- Poruka
- 1.826
probao sam pre 10-ak godina
i jesi opalio neke mace ?

- - - - - - - - - -
vidite kako tamo ljudi ne kriju da se kresu kao ovde ?

E ja taj mentalitet volim i zato ih tamo sve kresem

ovde se kriju kao da kradu i ubijaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probao sam pre 10-ak godina
i jesi opalio neke mace ?OLD but GOLD
![]()
- - - - - - - - - -
vidite kako tamo ljudi ne kriju da se kresu kao ovde ?prvi put me vidi i da mi
jos se smeska
![]()
E ja taj mentalitet volim i zato ih tamo sve kresem![]()
ovde se kriju kao da kradu i ubijaju![]()
E to se zove živi život za i za sve kombinacijesa nekom opustenom i sexy devojkom...da :-) ne gledam na to kao na deljenje, vac da mogucnost za uzivanje za sve, da ostvarimo jednu od retkih neostvarenih fantazija :-)
Pa može i ta varijanta, al ono da se ne srećemo, da njen muž uopšte ne zna da smo seks trougao.može, al dve žene...
s jednom ženom i još jednim muškarcem nikad...
To kada zivis na netu, a zivot je van neta, ovog foruma, ovih drama nedojebanih zena i nejebanih muskaraca,Meni ta pitanja zvuce kao trik pitanja. U fazonu jel bi trojku sa nama? Da.. E neeeemoze, nesh hebati.
Trojke su ceste u realu?To kada zivis na netu, a zivot je van neta, ovog foruma, ovih drama nedojebanih zena i nejebanih muskaraca,
van tvitera, i siteova za upoznavanje....mnogo je bolje onima sto i ne znaju sta se ovde prica i dopisuje privatno.
Ljudi zive, a ne sede na forumu i cekaju neku kokosku ili nekog lika da ih pokupi.
Trojke su ceste i obicno nisu problematicne.
jesu odavno....a ni ranije nisu bile retke...Trojke su ceste u realu?
Prisustvovao?jesu odavno....a ni ranije nisu bile retke...
ja se bojim da nebi mogo da ih namirim obe...![]()
Svidelo bi ti se.Ne bih
Zadrta sam i staromodna, a'l me boli uvo![]()
No wayЧуј, пробо, држо у рукама, царе.
Svidelo bi ti se.
To sam i ja mislio dok nisam probao.No way![]()
Na nekoj temi sam se već o tome izjašnjavala...pomalo mi to deluje na neku gey varijantu.BezvezeTo sam i ja mislio dok nisam probao.
Na nekoj temi sam se već o tome izjašnjavala...pomalo mi to deluje na neku gey varijantu.Bezveze![]()
Samo spreda ili zguza!Brak je svetinja!!!
Nijedna sa strane!!!