termine danas sam gledao...Mislim da pustaju oko 13h i uvece oko 1...Gledam kad naletim![]()

Je l gledao neko DEADWOOD. Preporučiše mi da skinem...
Gledao sam ja..Sjajna drama za odrasle...Nema klinackog lozenja na junake...
Cuo sam sve same reci hvale za Homicide...zavrsio mi se homeland ,cekam dextera i ray donovana....
u potraznji za nekom ''cool,aktuelnom'' serijom, skinuh epizodu House of Cards da vidim na sta lici.
Natjerao me je danasnji diskasn u drustvu o BB....ne,nikad je necu gledati,znam, jer kad ljudi overhajpuju,stvarno overhajpuju
Najvjerovatnije cu bacit' Homicide opet na gledanje.
Cuo sam sve same reci hvale za Homicide...
Ne znam kako bi mi se svideo posle The Wire-a...
Gde si gledao? Apsolutno nigde ne mogu da nadjem...Baš sam hteo da napišem nešto o The wire i Homicide, koje su najbolje serije koje sam gledao, ali sam shvatio da je već toliko toga pisano da nema svrhe da mrsim o tome. Pogledaj Homicide, takođe vrhunska serija. Ne može da se ne svidi.
Gde si gledao? Apsolutno nigde ne mogu da nadjem...
Gde si gledao? Apsolutno nigde ne mogu da nadjem...
zavrsio mi se homeland ,cekam dextera i ray donovana....
u potraznji za nekom ''cool,aktuelnom'' serijom, skinuh epizodu House of Cards da vidim na sta lici.
Natjerao me je danasnji diskasn u drustvu o BB....ne,nikad je necu gledati,znam, jer kad ljudi overhajpuju,stvarno overhajpuju
Najvjerovatnije cu bacit' Homicide opet na gledanje.
Ali nisam odustala, pogledacu jednom, Kevin Spacey je odlican.Da si rekao gajbu piva, pa i da razmislim...HOMELAND - vrhunska serija.
Najbolja koju sam gledao.
Scenario izuzetan.
Ko joj nadje manu, ima reputaciju.
Da si rekao gajbu piva, pa i da razmislim...
Skinula sam i ja House of Cards prvu sezonu, pogledala sam 20 min.. deluje dobro, ali nisam bila raspolozena za tako nesto onda Ali nisam odustala, pogledacu jednom, Kevin Spacey je odlican.
Hm, dobra epizoda Homicidea je kao kultni film iz 90ih da gledas,a hvala Bogu takvih ima puno...Wire je odlicna serija,ali je ipak Homicide prvi i imas nekako ''iskreniji'' osjecaj pri gledanju...Cuo sam sve same reci hvale za Homicide...
Ne znam kako bi mi se svideo posle The Wire-a...
Nemoj ti da razmisljas...se naprezes dzaba.
Prve dvije su mi odlične serije, ova treća je smeće.Sopranosi, The wire, Sons of anarchy.....
To nije ni bitno.Jel to trebalo da bude smešno?![]()