Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

zavrsio mi se homeland ,cekam dextera i ray donovana....
u potraznji za nekom ''cool,aktuelnom'' serijom, skinuh epizodu House of Cards da vidim na sta lici.
Natjerao me je danasnji diskasn u drustvu o BB....ne,nikad je necu gledati,znam, jer kad ljudi overhajpuju,stvarno overhajpuju :D
Najvjerovatnije cu bacit' Homicide opet na gledanje.

u potraznji za nekom ''cool,aktuelnom'' serijom, skinuh epizodu House of Cards da vidim na sta lici.
Natjerao me je danasnji diskasn u drustvu o BB....ne,nikad je necu gledati,znam, jer kad ljudi overhajpuju,stvarno overhajpuju :D
Cuo sam sve same reci hvale za Homicide...
Ne znam kako bi mi se svideo posle The Wire-a...

Baš sam hteo da napišem nešto o The wire i Homicide, koje su najbolje serije koje sam gledao, ali sam shvatio da je već toliko toga pisano da nema svrhe da mrsim o tome. Pogledaj Homicide, takođe vrhunska serija. Ne može da se ne svidi.

Skinula sam i ja House of Cards prvu sezonu, pogledala sam 20 min.. deluje dobro, ali nisam bila raspolozena za tako nesto onda :) Ali nisam odustala, pogledacu jednom, Kevin Spacey je odlican.

Skinula sam i ja House of Cards prvu sezonu, pogledala sam 20 min.. deluje dobro, ali nisam bila raspolozena za tako nesto onda Ali nisam odustala, pogledacu jednom, Kevin Spacey je odlican.

Sa'cu je pogledat'

Hm, dobra epizoda Homicidea je kao kultni film iz 90ih da gledas,a hvala Bogu takvih ima puno...Wire je odlicna serija,ali je ipak Homicide prvi i imas nekako ''iskreniji'' osjecaj pri gledanju...:heart:
Ovako sa ''tehnicke'' strane, masa likova iz wIREA je pozajmljena iz Homicidea...Wire je sporiji, ima vise likova i vise se bavi strukturama drustva Baltimora,zaplet je razvuceniji, dok je Homicide okrenutiji njihovim sudbinam i imas onaj klasican ''case of the week'' vecinski...

Back