NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
AAAAAAAAHHHHHH...!!! :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kambodza:............jeh i ostade suvog k. celog zivota............

kambodza:.....znaci palish ga a on se pece na tihoj vatri,josh ga zalij pivom da ne zagori previshe..................
kambodza:............opa,jer ce biti dovoljni tvoji air begovi da vas zadrze od sudara i chukanja.............

kambodza:....mislim na "AIR BEGOVE TVOJE" ........a verovatno ce ti srediti otkaz onda.........nema druge........
Ova tema je ogranicena na malo starije, ali svi su u igri. Nije bitno mesto (sto, stolica ili zid kancelarije ili van posla). Podrazumeva se da veza "undercover".

nisam zaintresovana za kolege![]()
), jer tada ispadam nesposoban da nađem sebi devojku, a da mi pri tom i posao i položaj ne pomažu.
za bivseg kolegu sam se i udala a sa jednim sam bila godinama u vezi..realno, kao samohrana majka slabo sam imala prilike a vala ni zelje da izlazim i posao mi je bio jedan od par nacina da upoznajem nove ljude....sve je to ok ako se situacija skocka u pozitivnu...prvi put sam radila na istom projektu sa buducim momkom, spetljali smo se, odraditi projekat i nastavili da se vidjamo samo privatno i prekinula sam bez posledica...to je idealno, je ustvari i niste prave kolege jer radite u razlicitim firmama....drugi put je samo pocelo tako da smo bili kolege na istom spratu i vidjali se svaki dan, ali ubrzo sam ja dobila premestaj na drugu lokaciju tako da je i to ispalo super.....ubrzo smo poceli zajednicki zivot i on je promenio posao.....da smo ostali na istom spratu id su se desile gluposti verujem da bi mi bilo bas bzvz i da bi se pokajala....ima istine u poslovicu: ne se.ri tamo gde jedes....
)))
samo kolezince ...