Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Pa o tome ti pricam,vec sam ja mislio da te odrapim,mis'im,kad ti pridje gerila from the hood moras imat nesto ko ticket u organizaciju.
Ako oces,napakovacu ti anti-semitizam,sovinizam,rasizam,sucesnistvo u genocidu i neko maltretiranje zivotinja,danas su svi prilicno osjetljivi na to.
Recimo,drzo' Pandu u podrumu i vjezbao pikado,a posle mozda padne ekstradicija Kini,mozemo svasta da napravimo,ti mi daj green light i eto te.

Uh, nemoj mi te politički nekorektne kriminalne radnje... Još sam ja zelen za to. Više sam mislio na nešto tipa... oteo tašnu babi u piljari... odgrizo čoeku pola glave u kafanskoj tuči... Za onog Pandu bi mi i Džefri Damer reko: "Dude, that's just wrong."

edit: Šta je sa tim serijskim ubicama na ovom podforumu... Odjednom su metastazirali i počeli da se pojavljuju u svakom drugom postu. :lol:

i neko maltretiranje zivotinja,danas su svi prilicno osjetljivi na to.

Uh... citam 24 sata redovno... bilo je neko vreme svakih 2,3 dana o tome...

Clanak preko cele strane: Monstrum* trovao pse lutalice ...a dole u nekom cosku: covek ubio zenu i decu, pa potom i sebe

poor little doggy :(

*izraz monstrum je koriscen vise puta (uhvacen monstrum koji je mucio zivotinje itd itd...)

Uh... citam 24 sata redovno... bilo je neko vreme svakih 2,3 dana o tome...

Clanak preko cele strane: Monstrum* trovao pse lutalice ...a dole u nekom cosku: covek ubio zenu i decu, pa potom i sebe

poor little doggy :(

*izraz monstrum je koriscen vise puta (uhvacen monstrum koji je mucio zivotinje itd itd...)

to i meni ide na nerve...bitno je da sam ja bezosjecajna jer sam rekla onim idiotima sto su hajpovali oko one mile to get a grip...
sad je valjda kazna*ubijes bubamaru-20 iljada dinara placas...
unistavaju svu zabavu :D

ovaj Šerlok živi u dvadeset prvom veku, ima kompjuter i mobilni. Gledam i čitam Šerloka ceo život, i ovaj je najbolji, scenaristi su neki zaljubljenici u Holmsa, neverovatno dobro napisano (i odglumljeno)... BBC je zakon! Zar misliš da bi mogao da ima ovako visoku ocenu na IMDB (9) da nije odličan? Pa rasturili bi ga obožavaoci Holmsa... Pozdrav!
Odličan je Šerlok, veoma inteligentno napisan, i to u odličnom ritmu pa da prosečan gledalac može da pohvata sve bitne detalje ... Sad mi je krivo što na sajmu nisam uzeo Dojlov komplet Šerloka, no nadoknadiće se to prvom prilikom ...

That's it,stavljam,Verbale,ak' mi se ne svidi,bices banovan na jedno mjesec dana.

Pogleda li ti to čudo od serije?

Gledam baš sad na imdbu... Ove godine izlazi nova Gervaisova serija... Sve ko i Office i Extras... napisali Gervais i Merchant... režiraju Gervais i Merchant... glavne zvezde... Gervais i Merchant... Upravo overavam Office i iz prve mi je lošiji od Extras, mada sam pogledo tek 3 epizode... ako to označava uzlaznu liniju, onda bi ova treća trebalo da bude majnd bloving... al' sumnjam u to...

Pogleda li ti to čudo od serije?

Gledam baš sad na imdbu... Ove godine izlazi nova Gervaisova serija... Sve ko i Office i Extras... napisali Gervais i Merchant... režiraju Gervais i Merchant... glavne zvezde... Gervais i Merchant... Upravo overavam Office i iz prve mi je lošiji od Extras, mada sam pogledo tek 3 epizode... ako to označava uzlaznu liniju, onda bi ova treća trebalo da bude majnd bloving... al' sumnjam u to...

Evo kanim se da krenem.

Valja li čemu ovaj američki Ofis?
doguralo do dosta sezona, glumi stiv karel master dead pana ko voli,a i pokazao je glumacku sposobnost u little miss sunshine...
provjeri Curb Your ENthusiasm by larry david (seinfeld). radjeno u mockumentary stilu, ironicno...ako ti se svidio office i extras,onda ce mozda i ovo...nije lose,meni makar, na momente bas nasmije :) mzoda zato sto volim seinfelda posle svih ovih godina i kopija :)

:lol:

Poslednja izmena:
Pocelaa da gledam...1.epizodu od 10..Igra prestola...odlican pocetak

game-of-thrones-poster_0.jpg

Back