- Poruka
- 68.864
Meni se ta ideja dopadala zbog svrsavanja. A sad, koliko vidim da je i to rizicno. Fak no. Taman da odmorimo od seksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zašto ne ako nikada nisi probala?Ne.
Nisam probala i ne bih.
Tj. ne dolazi u obzir.![]()
Znači probala si i ima li razlike u osjećaju kao kad je bez?Nismo gadljivi partner i ja, više puta smo upražnjavali, međutim, kad mi je početak ciklusa i ima mnogo krvi, to nije baš praktično jer isfleka se posteljina pa posle peri, presvlači je, bla bla, smara.
To razumijem ako su bolne menstruacije sigurno joj nije seks na pameti nego kako da preživi te dane .Nepotrebno.Pogotovu ako neko ima bolnu menstruaciju, mislim da mu je do seksa ono...
Woow kakav odgovor, iskreno i sadržajno.Sad mi je prekinuta menstruacija hormonskom spiralom pa uživam, ali sam uživala u sexu 3 i 4. dana menstruacije. To su za mene neplodni dani. Jednom sam ostala u 2 stanju 6. dana tako da sam samo do 4. mogla da se opustim i da me pune
meni je prvi i drugi dan bilo obilno i tih dana bi me bolelo i bilo previše vlažno za doživljaj. Mada mi se zbog velike strasti i tada omaklo više puta.
Ništa posebno, stavi se peškir.
Znači probala si i da li je tebi osjećaj bolji ili je isti kao kad nemaš menstruaciju?Nekad, na početku seksualnog života, se držao standard. Mora da stane. Pa se vremenom popustalo može poslednji dan.
A sada prva i drugi dan ne. A ostalo ako se poklope kockice što da ne...
Uhhh i mene to napali kad tako kao ti kažeš i mogao bih svašta.Cak je i vrlo seksi i napaljujuce da te tvoj muskarac zeli i tada
Meni hormoni podivljaju kad dobijem i tada mi je stalno di seksa
Kako to da se i ne desi da se skineš?Probala i ok je. Ne vidim sto bi se neko grozio, ako nekog zelis i lepo ti je ne gledas nisto ... desi se a cek ne stignes da se skines![]()
Da, nema neke razlike u osećaju, barem meni, a čini mi se i njemu.Znači probala si i ima li razlike u osjećaju kao kad je bez?
Ti si srećnica. Ima muškaraca koji se baš gade i ne mogu uopšte prići joj dok ima menstruaciju. A znam da ima i žena koje se same osjećaju bljak i neprivlačne kad dobiju.da,skroz je ok pred kraj ciklusa, moj dragi i ja nemamo problema sa gadljivosu tog tipa, tj meni bi bilo glupo da se gadim na samu sebe, a bilo bi mi glupo da se i on gadi na mene. Iz cega proizilazi zakljucak da dvoje gadljivih mogu, dvojeotvorenih umova i sexualnih apetita takodje mogu, problem je kada se ukrste jedno iz jedne-drugo iz druge grupe
Da nije seks lijek od smrti, samo što su tu dani jako važni kad se može opuštena a da ne ostane trudna. Bar tad da se na vadi na brzinu.Gadi mi se i sama pomisao na to.
Krv inace i smrdi,ako niste znali.
Koga pali smrad i prljavstina,ne znam...i da se valjas u krvi...bljak...
A tek ko ima bolne menstruacije i odlive bas mu je tad do seksa.
Nije seks od smrti lijek,pa da se ne smije preskociti par dana.
Pa istiZnači probala si i da li je tebi osjećaj bolji ili je isti kao kad nemaš menstruaciju?
Kakvo milje brate? Isflekaće se i milje i dođe mu na isto.Ne razumem ovo oko prljanja posteljine.
P stavis milje jbte.
To je kreativni nered :>PPa probala sam naravno
Meni nema razlike
Osim
Sto napravim
Nered![]()
Šta nije klizavo isto kao kad nemaš menstruaciju?Pa isti
Ja volim kad je dole klizavo
Sto se toga tice,nikad nema stopostotne opustenosti.Da nije seks lijek od smrti, samo što su tu dani jako važni kad se može opuštena a da ne ostane trudna. Bar tad da se na vadi na brzinu.
Biraj mene.dva popa..mogu i da biram![]()
to moras ako hoces da budes stalno spreman. U braku, samo pre seksa :>PVidis da pokusavam da ostavim utisak finog i cistog mladica.
Razumijem ja tebe.Sto se toga tice,nikad nema stopostotne opustenosti.
A meni licno nije nikakva opustenost u prisustvu krvi.
A može i da dodje kad je prodjeMozemo netlix da gledamo ucebljeni. Kokice?
slab si ti svalerOzbiljno? Mnogi muškarci se groze kada je u pitanju menstruacija kod žena i to im uopšte nije privlačno. Ja nisam probao a mislim da mi ne bi bilo toliko neprivlačno.