Pa ocigledno cemo morati. Neke stvari je nemoguce prevesti tako da zvuci bukvalno isto - meni to ne zvuci isto i ne bi napisala da mislim da osoba kojoj pisem nece razumeti

Tvoj problem svakako nije ta recenica, nego argument... ne mozes da "pobedis" u raspravi kad je rec o ukusima. Necu da se izvinim zbog toga, zao mi je ali ja mislim da nisi bila u pravu u vezi Cronenberga. I verovatno cu misliti do kraja zivota. Zao mi je da osecas potrebu da zapocnes novi argument sa mnom da bi konacno "pobedila" i zao mi je da ti je to potreba da bi se dobro osecala u svojoj kozi ali nemoj trositi i moje i tvoje vreme na gluposti

Jeste da je srpski forum ali svako ponekad malo prekrsi pravila - sigurna sam da ni ti nisi prefektna, sad si recimo otisla off topic skroz. Sto sam isto napisala engleski kao sto sam videla da su dosta njih vec uradili na forumu i
nikoga do sada nisi napala,...
jedino mene jer nisam mislila da je David Cronenberg odradio odlican posao. Molim te svoje frustracije nosi negde drugde. Ili ako imas neki problem sa mnom licno napisi privatnu poruku sigurno nikoga ne zanima ovo.