Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ne znam sta je pitanje.

Feminizam.

Apokalipsu prezive samo zene i za sada jedan muskarac. To je radnja. Vecina likova u seriji su zene.

Ima neke grupa koju vodi Missi Pyle. Forsira jake zene, osvescuje ih. Tu ima ludih scena. Kad se Missi skine, a ima samo jednu dojku, scena koja treba da sokira. Ono sta kao nikad nisi video sisu. Onda sledeca scena sve se kupaju, 50 sisa u kadru, da se ispere malo taj utisak. Da se povrate gledaoci od soka. I tako.

Ovo ostalo i nije neki feminizam. Sad su upali u neki zenski zatvor, videcemo kako ce tu da prodju. :D

Ne znam sta je pitanje.

Feminizam.

Apokalipsu prezive samo zene i za sada jedan muskarac. To je radnja. Vecina likova u seriji su zene.

Ima neke grupa koju vodi Missi Pyle. Forsira jake zene, osvescuje ih. Tu ima ludih scena. Kad se Missi skine, a ima samo jednu dojku, scena koja treba da sokira. Ono sta kao nikad nisi video sisu. Onda sledeca scena sve se kupaju, 50 sisa u kadru, da se ispere malo taj utisak. Da se povrate gledaoci od soka. I tako.

Ovo ostalo i nije neki feminizam. Sad su upali u neki zenski zatvor, videcemo kako ce tu da prodju. :D
A jel se zna ko je bacio taj virus, neka zena? :D

I glavno pitanje, ko ce sad da ih ****

A jel se zna ko je bacio taj virus, neka zena? :D

I glavno pitanje, ko ce sad da ih ****
Ne zna se jos ko je bacio virus.

Pa ovaj jedan ne postizava sve. :)

Ostalo je malo nejasno da li su ga iskoristile ove iz zatvora ili nisu dok je bio u nesvesti.

A ostalo vreme ga agentica 355 drzi pod kontrolom. Mozda ce nesto sa njom da bude. :D

A ima onih trans, zena koje hoce da budu muskarci, pa su na hormonima, a mozda su se i operisale. Ne znam koliko su one u mogucnosti. Ali ima i toga u seriji. :D

E jbg. :D

Doduse otkazivane su i bolje serije posle prve sezone, legendarni Firefly, pa nikad prezaljeni The Secret Circle.

Mada kazu da producentkinja trazi novu kucu koja ce da pokupi seriju. Sto znaci da se ne predaju.

The Expanse je promenio nekoliko kuca od Netflixa do Amazona. Nikad ne reci nikad. :D

Pogledala sam seriju Певачица koju potpisuje Predrag Gaga Antonijević uz Natašu Drakulić, i moram priznati da mi je dobro držala pažnju, a već pre kraja prve je najavljena i druga sezona.

Dok je glavna polemika oko toga da li je inspirisana ubistvom koje je prodrmalo čitavu zemlju kroz medije poslednjih nekoliko godina, lično sam začuđena da nisu pozvali nekog lektora da malo skocka tekst-čisto da ne žulja i ne škripi u skoro svakoj sceni, i mnogo više od zanemarljivog.

Priča mi je interesantna i čekam drugu sezonu, ali sam fascinirana time koliko je taj problematično napisan tekst nekim vrsnim glumcima neretko bio praktično neodglumljiv.

E jbg. :D

Doduse otkazivane su i bolje serije posle prve sezone, legendarni Firefly, pa nikad prezaljeni The Secret Circle.

Mada kazu da producentkinja trazi novu kucu koja ce da pokupi seriju. Sto znaci da se ne predaju.

The Expanse je promenio nekoliko kuca od Netflixa do Amazona. Nikad ne reci nikad. :D
Pogledao sam 7 epizoda cekam prevod za 8 zanimljiva je nadam se da ce se naci neko da nastavi sa ovim. Ima veliki potencijal serija.

Zao mi sto precednica nije rekla devojci da joj je decko ziv.

Takodje i zanimljiva je pobuna u precednistvu koja se sprema, to mi malo cudno precednik je bio republikanac i vrati se ta republikanka iz Izraela a ova demokrata jos upravlja.

the 100 odlicna serija https://www.imdb.com/title/tt2661044/?ref_=nv_sr_srsg_0

the100.jpg

Midnight Mass

Počeo ovo,dobre recenzije , horor-misterija....ima nešto jezivo u najavi u prve dve epizode ali tek se razvija radnja. Drži mi pažnju za sada.
I ja da dam ocenu.
U principu prilično u fazonu S. Kinga. Mala izolovana zajednica,svi se znaju, jezivi događaji,nešto zlo u atmosferi. U trećoj sezoni dolazi peokret, za koji neću reći da je genijalan ili baš njesra ali eto iznenadio me takav razvoj događaja.
Vampir...
Posle toga naravno nema ni h od horora više po meni ali dobro....Sve dalje prilično uobičajeno,za takav scenario ali ipak drži pažnju i vuče te da odgledaš. Ima zaista dobru priču i momente.
Najjezivije u stvari mi je bila ta izolovanost i verski fanatizam uklopljen u ovu priču,serija posle koje kažeš hvala Bogu što živim u ipak velikom gradu.
Inače seriju je radio Majk Flanagan( Hounting of Hill House , Hounting of Blu Manor).

Moja ocena 7,5/10, apsolutno vredno gledanja.

I ja da dam ocenu.
U principu prilično u fazonu S. Kinga. Mala izolovana zajednica,svi se znaju, jezivi događaji,nešto zlo u atmosferi. U trećoj sezoni dolazi peokret, za koji neću reći da je genijalan ili baš njesra ali eto iznenadio me takav razvoj događaja.
Vampir...
Posle toga naravno nema ni h od horora više po meni ali dobro....Sve dalje prilično uobičajeno,za takav scenario ali ipak drži pažnju i vuče te da odgledaš. Ima zaista dobru priču i momente.
Najjezivije u stvari mi je bila ta izolovanost i verski fanatizam uklopljen u ovu priču,serija posle koje kažeš hvala Bogu što živim u ipak velikom gradu.
Inače seriju je radio Majk Flanagan( Hounting of Hill House , Hounting of Blu Manor).

Moja ocena 7,5/10, apsolutno vredno gledanja.
ima li multi kulti forsiranja?

Ne zna se jos ko je bacio virus.

Pa ovaj jedan ne postizava sve. :)

Ostalo je malo nejasno da li su ga iskoristile ove iz zatvora ili nisu dok je bio u nesvesti.

A ostalo vreme ga agentica 355 drzi pod kontrolom. Mozda ce nesto sa njom da bude. :D

A ima onih trans, zena koje hoce da budu muskarci, pa su na hormonima, a mozda su se i operisale. Ne znam koliko su one u mogucnosti. Ali ima i toga u seriji. :D
Zasto ne izlazi prevod za 8. epizodu?

Back