gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ček da zavrnem rukave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto majku muje *es ti to kad sutra ne mozemo da se pogledamo u oci
sta znam kad se ne zna ko je cije i sta jeZašto majku mu
Nemoj da si amater tolikista znam kad se ne zna ko je cije i sta je
uspaljenac može da navali na tebe čak iako ti ne vidi golo dupe...recimo u prevozu se utisne u tebe kaobajagi guraju ga ovi što ulaze na prednja vrata
ili neće da poštuje onu liniju u banci iza koje se čeka skok na šalter nego se zalepi i dahće ti u vrat kako bi brže stigo
imaš raznih situacija koje su opasnije od mmf trojke
taj ko uleti u trojku sigurno je više egzibicionist nego gej

Predlazem muzu, a on mi nesto ne veruje vrda...misli da blefiram.
opet lakse nego Snezani sa toliko pataljukakolko se ja razumem u bajke bilo je samo tri praseta
ali je zato bilo dvanaest mesta za stolom a trinaest vila za blagoslov rođenju trnovoj ružici
i svi znamo šta se desilo zato što grdana nije pozvana na žurku
čitaj bajke deci pred spavanje![]()

Spremas teren za sebe

zaista?Ja bih voleo da imam nekoliko seks robinja i da im poredjam guze u nizu i sviram timpane.
Nešto se ne sećam da sam video varijantu bajke u kojoj Snežana beži od patuljaka.opet lakse nego Snezani sa toliko pataljuka![]()
Da naravno.zaista?
Znaš da se to nikada neće dogoditi?Da naravno.
Otkud znas da se nije dogodilo?Znaš da se to nikada neće dogoditi?
Ne znam, ali znam da za takvo nešto trebaš biti ozbiljna muška dominacija, a ni tada se neće dogoditi jer odbijam mogućnost da postoji žena koja bi nekome bila rob.Otkud znas da se nije dogodilo?
Možeš da odbijaš koliko hoćeš, one postoje.Ne znam, ali znam da za takvo nešto trebaš biti ozbiljna muška dominacija, a ni tada se neće dogoditi jer odbijam mogućnost da postoji žena koja bi nekome bila rob.
Može i 10 da nađe u javnoj kući (:Možeš da odbijaš koliko hoćeš, one postoje.
Štaviše, ukoliko @MrNapokon nadje jednu takvu, velike su mu šanse da nađe i ostale i ostvari svoj san, možda ne baš sa njih 7, ali sa 3-4 u svakom slučaju.
Aih sad. Ti ko da si iz zemlje kolacica. Pa nije robinja da mi kopa na livadi. To ti je in. Fazon u krevetu.Ne znam, ali znam da za takvo nešto trebaš biti ozbiljna muška dominacija, a ni tada se neće dogoditi jer odbijam mogućnost da postoji žena koja bi nekome bila rob.