gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Sad cu da se pojedem od muke sto nisam gledala Homicide na vreme : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad cu da se pojedem od muke sto nisam gledala Homicide na vreme : )
Nikad nije kasno.Meni je Bejlis bio jedan od najgotivnijih likova u Homicide,sa onim svojim zen stavom,mada mi je ipak najdrazi Meldrik Luis(taj glumac igra onog novinara u 5-oj sezoni "The Wire" http://www.imdb.com/name/nm0424800,a koliko vidim,rezirao je i par epizoda).Jedino mi je Kelerman isao na tuki i mozda malo Falzoun
Odgledaj obazvezno,jer to ti je neka "lektira" medju serijama
![]()
Kog novinara, onog simpaticnog? Aha, da, to mi je bio omiljeni lik u 5 sezoni, super
Gledaću sigurno, ali prvo nameravam da pogledam Generation Kill
anyone who runs is a vietcong
anyone who stands still is a well disciplined vietcong
--------------------
Why is he firing at unarmed civilians ?
allfatz 1 week ago
because he's nuts. you go to war your normal you watch people die all the time your brain goes screwy.
123456789mischief 1 week ago
----------------
Sympathy for the Devil should be playing
TheRealTaco87
Nikad nije kasno.Meni je Bejlis bio jedan od najgotivnijih likova u Homicide,sa onim svojim zen stavom,mada mi je ipak najdrazi Meldrik Luis(taj glumac igra onog novinara u 5-oj sezoni "The Wire" http://www.imdb.com/name/nm0424800,a koliko vidim,rezirao je i par epizoda).Jedino mi je Kelerman isao na tuki i mozda malo Falzoun
Odgledaj obazvezno,jer to ti je neka "lektira" medju serijama
![]()
Idite bre u ****, nateraćete me da skidam tu seriju... tačno osećam kako me nostalgija polako obuzima.![]()
For this reason, although one would like to change today's world back to the spirit of one hundred years or more ago, it cannot be done. Thus it is important to make the best out of every generation. Thus it is important to move on, download WIRE, and enjoy the 21st century.
So, my time machine doesn't really work?![]()
hehe... ali je smorka da se gleda 60 epizoda necega sto je ba·si·cal·ly preradjevina... mis'im sto bi opet gledao foru sa kopir-masinom... jasno je da je scenaristu pregazilo vreme i da valja stare fore... ne osudjujem ga... coek nasao nacin da trpa sebi pare u dzep...
Kako vi, deco, sad počinjete gledanje serije?