Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Skinuo sam citavu seriju,nemoj da me palis da gledam,imam skolu da zavrsim..![]()
Najbolja serija uz Sopranove koju sam u životu gledao....Priča je fenomenalna,likovi su odlično razrađeni![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skinuo sam citavu seriju,nemoj da me palis da gledam,imam skolu da zavrsim..![]()
Najbolja serija uz Sopranove koju sam u životu gledao....Priča je fenomenalna,likovi su odlično razrađeni![]()
Skinuo sam citavu seriju,nemoj da me palis da gledam,imam skolu da zavrsim..
Morao sam podijeliti sa nekim oduševljenje serijom![]()
Gleda još ko?
![]()
Oduševljen sam.![]()
Gleda još ko?
![]()
Oduševljen sam.![]()
******..Taman kad je serija krenula uzlaznom putanjom-kraj sezone..Ko ce docekati novembar...gledala i ja par puta..dobra!
inace cekam oktobar i nove sezone the walking dead..![]()
******..Taman kad je serija krenula uzlaznom putanjom-kraj sezone..Ko ce docekati novembar...
Game of Thrones..Klasika..Nova epizoda razbija..
Nisam citao knjige...A i ne mogu producenti zadovoljiti sve citaoce..Arja razbija. Ima i dobre glumce oko sebe Tivin posebno, Dzaken je malo suvise zabavan lik. Ovo ostalo onako, srednje. Teona su predstavili kao pogubljenu seka persu. A Igrit je suvise urbana i nasminkana za divljakinju. Epizoda je bolja od prethodnih. Cak mnogo bolja.
Game of Thrones..Klasika..Nova epizoda razbija..
Nisam citao knjige...A i ne mogu producenti zadovoljiti sve citaoce..
Arja razbija. Ima i dobre glumce oko sebe Tivin posebno, Dzaken je malo suvise zabavan lik. Ovo ostalo onako, srednje. Teona su predstavili kao pogubljenu seka persu. A Igrit je suvise urbana i nasminkana za divljakinju. Epizoda je bolja od prethodnih. Cak mnogo bolja.