Seks za vrijeme menstruacije da ili ne?

Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživam 😁, ali sam uživala u sexu 3 i 4. dana menstruacije. To su za mene neplodni dani. Jednom sam ostala u 2 stanju 6. dana tako da sam samo do 4. mogla da se opustim i da me pune 🤗 meni je prvi i drugi dan bilo obilno i tih dana bi me bolelo i bilo previše vlažno za doživljaj. Mada mi se zbog velike strasti i tada omaklo više puta.
Ništa posebno, stavi se peškir.
Woow kakav odgovor, iskreno i sadržajno. 😊
Znači prva četiri dana se slobodno može ne vaditi ga i svršavati unutra bez bojazni kada je trudnoća u pitanju? I da otkud strast ako te prva dva dana boli, kako ti je uopšte do seksa? Da li možda seks umanji tu bol?

da,skroz je ok pred kraj ciklusa, moj dragi i ja nemamo problema sa gadljivosu tog tipa, tj meni bi bilo glupo da se gadim na samu sebe, a bilo bi mi glupo da se i on gadi na mene. Iz cega proizilazi zakljucak da dvoje gadljivih mogu, dvojeotvorenih umova i sexualnih apetita takodje mogu, problem je kada se ukrste jedno iz jedne-drugo iz druge grupe
Ti si srećnica. Ima muškaraca koji se baš gade i ne mogu uopšte prići joj dok ima menstruaciju. A znam da ima i žena koje se same osjećaju bljak i neprivlačne kad dobiju.

Gadi mi se i sama pomisao na to.
Krv inace i smrdi,ako niste znali.
Koga pali smrad i prljavstina,ne znam...i da se valjas u krvi...bljak...
A tek ko ima bolne menstruacije i odlive bas mu je tad do seksa.
Nije seks od smrti lijek,pa da se ne smije preskociti par dana.
Da nije seks lijek od smrti, samo što su tu dani jako važni kad se može opuštena a da ne ostane trudna. Bar tad da se na vadi na brzinu.

Back