ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.037
Trojka kad razmišljam o tome: ja u sredini, sa jedne strane Tori Blek, sa druge Romi Rain.
Realnost:
Realnost:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari, to je tako.Probali ja i drugar sa jednom curom, ma ne vredi.. Kad vidim njega golog dzaba, patka se ne dize..Sa dve cure kapiram da pi prstalo, ali to cisto sumnjam da cu doziveti..

Sta mu predlazes kao trecu osobu? Zenu ili muskarca?Predlazem muzu, a on mi nesto ne veruje vrda...misli da blefiram.
Predlazem muzu, a on mi nesto ne veruje vrda...misli da blefiram.

Predlazem muzu, a on mi nesto ne veruje vrda...misli da blefiram.

Komšinka, mislim da bi trebala biti opreznija s predlozima. Nisi izgleda ni svesna kolika se u tom predlogu krije opasnost.
Zamisli, muž predloži komšiju ko trećeg pa se tokom radnje njih dva zaigraju do mere da te ignorišu.![]()
ZenuSta mu predlazes kao trecu osobu? Zenu ili muskarca?
Sto nisi muskarca predlozila ako misli da blefiras u vezi zene?
Jedina trojka na koju bi ja pristao je sa dve žene.
Kombinacija koja uključuje muškarca i ženu ne dolazi u obzir.
Ne želim da rizikujem nekog uspaljenca kog najviše zanima kako ja izgledam odostraga.![]()
Jesam, ali na to je bio u fazonu otpada kao opcija, a za zenu je bio u fazonu...ma ne verujem ti nistaSto nisi muskarca predlozila ako misli da blefiras u vezi zene?
Sto, ne svidja mu se ideja da gleda kako mu zenu neko drugi taslaci?Jesam, ali na to je bio u fazonu otpada kao opcija, a za zenu je bio u fazonu...ma ne verujem ti nista
šta joj sad rasklapaš profil, ponuda za drugu ženu je navlaka.Sto nisi muskarca predlozila ako misli da blefiras u vezi zene?

šta joj sad rasklapaš profil, ponuda za drugu ženu je navlaka.
u drugoj turi stiže gang da reši problem
a obrazloženje je
šta sad oćeš i ti si đipao na gomili![]()