Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Kazu da Jeff voli seriju. Ima toliko para da moze da snima seriju samo za svoje uzivanje.

- - - - - - - - - -

Meni je ok. Cak bih rekao da je ovo najbolja sezona do sada. Konacno radnja pocinje da dobija neki smisao.

Kako smisao tri epizode se mole da ispituju onog cudo. I kao glavni razlog sto se ustrucavaju bradonja kaze "Jer sve sto izadje iz tih usta je otrov" :hahaha:

A i poceli su da drmaju kameru nesto mnogo... izgleda da misle da je to cool kao pre 15 godina...

Poslednja izmena:
Kako smisao tri epizode se mole da ispituju onog cudo. I kao glavni razlog sto se ustrucavaju bradonja kaze "Jer sve sto izadje iz tih usta je otrov" :hahaha:

A i poceli su da drmaju kameru nesto mnogo... izgleda da misle da je to cool kao pre 15 godina...

Sto gledas ako ti ne prija. Smisao je sta rade vanzemaljci, zasto su dosli, sta hoce ovi drugi, sta se tu desava... To je smisao o kom nije bilo ni reci u 2 sezone.

The Looming Tower

Sasvim solidna spijunska mini-serija, dobro snimljeno, dinamicno, sa odlicnim glumcima: sta je predhodilo 9/11. 1998 godina, suparnistvo izmedju FBI i CIA, Avganistan, Al Kaida itd.

LT_102_JW_0125RT.0.jpg

1.5869522.2132753816.jpg

Sto gledas ako ti ne prija. Smisao je sta rade vanzemaljci, zasto su dosli, sta hoce ovi drugi, sta se tu desava... To je smisao o kom nije bilo ni reci u 2 sezone.

Ma tako i Westworld htedoh da napustim pa poslednje dve epizode super. Ebiga moras da im das sansu :D

Bilo je kako nije bilo tih pitanja. Ali je odgovor jasan. Unistenje ljudi i naseljavanje.

Samo je jednom sad spomenuto da oni rade eksperimente po blokovima.

Nije losa poslednja epizoda.

Pocela da gledam Americans, vec u trecoj epizodi su krenuli sa relationshit pricom, od cetvrte i pete vec imavise o ljubavnim i bracnim probleima nego o spijaniranju, spijunska prica sve povrsnija i detinjastija... M,bezveze... Looming Tower je odlicna serija, covek koji je napisao knjigu, pravi spijun, dobio Pulicera, radio i na scenariju. K voli spijuniranje,to je ta serija koju treba gledati...

Pocela da gledam Americans, vec u trecoj epizodi su krenuli sa relationshit pricom, od cetvrte i pete vec imavise o ljubavnim i bracnim probleima nego o spijaniranju, spijunska prica sve povrsnija i detinjastija... M,bezveze... Looming Tower je odlicna serija, covek koji je napisao knjigu, pravi spijun, dobio Pulicera, radio i na scenariju. K voli spijuniranje,to je ta serija koju treba gledati...

Gresis kod Americans. Tacno je da ima feeler epizoda to je i normalno. Ali kao jedan komplet je odlicna serija.
Ali opet to je sve stvar licnog osecaja i momenta gledanja...

Americans i jesu drama. To i jeste serija namenjena ljubitelima drame a ti brate imas James Bond serijal filmova pa uzivaj u akciji sta znam...

- - - - - - - - - -

sjebaste me sa amerikancima... nijesam stigao finale.
podvlacima crtu kod govna koje govori.
kartmene ti znas...

Pa nismo nista opasno rekli :)

- - - - - - - - - -

Danas cu da odgledam finale jos jednom. :)

ahahahahha, pa eto jesi, a maxe.
nadjoh kul britansku:
Walliams & Friend
https://www.imdb.com/title/tt5335658/?ref_=nv_sr_2
lijep hejt na parovefarme i to. i na reklame za mrsanje.

Nemam pojma ja ne mogu da razumem da neko gleda komedije... Kakav zivot neko ima kad ima potrebu da se smeje na komedijama? Neki dosadan zivot?

Voleo bih da mi neko to objasni.

Jedino razumem one koji gledaju South Park i film poput Napoleon Dynamite.

Gresis kod Americans. Tacno je da ima feeler epizoda to je i normalno. Ali kao jedan komplet je odlicna serija.
Ali opet to je sve stvar licnog osecaja i momenta gledanja...

Americans i jesu drama. To i jeste serija namenjena ljubitelima drame a ti brate imas James Bond serijal filmova pa uzivaj u akciji sta znam...

Jeste, pogresila sam sto sam pocela da ih gledam kao spijunsku seriju:ok: Odgledala sam prvu sezonu, zabavno je za gledanje, kao drama, ali spijunazni deo skripi. Super glumci itd.

Jeste, pogresila sam sto sam pocela da ih gledam kao spijunsku seriju:ok: Odgledala sam prvu sezonu, zabavno je za gledanje, kao drama, ali spijunazni deo skripi. Super glumci itd.

Pa da. U tome je recimo glavna razlika izmedju ljubitelja Star Treka i Star Warsa. Ovi Trekovci vise vole dramu, a Warsovci su vise infantilni i traze eksplozije i vratolomije.

A kao sve je to sf.

