Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

TBBT je ranije imala neki potencijal,ali je posle prve sezone postala djubre..Jako precenjena serija..

ja sam gledala mozda dvije epizode slucajno i ne nasmijah se ni jednom....
mozda zato sto mi je koncept serije staromodan? taj klasican sitkom...ja se vise ni ne smijem na Prijatelje, a nekad sam umirala od smijeha...How I Met Your Mother stare sezone da...na Seinfielda...vazda...ovo...no tenk ju.

Pre mesec dana krenuo da gledam ispočetka Prijatelje, stigoh već do treće sezone :D
carska serija, Čendler nenadmašiv.
Sad kad uporedim sa svim ostalim humor-sitcom serijama koje sam gledao lately ova mi dođe najbolja.. mislim, pokvari se utisak kad oni sami pokvare novije sezone kao što uradiše kod HIMYM I TAAHM

Ali pored svega toga "Black Books" je klasika, najbolja britanska humoristička

Inače, nije loša ova nova epizoda GoT... već počinju da vuku ono najbolje iz knjige, mada baš dosta su izmenili i dodali.
Došao je i taj svečani trenutak da Igrit izgovori svoje famozno: You know nothing, John Snow :mrgreen:

House-Pills-house-md-522056_1200_1720.jpg

http://2.***************/-EXFkcZtwy3A/T1y41F2ni2I/AAAAAAAAAFc/9HV_nT-bo-U/s1600/key_art_sons_of_anarchy.jpg

Poklekao sam, i ipak uzeo da gledam ovo. Svuda gde imaju spletke, smicalice... to neminovno vodi u spansku seriju. Zbog toga i izbegavam da gledam sve sto nije mini-serija... ali hebiga likovi ti udju pod kozu... valjda se i aktivira onaj mehanizam za opsesivno-kompulzivno... i ne mozes da prekines da gledas seriju... nema leba.

http://2.***************/-EXFkcZtwy3A/T1y41F2ni2I/AAAAAAAAAFc/9HV_nT-bo-U/s1600/key_art_sons_of_anarchy.jpg

Poklekao sam, i ipak uzeo da gledam ovo. Svuda gde imaju spletke, smicalice... to neminovno vodi u spansku seriju. Zbog toga i izbegavam da gledam sve sto nije mini-serija... ali hebiga likovi ti udju pod kozu... valjda se i aktivira onaj mehanizam za opsesivno-kompulzivno... i ne mozes da prekines da gledas seriju... nema leba.

Pohvaljujem izbor serije. A vidim i Opi je na avataru. :D

Гледам финале 7. сезоне серије "Криминални Умови".

Такође чекам крај "Доктор Хауса", а у међувремену гледам и топло препоручујем серију http://www.imdb.com/title/tt0098936/.

Nisam mogao početi da gledam tu seriju zbog uvodne špice (tu posebno na muziku mislim), nekako me je mnogo u bedak bacala, a hiljadu puta sam pokušao, i još svi kažu da je odlična.

@tema
Sinoć sam odgledao prve 3 epizode Misfits-a i ne mogu da vjerujem kakav je to spoj žanrova, mada akcenat stavljam na humor :D

Ja sam uspio da je batalim, previše su me smarali kako su nastavljali sa pričom...šteta, serija je obećavala.

Misfitsi su meni u pocetku bili super, posle me smorili

81fae4e34953907cdabef549085460d3.jpg

Coach Taylor dolazi u mali Teksaski grad ad trenira srce ovog grada, srednjoskolski fudbalski tim koji treba da osvoji drzavno prvenstvo,al vec na samom pocektu,desavaju se sranja.....Tu je njegova zhena da mu pomogne ( njihov odnos je jedan od pozitivnijih vidjenih na TVu,a realan...ona je inace super lik)i kcerka kojoj se silna premijestanja iz grada u grad smuchila i koja prezira fudbal i fudbalere....Dillon Panthersi nikada nijesu imali bolji ekipu....

Jason Street je obecavajuci kvoterbek, cija buducnost lezi u NFL-u , aLL AMerican kid i njegova najveca nada...Smash je arogantni trkach, neosporivog talenta koji je od smrti svoga oca jedina nada porodice i glava kuce....a Tim Riggins je najbolji drug Jasona Streeta, talentovani fudbaler, ali takodje alkoholicar i buduca propalica....vjerovatno..... iz pozadine mjerka stidljivi Mat Saracen , koji se prijavio za tim da bi se dopadnuo svom ocu , bez ikakvih izgleda da ce uopste igrati jer na njegovoj poziciji igra niko drugi nego Jason Street...

Nijesam nikad mislila da ce mi se ovakva serija dopasti, ali dovoljno je reci da je svaka epizoda savrsenstvo... (malo su one 11,12,13 dosadne) . Nikad ne prelazi granice patetike, realna svakidasnjica maloga grada, specifican ton serije, savrsena gluma svedena na improvizaciju, likovi suu...pa likovi su najjaci dio serije, potpuno su realni, od krvi i mesa,al nikako dosadni....i ima ih na pretek, a svi nekako stanu u zamisao Friday Night Lightsa ...i ni jedan nije povrsno,ofrlje napisan nit odglumljen... Taman traje koliko treba da traje, taman isporucuje dvooljne kolicine patetike i dovoljne kolicine surove realnosti da bi se mogla gledati...

Samo cu reci najbolji scenario koji sam vidjela u zadnjih par godina...Six Feet Under moze da se mjeri sa ovim , samo je SFU malo sablasan i irealan, ovo je....ma ponavljam se :lol: . 22 epizode cistote.... i ko ne voli americki fudbal, ma sport uopshteno, moze da gleda slobodno...9/10 zbog par dosadnih epizoda na sredini serije i pretjerana kamera iz ruke u pocetku....i Lajle Gereti :neutral: tj. glumice koja je glumi koja ne bi mogla bit' iritantnija.Inace, taj shaky kem se potpuno uklapa u citavu filozofiju serije... uradjena je u pomalo dokumentaristickom maniru sto je izdvaja iz ostalih tinejdz smecjadi koje se redovono mogu nac' u " best TV shows evaaa".
i muzika je sjajna...potpuno je ono....rokenrol bejbeeee

ovaj klip je vrh...necu dalje sebi da spojlujem pa ne stavljam drugi klip...al ovaj je taman....volim ovu obradu NINa i Karen O :D

:heart: ...inace,prije nekoliko godina, dok je nasa buducnost bila neizvijesna i bili mladi i naivni :lol: moj drug prokomentarisa' gledajuci nekog divljaka kako pravi sranja sa autom,kurhci se oko kruznog toka... " NIksic...to je Teksas " :)

Skidam drugu sezonu uveliko...

Ko ne voli Ameriku...nek zaobidje u sirokom ruku. Ovo nije liberalni kleptrep nit' zapadnjacki advertajzing, al ono, juznjacka prostodusnost se prikazuje kao nesto pozitivno, kao i taj ameriken vej of lajf ...ameriken vej of lajf je Friday Night lIGHT.Nijesam ni ja ljubitelj Amerikanaca, al citav taj trip o malom gradu u raspadanju i ljudima o njemu me kupio.A ja ocekivah neko smecje tipa OTH...

9/10

isplakah se ziva na prvih nekoliko epizoda :lol:

Poslednja izmena:

Back