Seks za vrijeme menstruacije da ili ne?

To neki u manjini se groze toga.
Niko i ne kaže da je bilo ko kriv za to, prosto priroda takva i to po meni čini bit žene i njene ženstvenosti. Neodoljive su i privlače seksipilom kad je vrijeme ovulacije.

Nego da li bi ti smetao sex za vrijeme menstruacije?
Jesi možda probao? 🙂
Дада, нисам ја ни мислио да се ти гадиш лично него сам уопштено рекао

Ја брате да ти будем искрем, само сам ј*бо

1686561175053.png

И јастук

Pogledajte prilog 1358522
И јастук
Али то није реално како ја сам себе испрозивам по форуму😆😆😆

Но, ваља се зезати и на свој рачун

Pogledajte prilog 1358522
И јастук
Zar ne misliš da je vrijeme da pređeš na viši nivo i nešto konkretno ne kresneš čisto onako reda radi? 😂

Zar ne misliš da je vrijeme da pređeš na viši nivo i nešto konkretno ne kresneš čisto onako reda radi? 😂
Па не брате

Више пута сам напоменуо да сам невин ал сад ћу да наведем и разлог зашто

Ја не могу да имам однос са сваком девојком. Та девојка мора да буде баш посебна да би се мени допала и да бих хтео ишта са њом

У фебруару месецу се сландрљам ја са једном малом. Лежимо заједно у кревету , мало се мазимо и то све и каже она мени

"Невина сам, волела бих да изгубим невиност на дан заљубљених"

Сад парафразирам, али то ме је питала

Ја је оставим 2 дана пред дан заљубљених. Просто ме је разочарала, није ми се довољно свиђала и нисам могао да чекам 2 дана па да је оставим

Просто није ми се могло

Не само ради морала типа "нисам хтео да је искористим, ја сам добар дечко", него једноставно ми се није ј*бало са њоме

Па не брате

Ја не могу да имам однос са сваком девојком. Та девојка мора да буде баш посебна да би се мени допала и да бих хтео ишта са њом

У фебруару месецу се сландрљам ја са једном малом. Лежимо заједно у кревету , мало се мазимо и то све и каже она мени

Ја је оставим 2 дана пред дан заљубљених. Просто ме је разочарала, није ми се довољно свиђала и нисам могао да чекам 2 дана па да је оставим

Просто није ми се могло

Не само ради морала типа "нисам хтео да је искористим, ја сам добар дечко", него једноставно ми се није ј*бало са њоме
Dobro sve to. 😂
A sa kojom bi mogao da imaš odnos?
Šta to mora imati posebno? 🤣

Па не брате

Просто није ми се могло

rdjavom k.... i kriva dlaka smeta

:roll:

Back