Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
thx , volim te spijunske a volim i neke na fazonu x files a nesto ih nema ...Ako voliš špijunske, od malo novijih i Berlin Station zavređuje pažnju više nego što to ocene po sajtovima iskazuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
thx , volim te spijunske a volim i neke na fazonu x files a nesto ih nema ...Ako voliš špijunske, od malo novijih i Berlin Station zavređuje pažnju više nego što to ocene po sajtovima iskazuju.
Ima razloga, saznaćeš na kraju. Za ovu seriju potrebna je posebna tema.Pocela Squid Game, uvrnuto![]()
Vredi pogledati zbog interesantnog koncepta i realnih uloga (ulozi, ne uloge) za jednu fikciju. Izvedba, međutim, nije nešto. Neiskorišćen potencijal, promašen ton, i pola uloga (uloge ne ulozi). Kada vidim ko je napisao, jasnije mi je zašto. Ovo je mogla biti Crimson Tide fazon drama, ali u nečijim drugim rukama.Počeo i ja da gledam pa heh... što se realnosti likova tiče, kod mene je pala čim sam u personalu zapazio tetkicu sa belom keceljom koja valjda zogerom čisti podove kad posada atomske podmornice zalegne posle fruštuka...
Gledam i dalje jer su skupili dobru ekipu ali mi po prvoj epizodi deluje da je jedna od onih serija gde se svi nešto deru jedni na druge i to mu je ta drama.
Usput, pratim i Morse kako izlazi. Tu već nema šta da se zameri. I dalje simpatične detektivske pričice.
Meni je malo čudno i nerealno jer sam vojni rok proveo na podmornici i onda kakvo kuvanje i pranje tanjira i tetkica??? Voleo bih da vidim kako ta tetkica reaguje na 11 atmosfera pritiska u ušima kad je zaron na 100m?Vredi pogledati zbog interesantnog koncepta i realnih uloga (ulozi, ne uloge) za jednu fikciju. Izvedba, međutim, nije nešto. Neiskorišćen potencijal, promašen ton, i pola uloga (uloge ne ulozi). Kada vidim ko je napisao, jasnije mi je zašto. Ovo je mogla biti Crimson Tide fazon drama, ali u nečijim drugim rukama.
Ovo je sve bez kolutanja očiju na potpuno bespotrebnu lezbo (ili bilo kakvu) romansu a kamoli melodramu među protagonist...kinjama , i sve one žene, crnce i crnkinje, azitate i indijce oficire i oficirke kojih u jednoj sceni ima koliko u Kraljevskoj mornarici ukupno.
Hvala za ovaj predlog, htedoh da pitam šta je Morse, ali sd vidim da je Endeavour![]()
Šta fali Witcher-u? Nije loša serija.
Nisam je gledao, jedino pročitao ovu recenziju:Zavrsila Squid Game, i kao i sa parazitom, imam problem sto klasna prica nije izrazitija, ali to je njihov juznokorejski stil, egzistencijalizam a ne socijalizam nedajboze. Svakako je treba pogledati, i vodite racuna o prevodu koji birate jer neke klasne reference su izgubljene u prevodu.
Da, stroga recenzija, ali zavisi vrvt sta se ocekivalo od serije. neko je mozda samo dobru zabavu i ocekivao.Nisam je gledao, jedino pročitao ovu recenziju:
https://www.dedamilorad.com/serija-squid-game-recenzija/
Bio je baš kritičan prema seriji, kao da čitam Gulovu recenziju.
Posle ove recenzije ne znam ni da li da je gledam.Da, stroga recenzija, ali zavisi vrvt sta se ocekivalo od serije. neko je mozda samo dobru zabavu i ocekivao.
Ja sam ocekivala malo vise klasne poente, a ako ne to, onda malo vise Parazita (kod koga sam isto ocekivala malo vise klase ali i bez toga je dobar poprilicno), ali u pravu je da su na kraju sve smuljali i nekako ostavili u blah momentu.
Videcemo, napravili su prostor za sledecu sezonu, mozda serija uspe da preraste te neke slabosti koje je pokazala u ovoj sezoni.
Klasnu pricu ne ocekujem, ipak je to stravicno kapitalisticko drustvo Juzne Koreje.
pogledaj, ako nista - zabavna je, do pred kraj.Posle ove recenzije ne znam ni da li da je gledam.
Možda joj dam šansu.
da, i to je tako, zanimljiva serijica. nije nista da se padne na dupe, ali je sasvim ok.Jos 2 epizode do kraja. Super je i drzi paznju
Bitno da u pola serije ne razmisljam da li da nastavim ili neda, i to je tako, zanimljiva serijica. nije nista da se padne na dupe, ali je sasvim ok.
Gledaj. Razbibriga.Posle ove recenzije ne znam ni da li da je gledam.
Možda joj dam šansu.
bas sam se pitala kako je to ispalo''The Scenes from a Marriage'', ХБО продукција (2021), 5 епизода, рађена по Бергмановој серији ''Призори из брачног живота''. не волим ромејкове, али овај је одличан.