active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
nesto pricao okolo sa poznanicima ali niko nema petlje da pokrene stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.Nakon odgledanih više stotina sati obrazovnog programa, i dalje mi nije jasna FFM kombinacija. Mslm, ako ću malo jednu pa drugu ne bih uradio ništa, mslm ja bih završio a one na po pola posla, ako će da se one ispomažu koji ću im samo da smetam, apeshasultan u haremu varijante nekako mi se ne čini verovatnim. Mož neko sa praktičnim iskustvima da podeli tj objasni šta se tu dešava![]()
Jes vala.Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.
ma jok, nekako sve nesto novo je ubaceno na moju inicijativu, velikim stpljenjem i satima razgovora. posle 20 ak godina nekako izgubio volju da se dalje bavim time. valjda doslo do zamora materijalato i ona za tebe misli![]()
bas me zivo interesuje takvo neko iskustvo, zeni kad bih pomenuo zavrsio bih vec znate kako
Ako sam te dobro razumeo, ti njoj još nisi pomenuo trojku, iako o tome razmišljaš već 20 godina.ma jok, nekako sve nesto novo je ubaceno na moju inicijativu, . posle 20 ak godina nekako izgubio volju da se dalje bavim time. valjda doslo do zamora materijala

nadji neku koja kao i ti nema ovakve fantazije i uzivajKakve ljudi imaju fantazije a kakve ja imam...stvarno sam zreo za lecenje...![]()

kao ne bi sa dve devojke ..ili ne bi mogao pa zato fuj 

Ja sam u pokretu odavno, a tebe ne znam ko će da pokrene ukoliko se sam ne pokreneš.i kako cemo? ko ce da nas pokrene?
Pa pustiš ih nek blabla jedna s drugom, ti kuliraj. To je često zanemarena ali jedna od bitnijih prednost trojke.Ja ne bih mogao jer mogu zamisliti posle seksa kada mi se kulira a njih dve krenu bla bla bla bla u isto vreme.
1997 njih dve i ja.malo smo popili vina i...bilo je dobro.dobile su ono sto su trazili,dobar penisPozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
Lepo što si svratila. Dođi za desetak godina i postavi opet temu o trojci, tek ćeš da se iznenadiš koliko se toga promenilo.PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci