Seks u Troje: da li bi probali?

Nakon odgledanih više stotina sati obrazovnog programa, i dalje mi nije jasna FFM kombinacija. Mslm, ako ću malo jednu pa drugu ne bih uradio ništa, mslm ja bih završio a one na po pola posla, ako će da se one ispomažu koji ću im samo da smetam, a pesha sultan u haremu varijante nekako mi se ne čini verovatnim. Mož neko sa praktičnim iskustvima da podeli tj objasni šta se tu dešava :think:

Nakon odgledanih više stotina sati obrazovnog programa, i dalje mi nije jasna FFM kombinacija. Mslm, ako ću malo jednu pa drugu ne bih uradio ništa, mslm ja bih završio a one na po pola posla, ako će da se one ispomažu koji ću im samo da smetam, a pesha sultan u haremu varijante nekako mi se ne čini verovatnim. Mož neko sa praktičnim iskustvima da podeli tj objasni šta se tu dešava :think:
Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.

Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.
Jes vala.
Realno - svejedno da li se radi o mmf ili mff, u trojkama će žene više uživati nego muškarci. A kad se priča o trojkama, uvek smo mi ti koji koji laprdamo, maštamo, preuzimamo inicijativu... One se uglavnom mirno drže po strani, mudro ćute.
A ispod mire sto djavola vire

bas me zivo interesuje takvo neko iskustvo, zeni kad bih pomenuo zavrsio bih vec znate kako
ma jok, nekako sve nesto novo je ubaceno na moju inicijativu, . posle 20 ak godina nekako izgubio volju da se dalje bavim time. valjda doslo do zamora materijala
Ako sam te dobro razumeo, ti njoj još nisi pomenuo trojku, iako o tome razmišljaš već 20 godina.
A obrazloženje zašto joj nisi pomenuo trojku je da je sve nešto novo ubačeno na tvoju inicijativu, "velikim stpljenjem i satima razgovora"?

Ja ne bih mogao jer mogu zamisliti posle seksa kada mi se kulira a njih dve krenu bla bla bla bla u isto vreme.
Pa pustiš ih nek blabla jedna s drugom, ti kuliraj. To je često zanemarena ali jedna od bitnijih prednost trojke.
Muka je kad si samo s jednom, ti bi da kuliraš, a ona bi da priča - kako tu da se izvučeš? Nema kuliranja, moraš da ćutiš, klimaš glavom i povremeno kažeš "Da draga; tako je maco..." čisto da ona primi k znanju da je slušaš

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:
1997 njih dve i ja.malo smo popili vina i...bilo je dobro.dobile su ono sto su trazili,dobar penis

Back