gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poceo sam `Pacific` i nije losa za sada. Nastavak je HBO serije iste tematike - Drugi svetski rat, kad su Ameri jos bili good guys. Prvi deo iskrcavanje u Normandiju `Brothers in arms` je bio veoma dobar. Da li sam jos pod utiskom prvog serijala, ali cini mi se da je ovaj nesto slabiji.
inace ja opet gledam Black Books..
koliko sam navucen na tu seriju ,nenormalno.. nevidjeni humor![]()
nije slabiji,ali mozda... drugaciji
u stvari,zavisi kako dozivljavas
ja sam pogledao obe serije 2 puta ,i to uzastopno bas zbog uporedjivanja..al sam skontao da ne mogu da ih poredim.
Mozda je sama prica bolja u BiA,kao i likovi koji su uverljiviji,a i jer se neki drze kroz celu seriju,dok u Pacific-u samo umiru redom,pa taman kad zapamtis nekom ime,njega koknu
Al vredi pogledati obe,surovo prikazuju rat kakav je bio..ima dosta wtf scena,pogotovo u pacifiku
Znate li gde mogu skinuti Očajne domaćice 7 sezona?
Link?
![]()
Dajte ljudi neku dobru komediju..
inace,ono sto sam odgledao je : friends,black books,2 and a half men,only fools and horses,class.. sve su odlicne serije ,i posto sam se eto navikao na kvalitet,pitam se ima li jos slicnih![]()
.Da umalo da zaboravim Fojlov rat, Poaro i Ubistva u Midsameru (engleske krimi serije a oni su nedprevazidjeni)
Znam ,ali navikao sam na starog sherloka.Onog engleskog glumca pokojnog Jeremy Brett. On je najbolji Sherlok ikada.Bukvalno snenaristi nisu unishtili dela Ser Artura Konana Dojla.
Za razliku od drugih serija i filmova.
Probaj seriju Castle.Ja vec skidam trecu sezonu koja se premijerno daje u usa.Igra nasha Stana Katic.Od 1 do 10.Pa 8.dok csi je recimo 5 do 7 zavisi las vegas,majami ili new york
Gledo sam pre na HRT seriju Extras i bila je dooobra... Odlučim tako danas da skinem sa torenta, kad prva scena: neki četnici u uniformama Vojske Republike Srpske kolju neki silan narod, a Ben Stiler to režira.Ove epizode se ne sećam. Sjajna serija, preporučujem.
Gledo sam pre na HRT seriju Extras i bila je dooobra... Odlučim tako danas da skinem sa torenta, kad prva scena: neki četnici u uniformama Vojske Republike Srpske kolju neki silan narod, a Ben Stiler to režira.Ove epizode se ne sećam. Sjajna serija, preporučujem.