Pa da. U tome je recimo glavna razlika izmedju ljubitelja Star Treka i Star Warsa. Ovi Trekovci vise vole dramu, a Warsovci su vise infantilni i traze eksplozije i vratolomije.

A kao sve je to sf.

Ehm,da li ti to meni kazes da sam infantilna? :lol: Ne trazim ja eksplozije,nego ubedljivost. Ako su neki muz i zena zahebani sovjetski spijuni koji su ubaceni u SAD i kao super kul, nema sanse da ona dobije nervni slom,otme agenta Petersona da bi ga ubila, dozvoli da im on cuje glasove, i onda dobije nervni slom PRED NJIM, pa ga vrate na klupicu,kao nista nije bilo, da moze svojim kolegama da pripoveda da su ga oteli agenti,muskarac i zena, itd. Shvatas sta hocu da kazem? Postavka spijunskog zapleta je OK,ali izvodjeje je traljavo, da ne kazem infantilno. I u najboljim spijunskim filmovima ima ljudske drame (Smajlijeva zena En je teska fufa, i na kraju se smuva sa njegovim kolegom iz Cirkusa), cak je i neophodna, ali ne na ovu foru ... A inace mi uopste nije stalo da se svadjam, uzivajte u seriji :)

Naravno da jeste traljavo. Pazi tek ovo: oboje su spijuni koji su ostavili svoj prethodni ruski zivot, i zive sa osobom koja im je kolega, a ne romantican izbor. Oboje,kao spijuni, koriste seks kao oruzje, tj. kresu se sa svima po potrebi, i to vidimo u svakoj epizodi. I ona i on. I onda ga ona, iz cistog mira, izbaci iz kuce jer je bio neveran :lol: tj.jer se kresnuo sa onom svojom bivsom, a i to je bilo za potrebe posla, da smeste onom poljskom disidentu.
E, mene nerviraju te nedoslednosti u scenariju. Kad spijuni i ubice pocnu da se ponasaju (emotivno reaguju) kao domacice i racunovodje iz predgradja koje su u zivotu spavale sa samo jednom osobom - onom kojom su se ozenili. Dakle, ne smeta mi sto spijuni imaju emocije i ljubavni zivot, ali mi smeta kad od njih naprave obicne ljude jer oni to nisu...
To je kao kad se u Tvajlajtu ona klinka smuva sa vampirom, i ti pomislis: kul! nasla je frajera koji je najjaci na svetu, nikad ne spava i moze da leti, i sad mislis ko zna kako ce to biti zanimljivo, kad ono oni se vencaju, naprave dete, i odu na medeni mesec na Bahame... pa cekaj bre, sto onda gledam vampire, kad je isto kao Hallmark...

nema uopšte nedoslednosti i traljavosti nego ti tu ništa nisi razumela
njoj ovaj ako je i dodeljen prvobitno samo kao kolega,po nasumičnom izboru,kasnije je očigledno prestao da bude samo to nego joj je I kolega I romantično je vezana za njega,vole se,kapiraš

naravno da su i oni samo obični ljudi haha wtf

očajna analogija,vampiri recimo bukvalno nisu ljudi tako da to sa medenim mesecom i aj, jeste debilno
al veze nema sa ovim

znači meni se upravo najviše iz tog razloga baš svidja ova serija,jer pokazuje da ma koliko je neko prividno ''robot'' tj neemotivan,istreniran,staložen,profesionalan itd,sve je to nebitno jer KAD-TAD ispliva ta emotivnost i iracionalost,koja je glavna odlika SVIH ljudi,nebitno čime se bave,dal su špijuni il domaćice il računovodje
svi su ipak na kraju krajeva u suštini samo ljudi,i kao takvi preenesavršeni,emotivni,prejadni,ljubomorni itd

nema uopšte nedoslednosti i traljavosti nego ti tu ništa nisi razumela
njoj ovaj ako je i dodeljen prvobitno samo kao kolega,po nasumičnom izboru,kasnije je očigledno prestao da bude samo to nego joj je I kolega I romantično je vezana za njega,vole se,kapiraš

naravno da su i oni samo obični ljudi haha wtf

očajna analogija,vampiri recimo bukvalno nisu ljudi tako da to sa medenim mesecom i aj, jeste debilno
al veze nema sa ovim

znači meni se upravo najviše iz tog razloga baš svidja ova serija,jer pokazuje da ma koliko je neko prividno ''robot'' tj neemotivan,istreniran,staložen,profesionalan itd,sve je to nebitno jer KAD-TAD ispliva ta emotivnost i iracionalost,koja je glavna odlika SVIH ljudi,nebitno čime se bave,dal su špijuni il domaćice il računovodje
svi su ipak na kraju krajeva u suštini samo ljudi,i kao takvi preenesavršeni,emotivni,prejadni,ljubomorni itd

Ali serija to ne pokazuje, samo te ubedjuje da to pokazuje. Naravno da su svi ljudi, hbt. ali ako hladnokrvni ubica reaguje isto kao domacica, to znaci da scenarista nije skapirao ni domacice ni spijune.
U tome je razlika izmedju mastovitog pisca i rutinera: mastovit pisac ima maste, a rutiner sve svede na sapunicu.

Toliko od mene.

Poslednja izmena:

Back