Seks za vrijeme menstruacije da ili ne?

Čak si po ovom pitanju isključivija od bilo kog muškarca koji dok djevojka ima najradije bi da ju tih dana uopšte ne sreću.
Kako ne shvataš da je to odvratno? Znači zamisli da si žensko. Bolovi u stomaku ogromni, znači neke piju lekove za smanjenje boli. Onda lije iz tebe. Gledaš da se namestiš i da sedneš što bezbolnije. Neke devojke boli i kičma ili karlica uz to, sve imamo različito.
I ti uz svu tu nelagodnost kao žensko da dopustiš dečku seks? Pa to samo bolid može.

A da te pitam, šta je privlačno u tome da posle odnosa tokom menstruacije krevet bude krvav? Vas krv privlači? Vi onda niste normalni.

Kako ne shvataš da je to odvratno? Znači zamisli da si žensko. Bolovi u stomaku ogromni, znači neke piju lekove za smanjenje boli. Onda lije iz tebe. Gledaš da se namestiš i da sedneš što bezbolnije. Neke devojke boli i kičma ili karlica uz to, sve imamo različito.
I ti uz svu tu nelagodnost kao žensko da dopustiš dečku seks? Pa to samo bolid može.

A da te pitam, šta je privlačno u tome da posle odnosa tokom menstruacije krevet bude krvav? Vas krv privlači? Vi onda niste normalni.
Zdrav rezon, mora se priznati.

E nisi čitala sve poruke u ovoj temi. Ja vrlo dobro razumijem djevojke koje imaju bolne menstruacije i logično da im nije do seksa. Ali takođe postoje i sretnice koje uopšte ne boli menstruacija i takve su pisale u ovoj temi.
E pa ja sam pisao o privlačnosti djevojke koja je u tom periodu ovulacije. Ja to nisam probao i to sam napisao. Po logici stvari mislim da i nije u prva dva dana uopšte i moguće imati seks.

E nisi čitala sve poruke u ovoj temi. Ja vrlo dobro razumijem djevojke koje imaju bolne menstruacije i logično da im nije do seksa. Ali takođe postoje i sretnice koje uopšte ne boli menstruacija i takve su pisale u ovoj temi.

E pa ja sam pisao o privlačnosti djevojke koja je u tom periodu ovulacije. Ja to nisam probao i to sam napisao. Po logici stvari mislim da i nije u prva dva dana uopšte i moguće imati seks.
E pa ni te srecnice sigurno usled krvarenja nece hteti da ih ista dodirne dole
a ako ti je krv privlacna onda stvarno normalan nisi, mislim ne ide krv prva dva dana nego 4 do 5, nekima i vise.

fuj.

E pa ni te srecnice sigurno usled krvarenja nece hteti da ih ista dodirne dole
a ako ti je krv privlacna onda stvarno normalan nisi, mislim ne ide krv prva dva dana nego 4 do 5, nekima i vise.

fuj.
Iznenadila bi se koliko ih baš hoće da ih dodirne tamo dolje i koliko su neke baš napaljene za vrijeme menstruacije i žele seks. Imaš poruka u ovoj temi gdje su se same javile.
Opet ti ponavljam da meni nije krv privlačna nego žene dok imaju i dok su u ovulaciji.

i probao sam na provokaciju, na šta je umrla od smeha, jer je sigurna da mi nijedna druga ne bi dala da srčem menzis. Izgleda da ima spoljašnje
informacije Č:P
[ 13 June 2023 11:12 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: da probam onda kod druge?
[ 13 June 2023 11:17 ] ⁨Naja⁩: Sticker Message
[ 13 June 2023 11:17 ] ⁨Naja⁩: 😋

otkinuce ti yaya Naya .. ne sali se Maxo... to da naravno mili da mozes kod druge
znaci upravo suprotno :mrgreen:

Back