Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Big Banf Theory, How I Met your Mother, 70s, Friends, a kao kralj svih tih serija je Two and a half man... dakle brate sve je to za spaliti. Neka publika vristi na neke potpuno debilne scene.

Pokusavao sam onda sam shvatio da ja u stvari taj humor ne volim i ne razumem i nervira me.

Mene to podseca sve na Zikinu dinastiju.

Recimo meni je dobar humor The Office i to britanski. Mozda ja volim taj neki crni humor a ne ovo spale mu gace pa mu cela kuca videla miska i sad mu se smeju.

E da i South Park je odlican.

South park je briljantan bez obzira na dozu boleštine :D ... Mada nisam gledao ove nove sezone, ne znam koliko su se srozali, moraju posle toliko godina emitovanja ...

A sta da radis posle 15 sezona mora da se sroza. Nisam gledao nove dovoljen su mi stare koje pustaju na Comedy Central.

Vrh serija vrh bolesna smesna. Remek delo.

Najjaci humor u istoriji.

A ne Dva i po muskarca. Ja koga god licno znam da voli tu seriju to su uglavnom neki dosadni ljudi. Neki smaraci.

Big Banf Theory, How I Met your Mother, 70s, Friends, a kao kralj svih tih serija je Two and a half man... dakle brate sve je to za spaliti. Neka publika vristi na neke potpuno debilne scene.

Pokusavao sam onda sam shvatio da ja u stvari taj humor ne volim i ne razumem i nervira me.

Mene to podseca sve na Zikinu dinastiju.

Recimo meni je dobar humor The Office i to britanski. Mozda ja volim taj neki crni humor a ne ovo spale mu gace pa mu cela kuca videla miska i sad mu se smeju.

E da i South Park je odlican.

ja volim i friends i saut park i britanski ofis

Idi gledaj Đošu i Tiku Špica ... Nisu Državni i Mućke za svakog
da citiram jednog lika odranije ''Ajde bre paljba! To je ta mantra, vidi ovog cim ne misli isto ko i ja, odmah voli kursadzije i baba se ceslja!
Zaobidji me sa ovakvim biserima!''
ne znam odakle ti da onaj kome se ne svidja hebeni državni posao i mućke automatski MORA da voli djošu i kursadžije O.o to je sve u istom rangu,tj djosha i tika shpic su mi čak bolji i ''duhovitiji'' (smešniji) od ovog smeća prejadnog,nema tu ništa da se skapira,jednostavno je predebilno i usiljeno i neduhovito

Evo teksta Dejana Ognjanovića o Terror-u. Ko voli seriju, bolje da ne čita.

Па добро,да сам јој давао оцјену било би 3/3+ од мене.Серија није спектакуларна до те мјере да би је неко превише дизао у небеса али је довољно добра,мистична са тамном магловитом атмосфером базирана на истинитом догађају,глумачки и више него добро одрађена,ја бих је свакако препоручио.

- - - - - - - - - -

Зашто тему шта гледате,шта вам се свидело претварате у шта не волите да гледате и шта вам се не свиђа? :D

Ja kontam da ljudi u srbiji imaju visoko mišljenje o sebi, previsoko ali da li ovde zaista postoji neka kulturna elita koja može da sa takvom sigurnošću ''pljucka'' po onome što se preko u uređenim zemljama radi, ja mislim ne i ovo je više manje samo sedenje ispred trafike uz jeftinu pivu i komentare ''kako smo mi njima'' ili ''kako ćemi mi njima''...Mislim da ljudi posebno oni koji nisu mnogo putovali a tih je mnogo nisu svesni koliki je bio pad ove države u svakom pogledu od 90.-te do danas...Mi smo totalno u qrtzu, samo nam još niko sa televizije to nije rekao...:cool:

- - - - - - - - - -

Ovo je u vezi ognjenvića i njemu sličnih i sam sam dosledan tome pa retko dajem baš brutalne kritike bilo čega...

Da li je moguce da je u citavom ovom prepucavanju ovde promakla serija "Cobra Kai", nastavak i to zvanican nastavak Karate Kida. Radnja se dogadja u danasnje vreme vise od 30 godina nakon sto je Danijel Laruso u finalu pobedio Dzonija Lorensa. Danas Dzoni je alkos koji radi neke usr.ane poslove da bi preziveo, dok je Danijel San uspesan biznismen. U seriji prisustvujemo takvoj transformaciji likova da to skoro negde nisam video.

Uglavnom Dzoni ponovo pokrece "Cobra Kai" skolu. Serija je pre svega komedija i skoro se nisam tako dobro ismejao. Dzoni, odnosno Vilijem Zabka, je jeb.eno dobar glumac, a koliko sam upoznat, on je i napisao scenario za ovaj nastavak. Plus serija ismeva ove milenijalce, najsvileniju generaciju koja se ikada rodila. Serija je dostupna na jutjubu, posto je jutjub i radio, a ima i na torentima. Da napomenem mnoge stvari su autenticne jos iz filma Karate Kid, lokacije, mnogi glumci itd... Neocekivano sam se odusevio ovim, a ocekivao sam neku retardiranu limunadicu.

Pre nego sto se odgleda preporucujem svima da odgledaju sledeci video klip koji je nastao nekoliko godina pre ove serije (ODMAH PORED OVOG KLIPA NA PLEJ LISTI MOZETE KLIKNUTI NA PRVU EPIZODU "COBRA KAI").

