sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Preporucujem

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sezona 1
Preporucujem![]()
Odlicna serija...Meni se vise svidja od "The Office"![]()
i neko maltretiranje zivotinja,danas su svi prilicno osjetljivi na to.
Uh... citam 24 sata redovno... bilo je neko vreme svakih 2,3 dana o tome...
Clanak preko cele strane: Monstrum* trovao pse lutalice ...a dole u nekom cosku: covek ubio zenu i decu, pa potom i sebe
poor little doggy
*izraz monstrum je koriscen vise puta (uhvacen monstrum koji je mucio zivotinje itd itd...)
Ja sam se valjao od smeha na ovu scenu![]()
Odličan je Šerlok, veoma inteligentno napisan, i to u odličnom ritmu pa da prosečan gledalac može da pohvata sve bitne detalje ... Sad mi je krivo što na sajmu nisam uzeo Dojlov komplet Šerloka, no nadoknadiće se to prvom prilikom ...ovaj Šerlok živi u dvadeset prvom veku, ima kompjuter i mobilni. Gledam i čitam Šerloka ceo život, i ovaj je najbolji, scenaristi su neki zaljubljenici u Holmsa, neverovatno dobro napisano (i odglumljeno)... BBC je zakon! Zar misliš da bi mogao da ima ovako visoku ocenu na IMDB (9) da nije odličan? Pa rasturili bi ga obožavaoci Holmsa... Pozdrav!
That's it,stavljam,Verbale,ak' mi se ne svidi,bices banovan na jedno mjesec dana.
Pogleda li ti to čudo od serije?
Gledam baš sad na imdbu... Ove godine izlazi nova Gervaisova serija... Sve ko i Office i Extras... napisali Gervais i Merchant... režiraju Gervais i Merchant... glavne zvezde... Gervais i Merchant... Upravo overavam Office i iz prve mi je lošiji od Extras, mada sam pogledo tek 3 epizode... ako to označava uzlaznu liniju, onda bi ova treća trebalo da bude majnd bloving... al' sumnjam u to...
The Wire skoro sam odgledao dobra serija skroz
Odlicna serija.![]()
Iskusnim dektivima ne treba puno reci da bi resili slucaj
Dobra je i ona kad ih uhvate u WC-u sa Ronijem Korbetom.![]()
doguralo do dosta sezona, glumi stiv karel master dead pana ko voli,a i pokazao je glumacku sposobnost u little miss sunshine...Valja li čemu ovaj američki Ofis?