Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.946 juče u 23:21 - Зашто жене (не) воле анални секс? #176 neke vole, neke ne vole
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.946 juče u 23:23 - Зашто жене (не) воле анални секс? #177 Nebojsa.bg: не воле јер их боли и "дупе служи за друго" а оне које воле су нинфоманке углавном Kliknite za proširenje... netacno, i pri tom tu isto ima gomila nervnih zavrsetaka. I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo
Nebojsa.bg: не воле јер их боли и "дупе служи за друго" а оне које воле су нинфоманке углавном Kliknite za proširenje... netacno, i pri tom tu isto ima gomila nervnih zavrsetaka. I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.946 juče u 23:24 - Зашто жене (не) воле анални секс? #178 limunada: Jeste,i oralni. Druga stvar je sto to ljudi nece priznati. Nije mi uopste tesko,sto bi bilo. Kliknite za proširenje... tesko je samo tvom partneru
limunada: Jeste,i oralni. Druga stvar je sto to ljudi nece priznati. Nije mi uopste tesko,sto bi bilo. Kliknite za proširenje... tesko je samo tvom partneru
Nebojsa.bg Poznat Poruka 9.476 juče u 23:25 - Зашто жене (не) воле анални секс? #179 Lovac Luka ulovio vuka: . I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo Kliknite za proširenje... оне које неће, пола њих је хтело пола не, а те друга половина
Lovac Luka ulovio vuka: . I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo Kliknite za proširenje... оне које неће, пола њих је хтело пола не, а те друга половина
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 62.650 juče u 23:29 - Зашто жене (не) воле анални секс? #180 Lovac Luka ulovio vuka: netacno, i pri tom tu isto ima gomila nervnih zavrsetaka. I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo Kliknite za proširenje... Treba samo naglasiti da sve to oko anala važi i za muškarce.
Lovac Luka ulovio vuka: netacno, i pri tom tu isto ima gomila nervnih zavrsetaka. I ko ti je rekao da ih boli? Boli ako je na suvo Kliknite za proširenje... Treba samo naglasiti da sve to oko anala važi i za muškarce.
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.946 juče u 23:29 - Зашто жене (не) воле анални секс? #181 Nebojsa.bg: оне које неће, пола њих је хтело пола не, а те друга половина Kliknite za proširenje... ne znam sta da ti odg. Lubrikant, malo pripreme i one kojima je ok, bude im prijatno
Nebojsa.bg: оне које неће, пола њих је хтело пола не, а те друга половина Kliknite za proširenje... ne znam sta da ti odg. Lubrikant, malo pripreme i one kojima je ok, bude im prijatno