Humans krenula nova sezona. Nije losa serija :D

Screenshot_1.jpg

Sve je to na isti kalup i jeste razbibriga nekih 10-ak epizoda, kasnije postane dosadno ... Mućke su svaka epizoda jedinstvena i verovatno znaš napamet svaku a ovih se nećeš sećati kad prestanu da se emituju :D ...

Del Boj je možda i najbolji lik u istoriji televizije ;)
Fora je sto se kasnije gleda po inerciji cisto u fazonu DA VIDIM STA CE BUDE. :mrgreen:

Upravo pustio po 156898. put Mucke, kad je bal nek se jebbe i princeza.

Problem sa vecinom novih serija je u tome sto, cak i kad dobro pocnu, u drugoj sezoni postanu soap opera. Ali neverovatno - serija pocne ko sci-fi, avantura, krimic, znaci obraca se publici koju ne interesuju srceparajuce drame, spletke, i ko je spavao sa kim, i onda polako pocnu da uvaljuju to smece u seriju. Pojavi se neka savrsena zloca koja svima mrsi konce, neka nezahvalna guja u nedrima, i slicno... Ne znam zasto vise nije Ok da serija ima samo jednu sezonu. Jbt. ispricajte to sto ste smislili u optimalnom broju epizoda (znaci malom ili manjem broju, da radnja fino tece, ni razvuceno ni zbudzeno) i onda zavrsite seriju. Ako vam je do sapunice, napisite novu, sapunastu seriju...
U tom smisli su starije serije, recimo Mucke, stvarno bolje, jer su zauvek ostale u istoj prici... Jedino smeta onaj lazni smeh, nedavno sam pustila Alo Alo - serija super, ali smeta smeh nevidljive publike. Bas smeta.

Poslednja izmena:
Umetnost je zavrsiti seriju kada treba. Uglavnom se forsira do iznemoglosti, odnosno tera se dok se ne iscrpi i poslednji dolar. Sto jako smara i pretvara dobre serije u djubre.
Recimo Big Little Lies je trebalo da ima samo jednu sezonu, i razresena je prica na kraju, a posto je dobro prihvacena od strane publike bice i druga sezona. Koja je potpuno nepotrebna. Takodje i House of Cards, jako krenulo i posle je strmoglavo opao kvalitet jer recikliraju jedne te iste price non stop. Bolje da su je zavrsili nakon druge sezone, kada Spejsi udari prstenom u sto u Ovalnoj sobi. Tih primera ima koliko hoces. Dok sa druge strane ukidaju The Expanse posle trece sezone, a mogu da teraju jos barem 5 sezona sudeci po knjigama.

Problem sa vecinom novih serija je u tome sto, cak i kad dobro pocnu, u drugoj sezoni postanu soap opera. Ali neverovatno - serija pocne ko sci-fi, avantura, krimic, znaci obraca se publici koju ne interesuju srceparajuce drame, spletke, i ko je spavao sa kim, i onda polako pocnu da uvaljuju to smece u seriju. Pojavi se neka savrsena zloca koja svima mrsi konce, neka nezahvalna guja u nedrima, i slicno... Ne znam zasto vise nije Ok da serija ima samo jednu sezonu. Jbt. ispricajte to sto ste smislili u optimalnom broju epizoda (znaci malom ili manjem broju, da radnja fino tece, ni razvuceno ni zbudzeno) i onda zavrsite seriju. Ako vam je do sapunice, napisite novu, sapunastu seriju...
U tom smisli su starije serije, recimo Mucke, stvarno bolje, jer su zauvek ostale u istoj prici... Jedino smeta onaj lazni smeh, nedavno sam pustila Alo Alo - serija super, ali smeta smeh nevidljive publike. Bas smeta.

Eeee miris para vuce dalje...
Zbog toga Breaking Bad stoji na samom vrhu, jer nisu forsirali i otezali ne bi li nastancovali jos epizoda i gurali do iznemoglosti (kao npr. Walking dead) a mogli su komotno i imali bi i dalje ogroman broj publike sve i da se nista ne desi u dve sezone!

Eeee miris para vuce dalje...
Zbog toga Breaking Bad stoji na samom vrhu, jer nisu forsirali i otezali ne bi li nastancovali jos epizoda i gurali do iznemoglosti (kao npr. Walking dead) a mogli su komotno i imali bi i dalje ogroman broj publike sve i da se nista ne desi u dve sezone!

pa i breaking bad je forsirao i otezao,šta pričaš,mogli su da spakuju sve komotno u dve maksimum tri sezone
a ne vako 5 sezona svake sezone glavni filer negativac ko iz crtaća
overrated smeće

Nisu mogli jer su od početka gradili priču i transformaciju finog dobrice, porodicnog čoveka, u zver, vremenom sve više.
Nije bilo mnostva novih likova kojima se posveti cela epizoda, sa ciljem da sto vise otegnu.

Kad se uporedi sa 90% serija, odugovlacenja skoro i da nema. Da li je moglo malo brže, moguće, uvek se može spakovati sve i u 2h filma. Ali realno gledano, od pocetka do kraja su znali sta hoce i ka cemu idu, kad potpises ugovor na sezonu, treba ti nesto da popunis prazan hod tu i tamo, ali je poenta da nisu silovali sezone, odbili su predlog da nastave snimanje i da izmene scenario i volter i dzesi nastave sa kuvanjem do u nedogled.

A voleo bih da procitam neki tvoj predlog ili nesto pozitivno o seriji/filmu... jos nisam video da si nesto pohvalio i rekao koju lepu reč, vec samo kritikovanja i komentari sranje, gluposti, precenjeno, serija za retarde i sl.

Poslednja izmena:

Back