goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Pa nije naš jezik nešto posebno ili neki jak kulturni jezik pa da ima u sebi sve varijacije koje objašnjavaju moderne tokove...To je teško i jednom nemačkom ili francuskom a kamoli nama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišem to zbog svih nas, ne samo zbog tebe, naravno. Što se toliko uznemiravaš, i mene su na forumu isprozivali milion puta, i i milion puta smo promašili ili skrenuli sa teme... BIG DEALObrisaće moderatori sve što nije na mestu.
Pa nije naš jezik nešto posebno ili neki jak kulturni jezik pa da ima u sebi sve varijacije koje objašnjavaju moderne tokove...To je teško i jednom nemačkom ili francuskom a kamoli nama...
Ma to su sve nepotrebne gluposti i nije nikakav razlog za argument, samo mozda ako neko ima previse vremena ili mozda vec davno ceka da pocne argument sa tom osobom, kao sto je Honduras radila otkad se nismo slozile oko Cronenberga. Ako ja znam da ces razumeti, i ako ja mislim da ta fraza ne zvuci isto srpski kao na stranom jeziku onda cu napisati na stranom jeziku. Tako koristim jako cesto i recimo "touche", "merci" ili "big deal"- kao i ti tako da ne razumem u cemu je problemMogla bi da prevedem ali meni lepse zvuci strano ponekad i napisacu tako kako zelim, ipak je moj post. Dok razumes ne vidim zasto je bitno biti pretenciozan o pravilima i skrenuti temu. Ako je nesto licno uvek je tamo privatna poruka. Nikoga ne zanima to da ti ja iz nekog razloga nisam simpaticna i sad gledas gde bi mogla da mi kritikujes post. Ali BAS nikoga, sigurna sam.
Vecu glupost nisam cula jos danas...
Ma to su sve nepotrebne gluposti i nije nikakav razlog za argument
Coco, ti i ja imamo svoju pesmu, veliki hit:
![]()
@ goxy Ma niko ne moze biti u pravu kad je rec o nebitnim glupostima![]()
Da se vratimo temi:
Da li ste vec mozda gledali seriju Shameless?
Pratim americku verziju, prva sezona mi se bas dopala, ali druga ne toliko. Odlicna mi je gluma u seriji, a i prica je zanimljiva.
![]()
meni je i druga gotivna, završio sam je prošle nedelje.
Frenk je carina![]()
Lip mi je postao omiljen lik u drugoj, Karen tu počela da smara, Frenki je standard a Fiona nije tolika smaračica![]()
Druga sezona True Blood je jedna od najboljih sezona bilo koje serije svih vremena. Mozda i najbolja. Tako da je sasvim ocekivano da ne mogu da ponove nesto tako dobro. Neka naprave i deset puta losiju od druge, pa je to opet bolje od bilo koje druge serije danas. Posebno leti kad gotovo da i nema drugih serija.
Treca je i pored svojih mana imala i genijalne momente. Poput Raselovog govora. A cetvrta je sasvim ok.
True Blood je zanimljiva serija, ali nikako je ne bi stavila ni u top 10 danas. O vampirima je ali muskarci se ne ponasaju kao likovi iz neke tinejdzerske fantazije. Bar u pocetku nisu bili takvi. Posle je serija postala bas takva, samo eto sa vise krvi. Devojka koja je na neki nacin postala glavna u svojoj porodici- svakako mora da se desi neka porodicna tragedija prvo, ne zna sta ce sa sobom zatvorena u taj mali grad kad bi mogla da bude mnogo vise... pa polako se svi vampiri, vukodlaci i sta jos mozes da izmislis tamo zaljube u nju a ona ne zna koga ce da izabere i tako se vrti prica u krug (isto kao ta druga serija za mladju generaciju - Vampire Diaries). Prestala sam da gledam kad sam videla da ce nastaviti sa time. Mozda sam samo prestara za takve stvari ili mozda nisam dovoljno romanticna ko zna... omiljena mi je bila Pam dok sam gledala jer se ponasala kao vampir a ne kao neka izgubljena dusa koja je iskocila iz knjige Emily Bronte. Ali imam osecaj da su na kraju i njen karakter upropastili kako su poceli i sa ostalima.