Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Sad cu da se pojedem od muke sto nisam gledala Homicide na vreme : )

Nikad nije kasno.Meni je Bejlis bio jedan od najgotivnijih likova u Homicide,sa onim svojim zen stavom :mrgreen:,mada mi je ipak najdrazi Meldrik Luis(taj glumac igra onog novinara u 5-oj sezoni "The Wire" http://www.imdb.com/name/nm0424800,a koliko vidim,rezirao je i par epizoda).Jedino mi je Kelerman isao na tuki i mozda malo Falzoun :mrgreen: Odgledaj obazvezno,jer to ti je neka "lektira" medju serijama ;)

Nikad nije kasno.Meni je Bejlis bio jedan od najgotivnijih likova u Homicide,sa onim svojim zen stavom :mrgreen:,mada mi je ipak najdrazi Meldrik Luis(taj glumac igra onog novinara u 5-oj sezoni "The Wire" http://www.imdb.com/name/nm0424800,a koliko vidim,rezirao je i par epizoda).Jedino mi je Kelerman isao na tuki i mozda malo Falzoun :mrgreen: Odgledaj obazvezno,jer to ti je neka "lektira" medju serijama ;)

Eto, a meni je bas Kelerman bio prava gotiva. Em krese najbolju ribu u seriji em prvo puca pa postavlja pitanja, a pride se oda i po kojem poroku :D

Kog novinara, onog simpaticnog? Aha, da, to mi je bio omiljeni lik u 5 sezoni, super
Gledaću sigurno, ali prvo nameravam da pogledam Generation Kill

anyone who runs is a vietcong

anyone who stands still is a well disciplined vietcong

--------------------

Why is he firing at unarmed civilians ?

allfatz 1 week ago

because he's nuts. you go to war your normal you watch people die all the time your brain goes screwy.

123456789mischief 1 week ago

----------------

Sympathy for the Devil should be playing

TheRealTaco87

Poslednja izmena:

Pemblton je moj favorit.

Ona epizoda kad crkavaju od vrućine, razdrljene kravate, zapara, fleke ispod pazuha, a on u parnom odelu, zakopčan do grla... i pije čaj. :cool:

For this reason, although one would like to change today's world back to the spirit of one hundred years or more ago, it cannot be done. Thus it is important to make the best out of every generation. Thus it is important to move on, download WIRE, and enjoy the 21st century.

hehe... ali je smorka da se gleda 60 epizoda necega sto je ba·si·cal·ly preradjevina... mis'im sto bi opet gledao foru sa kopir-masinom... jasno je da je scenaristu pregazilo vreme i da valja stare fore... ne osudjujem ga... coek nasao nacin da trpa sebi pare u dzep...

hehe... ali je smorka da se gleda 60 epizoda necega sto je ba·si·cal·ly preradjevina... mis'im sto bi opet gledao foru sa kopir-masinom... jasno je da je scenaristu pregazilo vreme i da valja stare fore... ne osudjujem ga... coek nasao nacin da trpa sebi pare u dzep...

Nisi video seriju, nemoj tako. Shvatam ja zašto se tebi neće, stvarno grozno zvuči, 60 epizoda, ALI nije isto - Homicide je, koliko sam shvatila, samo policija, a Wire ima 5 sezona i samo 2 su isključivo o policiji, a u ostalima su druge priče... Stvarno je dobra. Mislim da sam vas sad sve već dovoljno smorila, i obećavam da neću više, samo imaj u vidu, za par godina, recimo : ) da odgledaš, kad ne bude ništa drugo na vidiku...
A ja se bacam na Generation Kill, pa javljam.

Eto, pokleko sam... Skinuo sam prve dve epizode serije Wire. Al' ne gleda se tako serija... Kako vi, deco, sad počinjete gledanje serije? U moje vreme je to bilo: uhvatiš slučajno kraj jedne epizode... pa jedan deo neke druge... pa onda jednu celu... i za nedelju-dve, ako je serija dobra, si navučen ko baba na klot-frket i ceo dan čekaš 23h naveče, a serija počne u pola dva, a ti skidaš Mitroviću i Tijaniću sve s nebesa zbog reklamiranja kobasica od Matijevića... Sad moram da znam šta bi gledo da bi gledo. Prokleti progres. :evil:

PS: Čitam na Vikipediji članak o Wire i vidim tu je i nezaobilazni detektiv Manč. Alfa i omega svake borbe protiv kriminala, kako organizovanog, tako i neorganizovanog, u zadnje dve decenije. Belcera i žena oslovljava sa Manč. :mrgreen:

Kako vi, deco, sad počinjete gledanje serije?

Neko dođe na kafu, donese i eksterni hard disk, i kaže imam pet kila serija, ja sve iskopiram, i uveče pustim prvu epizodu, i ako mi se svidi gledam do zore, ili dok je ne pogledam do kraja : ) Kada krenem u posetu kod prijatelja, stavim eksterni u džep, i predam sve što sam dobila, i još nešto pride. Jedina serija koju sam tako gledala do zore je ova koju si ti spomenuo, a i inače su mi se svidele samo dve serije - BBC Sherlock i Black Books (koja je mnogo lošija, ali ima šmeka).
Više nemam TV u kući. Ponekad mi nedostaje gledanje televizije, koje podrazumeva ovo što si opisao - hvatanje neke epizode, ili reprize, gledanje poslednjih 15 minuta itd ... Bila sam mnogo tolerantnija kada sam gledala serije na TV-u, sada im sudim (imam ista očekivanja) kao i filmovima.

Poslednja izmena:

Back