CocoSunset
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Maggie Smith je trazila da je ispisu iz serije Downton Abbey ... treca sezona je njena poslednja.... steta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je omiljeni lik u toj seriji majka. Dugo nisam gledala Six Feet Under, ali sećam se koliko mi se svidela kad je počela - to je možda bila prva serija koje se sećam da je imala upadljivo drugačije likove i atmosferu. Pogotovo majkajer smo do tada uvek gledali neke majke bez svog lika i karaktera (kao one noge od služavke u crtaćima Toma i Džerija), kao da je dosta reći 'majka' pa svi znamo kakva je to osoba... Haha, super, sad mi se ponovo gleda.
I meni je, verovatno zato što je potpuno nepredvidiva lujka, dok ostali, manje više, reaguju u skladu sa viđenim šablonima (tinejdžerka, gej tip, ćerka i sin ludaka genijalni u detinjstvu...). A serija je sjajna.
Nego, planirala sam da (nekad) čitam Martina Čazvilta, a sad mi se gleda serija. Hoću li upropastiti knjigu?
uzmi u obzir godina u kojoj je radjena, to jest 2001. kad ti shabloni na TVu makar nisu bili toliko " vidljivi" .tinejdzerka (kler) jeste maksimalno predvidljiva i za one standarde,ali je gotivim. ali ka osto rekoh, samo ona ( do sad ) i onaj njen ckode Gejb.I meni je, verovatno zato što je potpuno nepredvidiva lujka, dok ostali, manje više, reaguju u skladu sa viđenim šablonima (tinejdžerka, gej tip, ćerka i sin ludaka genijalni u detinjstvu...). A serija je sjajna.
Nejt me na pocetku nervirao sa svim hipsterizmom,ali sam ga mnogo zavoljela kroz vezu sa Brendom.Cak,zaljubila u njegaSix Feet Under je odlicna serija i moj omiljeni je bio David. Najodvratniji mi je od pocetka bio i ostao Nate. Naravno necu napisati spoiler, samo jedan komentar - serija ima najsavrseniji finale ikada
Inace sto se tice serije True Blood i ja sam bila odusevljena u pocetku ali prestala sam da gledam kad je pocela treca sezona. Pokvarili su sve posle druge.
Rut je superMeni je omiljeni lik u toj seriji majka. Dugo nisam gledala Six Feet Under, ali sećam se koliko mi se svidela kad je počela - to je možda bila prva serija koje se sećam da je imala upadljivo drugačije likove i atmosferu. Pogotovo majka jer smo do tada uvek gledali neke majke bez svog lika i karaktera (kao one noge od služavke u crtaćima Toma i Džerija), kao da je dosta reći 'majka' pa svi znamo kakva je to osoba... Haha, super, sad mi se ponovo gleda.
@cole1 Pocetkom sledece godine pocinje snimanje nastavka, tako da mozda prolece, mada ne verujem... verovatnije leto 2013.
Auuuu covece do tad ce BBC mozda i propasti![]()
Auuuu covece do tad ce BBC mozda i propasti![]()
Game of Thrones malo usporio tempo,ali su gluma i prica i dalje na vrhunskom nivou..
House series Wrap Party .... awww.. kako ce mi faliti
Pogledajte prilog 235007Pogledajte prilog 235008Pogledajte prilog 235009Pogledajte prilog 235010