Seks u Troje: da li bi probali?

...sex u dobu kad nema zabluda, tabua i fenkanja...kad nema predrasuda osim ako postoji 'napast'
male sredine i mogucnost lajanja...sve je za probati ali onako kako ne povredjuje,
kako je u domenu interesa svih i u svemu...biti jak i karakter i znati da sebe ulazes ako trazis istragu...
...po Heraklitovoj 'zakletvi', da sve tece
tj. grabi naprijed i ,-sad ti je na izvolte a vec sjutra
ostaje,
samo kajanje od neispunjenja...
P.S.
...svi znamo da je virtuala ustvari 'trenazer' ali opet strahujemo
da nije ovo sve ,- 'skrivena kamera'....:D

Probali ja i drugar sa jednom curom, ma ne vredi.. Kad vidim njega golog dzaba, patka se ne dize.. 🤣 Sa dve cure kapiram da pi prstalo, ali to cisto sumnjam da cu doziveti..
Ustvari, to je tako.
Kao sto rekoh pre, trojka jedino ima smisla u bisex kontekstu, bilo mmž bilo mžž...ostalo je besmisleno, jednostavno nema smisla.
Samo što za taj kontekst nije svako sposoban, onaj/ona ko jeste, to je druga dimenzija i pravi je srećnik.:cool:

Jedina trojka na koju bi ja pristao je sa dve žene.
Kombinacija koja uključuje muškarca i ženu ne dolazi u obzir.
Ne želim da rizikujem nekog uspaljenca kog najviše zanima kako ja izgledam odostraga. :rotf:

uspaljenac može da navali na tebe čak iako ti ne vidi golo dupe...recimo u prevozu se utisne u tebe kaobajagi guraju ga ovi što ulaze na prednja vrata
ili neće da poštuje onu liniju u banci iza koje se čeka skok na šalter nego se zalepi i dahće ti u vrat kako bi brže stigo
imaš raznih situacija koje su opasnije od mmf trojke
taj ko uleti u trojku sigurno je više egzibicionist nego gej

Back