Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Kingdom S01,S02
https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=nv_sr_srsg_6
kingdom-south-korean-movie-poster-md.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=7ecrESKwh_Y

Prvi put gledam ovo. Baš super serijica ako vam je dosadno. Pristojan humor,bez vulgarnosti.
Pogledajte prilog 1033082
Odlična serijica od pre desetak godina. Posebno mi je dobar bio Korben Bernsen kao otac koji mora imati posla sa neozbiljnim sinom i njegovim pogledom na život. Korbena volim još od Zakona u Los Anđelesu. Šteta što nije imao više sreće sa ulogama

Pa sad, ima uzbudjenja ako je to pitanje.

See postapokalipsa, Y the last man isto apokalipsa ali malo blaza, Foundation - svemirski SF po knjigama Isaka Asimova.
Upload - zemaljski futuristicki SF. :D

Sve serije su brutalne. Cak i Upload koji ima malo i zezanja, ali kad razmislis o temi i o cemu se tu radi, onda shvatis da je to prilicno surova serija.

Pa sad, ima uzbudjenja ako je to pitanje.

See postapokalipsa, Y the last man isto apokalipsa ali malo blaza, Foundation - svemirski SF po knjigama Isaka Asimova.
Upload - zemaljski futuristicki SF. :D

Sve serije su brutalne. Cak i Upload koji ima malo i zezanja, ali kad razmislis o temi i o cemu se tu radi, onda shvatis da je to prilicno surova serija.
A koja od tih je najnovija?

Sad sam pogledao trailere ovaj Upload mi je bezveze ne volim takve

Y the last man mi izgleda najbolji

A nije los ni See sa Batistom
Ok,

Upload samo deluje kao zezancija. To je u stvari digitalni zivot posle smrti. O umrlima i uploadovanima u digitalni svet i njihovim andjelima - tehnickoj podrsci koja se stara o njima. Prica je odlicna kao i hemija izmedju glumaca. Ekipa je savrsena. A glavna glumica je moja omiljena. :D

I See ima odlicne glumice Sylvia Hoeks, Hera Hilmar i Yadira Guevara-Prip. Sve briljiraju. Deluje kao serija gde testosteron izbija iz svih pora, Momoa, Bautista, ali glumice otkidaju koliko su dobre. :D

Gledaj. Razbibriga.

Odgledao sam Squid Game i sasvim je ok da se malo ubije popodne i izbindžuje za dva dana.
Ne vidim neku "vau" vrednost niti razumem onoliki hajp oko serije, ali služi svrsi...razbibriga.
Pokušaj valjda da nam se kaže koliko smo opsednuti materijalnim stvarima i kompetitativno nastrojeno društvo, tj korejsko u ovom slučaju ali eto sa primesama ljudskosti u vidu glavnog lika koji osim što je dobar i naivan do bola takođe i iritirajuće pravedan za nekoga ko se celi život opija i potkrada rođenu majku da bi se kockao(prva epizoda)....mislim daj :lol:
Ono...ima dobre zaplete, mada sam pretpostavio ko je "glavni" baja iza projekta prilično je bilo lako, ali opet...ima dobre momente. Ali isto tako i mega-naivne i nelogične, a i elemente klasiučne španske(policajac i brat)

Sve u svemu 7/10, vredi pogledati jer će očigledno postati mejnstrim tema kada su serije u pitanju...ali i dalje ne vidim da je toliko dobro da bi bila najgledanija serija ikada na Netflixu
Podseća na Hunger Games u današnjem svetu i sa smešnijom (korejskom) produkcijom i smehotresnom glumom ali ko je gledao korejske serije verovatno je već navikao :lol:
Игре глади су заиста смехотресне, не капирам људе који се ложе на тај филм осим што је глумица стварно добра ако знате на шта мислим

You (2018- )

You-TV-Show-Cast.jpg

Ovo su utisci na kraju prve sezone. Znam da ih ima još dve za sad, ali su očigledno dovoljno različite da se mogu zasebno posmatrati.

Ovo je dobro napisana serija iz više nego interesantnog ugla posmatranja i kakve god mane da eventualno ima (samom činjenicom da je SAD serija iz 2018) nisam ih primetio potpuno obuzet dosta originalnim iako nenormalnim konceptom, neprestanim menjanjem tona i narativno režiserskim driblinzima. Svidela mi se i gluma nekih likova, faličnost svih, pa i određeni cinizam u prolazu prema trenutnoj SAD pop kulturi i političkim trendovima (druga sezona je izgleda još upečatljivija u tome izgleda).

Sam se sigurno nikada ne bih ''uhvatio'' za nju, i eto, propustio bih jednu od malo serija danas zaista vrednih gledanja. Eto to nek bude ocena.

You (2018- )

You-TV-Show-Cast.jpg

Ovo su utisci na kraju prve sezone. Znam da ih ima još dve za sad, ali su očigledno dovoljno različite da se mogu zasebno posmatrati.

Ovo je dobro napisana serija iz više nego interesantnog ugla posmatranja i kakve god mane da eventualno ima (samom činjenicom da je SAD serija iz 2018) nisam ih primetio potpuno obuzet dosta originalnim iako nenormalnim konceptom, neprestanim menjanjem tona i narativno režiserskim driblinzima. Svidela mi se i gluma nekih likova, faličnost svih, pa i određeni cinizam u prolazu prema trenutnoj SAD pop kulturi i političkim trendovima (druga sezona je izgleda još upečatljivija u tome izgleda).

Sam se sigurno nikada ne bih ''uhvatio'' za nju, i eto, propustio bih jednu od malo serija danas zaista vrednih gledanja. Eto to nek bude ocena.
Pogrešio pdf :roll: :dash:

Back