Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

thewire3887040.jpg

Najbolja serija uz Sopranove koju sam u životu gledao....Priča je fenomenalna,likovi su odlično razrađeni:worth::worth::worth:
Skinuo sam citavu seriju,nemoj da me palis da gledam,imam skolu da zavrsim..

Arja razbija. Ima i dobre glumce oko sebe Tivin posebno, Dzaken je malo suvise zabavan lik. Ovo ostalo onako, srednje. Teona su predstavili kao pogubljenu seka persu. A Igrit je suvise urbana i nasminkana za divljakinju. Epizoda je bolja od prethodnih. Cak mnogo bolja.

Meni je Theon bas kao u knjizi.. onako slabog karaktera, narcis jedan glupavi.. mislim da je glumac odradio bas dobar posao. Bio je on pogubljen i u knjizi secam se dok sam citala razmisljala sam da li je moguce biti bas toliki idiot? Jaqen nije dovoljno misteriozan...valjda ce to ispraviti.
Da, Arya je odlicna cak mi je simpaticnija tu nego u knjizi, ne znam da li je to dobro ili lose :D Inace Catelyn Stark i Robb su mi isto simpaticniji u seriji.
Mislim da je casting fantastican cak i nema potrebe da citas knjigu, ako nemas vremena jer je toliko dobro uradjeno sve.. mada ja sam sad vec prevelik fan... cim budem imala malo vremena citam petu. :cool:

Knjiga i serija dopunjuju jedna drugu, donekle.
Ipak je knjiga neprevaziđena.
Jedino mi u seriji Petir Maloprstić deluje gotivno iako sam ga prezirao dok sam čitao knjige :mrgreen:
mala Sansa je smor gde god, Arju i ovako volim, Teon mi je gotivan lik baš zbog te izgubljenosti a i glumac je savršen u toj ulozi, Igrit mi se baš sviđa u seriji- lepa glumica :)
Čak iako me je pomalo smarala Deneris u knjizi, ovde u seriji prevazilazi i to... jednostavno, previše razvlače njena poglavlja, koja i ovako nisu preterano zanimljiva.

Back