active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
nesto pricao okolo sa poznanicima ali niko nema petlje da pokrene stvar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.Nakon odgledanih više stotina sati obrazovnog programa, i dalje mi nije jasna FFM kombinacija. Mslm, ako ću malo jednu pa drugu ne bih uradio ništa, mslm ja bih završio a one na po pola posla, ako će da se one ispomažu koji ću im samo da smetam, apeshasultan u haremu varijante nekako mi se ne čini verovatnim. Mož neko sa praktičnim iskustvima da podeli tj objasni šta se tu dešava
Jes vala.Pa ne vrti se ffm samo oko tvojih želja, nego i želja tih F i F? Možda tvoja devojka želi tu kombinaciju, pre nego mmf.
ma jok, nekako sve nesto novo je ubaceno na moju inicijativu, velikim stpljenjem i satima razgovora. posle 20 ak godina nekako izgubio volju da se dalje bavim time. valjda doslo do zamora materijalato i ona za tebe misli
bas me zivo interesuje takvo neko iskustvo, zeni kad bih pomenuo zavrsio bih vec znate kako
Ako sam te dobro razumeo, ti njoj još nisi pomenuo trojku, iako o tome razmišljaš već 20 godina.ma jok, nekako sve nesto novo je ubaceno na moju inicijativu, . posle 20 ak godina nekako izgubio volju da se dalje bavim time. valjda doslo do zamora materijala

nadji neku koja kao i ti nema ovakve fantazije i uzivajKakve ljudi imaju fantazije a kakve ja imam...stvarno sam zreo za lecenje...

kao ne bi sa dve devojke ..ili ne bi mogao pa zato fuj
 kao ne bi sa dve devojke ..ili ne bi mogao pa zato fuj 

Ja sam u pokretu odavno, a tebe ne znam ko će da pokrene ukoliko se sam ne pokreneš.i kako cemo? ko ce da nas pokrene?
Pa pustiš ih nek blabla jedna s drugom, ti kuliraj. To je često zanemarena ali jedna od bitnijih prednost trojke.Ja ne bih mogao jer mogu zamisliti posle seksa kada mi se kulira a njih dve krenu bla bla bla bla u isto vreme.
1997 njih dve i ja.malo smo popili vina i...bilo je dobro.dobile su ono sto su trazili,dobar penisPozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

Lepo što si svratila. Dođi za desetak godina i postavi opet temu o trojci, tek ćeš da se iznenadiš koliko se toga promenilo.PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci