peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.951
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je bio "crni humor", film je posle premijere odmah bio bunkeridan jer narodni milje tog vremena nije mogao da prihvatiПокојни Ташко Начић, "Давитељ против давитеља".

Ma ti to kazes zbog Srdjana Sapera.to je bio "crni humor", film je posle premijere odmah bio bunkeridan jer narodni milje tog vremena nije mogao da prihvati
samo su mladi to shvatili kao dobru provokativnu zajebanciju ispred svog vremena a danas imaš gomilu USA CRIME gluposti na TV-u ljudi još porodično ručaju uz američke nebuloze![]()
dobar je i u WhiplashJ. K. Simmons
Ралф Фајнс као Амон Гет у Шиндлеровој листи
Да, али мене су више фасцинирале, него што су ме плашиле његове чудовишне трансформације.Pokojni Mustafa Nadarevic kao Mihajlo u filmu "Deja vu"
Skroz tačnoЗвонко Лепетић и Милан Ерак у 'Окупацији у 26 слика'
Da, al znatno manje strašan.dobar je i u Whiplash
generalno, Tom Kruz mi je najogavnija licnost kako privatno tako i na filmu. Zraci nekakvim cinicnim, arogantnim zlom, faca za povracanje...............odgovarala bi mu samo uloga Darta Vejdera iz Rata Zvezda, gde ce onu njegovu ogavnu njisku sakriti ispod kacige da se ne gleda.Tom Kruz, sa razvučenim kezom.
U svim ulogama.
pa on je u svim ulogama vuk kostic, nesto kao muska varijanta ivane mihicVuk Kostic, u svim ulogama.
izuzetan glumacgeneralno, Tom Kruz mi je najogavnija licnost kako privatno tako i na filmu. Zraci nekakvim cinicnim, arogantnim zlom, faca za povracanje...............odgovarala bi mu samo uloga Darta Vejdera iz Rata Zvezda, gde ce onu njegovu ogavnu njisku sakriti ispod kacige da se ne gleda.
Muska varijanta Marije Karan.pa on je u svim ulogama vuk kostic, nesto kao muska varijanta ivane mihic
talenat 0
igra sebe u svakoj ulozi
manje vise sve isto
marija karan je bezvezusa iskrenoMuska varijanta Marije Karan.
ne znam........zraci nekakvom drskom i pokvarenom energijom.........da ti se smuci kad ga pogledas. Nema veze sa glumom, filmom...........posmatram ga kao fizicku osobu.izuzetan glumac
lose uloge
odgledaj born on the fourth of july