Redmond
Elita
- Poruka
- 18.101
đe treba?Pogrešio pdf![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
đe treba?Pogrešio pdf![]()
![]()
Pa ono, gledali...oceniliđe treba?
pa posto je serija vise je nekako za ovu temu zar ne?Pa ono, gledali...ocenili![]()
Pa onda okpa posto je serija vise je nekako za ovu temu zar ne?
alergican sam na pripadnici u zadnje vreme..inace neam ptoblem s njimaPrvi put gledam ovo. Baš super serijica ako vam je dosadno. Pristojan humor,bez vulgarnosti.
Pogledajte prilog 1033082
Sve su nove.
Foundation i Y the last man sad ide prva sezona
Y the last man jel to feminizam neki?
A jel se zna ko je bacio taj virus, neka zena?Ne znam sta je pitanje.
Feminizam.
Apokalipsu prezive samo zene i za sada jedan muskarac. To je radnja. Vecina likova u seriji su zene.
Ima neke grupa koju vodi Missi Pyle. Forsira jake zene, osvescuje ih. Tu ima ludih scena. Kad se Missi skine, a ima samo jednu dojku, scena koja treba da sokira. Ono sta kao nikad nisi video sisu. Onda sledeca scena sve se kupaju, 50 sisa u kadru, da se ispere malo taj utisak. Da se povrate gledaoci od soka. I tako.
Ovo ostalo i nije neki feminizam. Sad su upali u neki zenski zatvor, videcemo kako ce tu da prodju.![]()
Ne zna se jos ko je bacio virus.A jel se zna ko je bacio taj virus, neka zena?
I glavno pitanje, ko ce sad da ih ****
Pogledao sam 7 epizoda cekam prevod za 8 zanimljiva je nadam se da ce se naci neko da nastavi sa ovim. Ima veliki potencijal serija.E jbg.
Doduse otkazivane su i bolje serije posle prve sezone, legendarni Firefly, pa nikad prezaljeni The Secret Circle.
Mada kazu da producentkinja trazi novu kucu koja ce da pokupi seriju. Sto znaci da se ne predaju.
The Expanse je promenio nekoliko kuca od Netflixa do Amazona. Nikad ne reci nikad.![]()
završila. dobra je serija skroz.ja sam to zacrtao kada završim Midnight Mass.
Javi utiske...![]()
I ja da dam ocenu.Midnight Mass
Počeo ovo,dobre recenzije , horor-misterija....ima nešto jezivo u najavi u prve dve epizode ali tek se razvija radnja. Drži mi pažnju za sada.
ima li multi kulti forsiranja?I ja da dam ocenu.
U principu prilično u fazonu S. Kinga. Mala izolovana zajednica,svi se znaju, jezivi događaji,nešto zlo u atmosferi. U trećoj sezoni dolazi peokret, za koji neću reći da je genijalan ili baš njesra ali eto iznenadio me takav razvoj događaja.
Posle toga naravno nema ni h od horora više po meni ali dobro....Sve dalje prilično uobičajeno,za takav scenario ali ipak drži pažnju i vuče te da odgledaš. Ima zaista dobru priču i momente.Vampir...
Najjezivije u stvari mi je bila ta izolovanost i verski fanatizam uklopljen u ovu priču,serija posle koje kažeš hvala Bogu što živim u ipak velikom gradu.
Inače seriju je radio Majk Flanagan( Hounting of Hill House , Hounting of Blu Manor).
Moja ocena 7,5/10, apsolutno vredno gledanja.
ima jedan muslimanima li multi kulti forsiranja?
inače počeo sinoć...sasvim ok za sada....završila. dobra je serija skroz.
atmosfera je mračna poput Mosta, dakle u njihovom stilu, a priča ne donosi ništa spektakularno novo, ali je dobro urađena (ako se izuzme nekoliko blah situacija i sam kraj, koji doduše i ne može biti drugačiji).
Zasto ne izlazi prevod za 8. epizodu?Ne zna se jos ko je bacio virus.
Pa ovaj jedan ne postizava sve.
Ostalo je malo nejasno da li su ga iskoristile ove iz zatvora ili nisu dok je bio u nesvesti.
A ostalo vreme ga agentica 355 drzi pod kontrolom. Mozda ce nesto sa njom da bude.
A ima onih trans, zena koje hoce da budu muskarci, pa su na hormonima, a mozda su se i operisale. Ne znam koliko su one u mogucnosti. Ali ima i toga u seriji.![]()
Srpski.Zasto ne izlazi prevod za 8. epizodu?
Evo pogledao sam tu 8. ali sa eng titlom nije to toSrpski.
Ne znam gledam samo sa engleskim. Nisam video srpski prevod odavno.