Seks u Troje: da li bi probali?

Privlačno mi je da budem s više muškaraca istovremeno ali da me vole, ili što bi neki ovde rekli, da me voršipuju i da se međusobno poštuju, tj. da funkcionišu kao tim. He he he Što je praktično nemoguće, pritom higijenski prilično upitno, tako da se verovatno nikad desiti neće i ne mora. Naročito ne u mojoj čaršiji, he he he. Eto.

Meni ta pitanja zvuce kao trik pitanja. U fazonu jel bi trojku sa nama? Da.. E neeeemoze, nesh hebati.
To kada zivis na netu, a zivot je van neta, ovog foruma, ovih drama nedojebanih zena i nejebanih muskaraca,
van tvitera, i siteova za upoznavanje....mnogo je bolje onima sto i ne znaju sta se ovde prica i dopisuje privatno.
Ljudi zive, a ne sede na forumu i cekaju neku kokosku ili nekog lika da ih pokupi.
Trojke su ceste i obicno nisu problematicne.

To kada zivis na netu, a zivot je van neta, ovog foruma, ovih drama nedojebanih zena i nejebanih muskaraca,
van tvitera, i siteova za upoznavanje....mnogo je bolje onima sto i ne znaju sta se ovde prica i dopisuje privatno.
Ljudi zive, a ne sede na forumu i cekaju neku kokosku ili nekog lika da ih pokupi.
Trojke su ceste i obicno nisu problematicne.
Trojke su ceste u realu?

Back