Gledaj. Razbibriga.
Odgledao sam Squid Game i sasvim je ok da se malo ubije popodne i izbindžuje za dva dana.
Ne vidim neku "vau" vrednost niti razumem onoliki hajp oko serije, ali služi svrsi...razbibriga.
Pokušaj valjda da nam se kaže koliko smo opsednuti materijalnim stvarima i kompetitativno nastrojeno društvo, tj korejsko u ovom slučaju ali eto sa primesama ljudskosti u vidu glavnog lika koji osim što je dobar i naivan do bola takođe i iritirajuće pravedan za nekoga ko se celi život opija i potkrada rođenu majku da bi se kockao(prva epizoda)....mislim daj

Ono...ima dobre zaplete, mada sam pretpostavio ko je "glavni" baja iza projekta prilično je bilo lako, ali opet...ima dobre momente. Ali isto tako i mega-naivne i nelogične, a i elemente klasiučne španske(policajac i brat)
Sve u svemu 7/10, vredi pogledati jer će očigledno postati mejnstrim tema kada su serije u pitanju...ali i dalje ne vidim da je toliko dobro da bi bila najgledanija serija ikada na Netflixu
Podseća na Hunger Games u današnjem svetu i sa smešnijom (korejskom) produkcijom i smehotresnom glumom ali ko je gledao korejske serije verovatno je već navikao