morao sam da pitam prevodioca. kažeNismo svi poligote![]()
"Tako tužno"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
morao sam da pitam prevodioca. kažeNismo svi poligote![]()
Tema uopšte nije da li se razumemo u žene nego šta da radimo ako ona kaže da neće više seksOva tema je sad već ukazala da se muškarci jako slabo razumiju u žene
So traurig
Tema uopšte nije da li se razumemo u žene nego šta da radimo ako ona kaže da neće više seks
Ako nece seks morala bi pristati da imam seks na drugoj strani, naravno da bi u drugom slucaju doslo do razvoda.Iz muškog ugla i ženskog ugla
Ajde da vas čujem ?
Da li se treba razbesti ukoliko jedno od to dvoje neće više ima posla stim?
Zašto da i zašto ne ?
Ček znači hoćeš da ubediš nekog da mu zapravo ne fali sex u životu?Osecaj zna da zavara![]()
a koji bi odgovor tebi ukazao na dobro poznavanje žena?Ova tema je sad već ukazala da se muškarci jako slabo razumiju u žene
So traurig
Dakle, ostajemo zajedno ako ostalo funkcioniše, ali ja imam zeleno svetlo da se snađemDa
…….
Tema uopšte nije da li se razumemo u žene nego šta da radimo ako ona kaže da neće više seks
Upravo toČek znači hoćeš da ubediš nekog da mu zapravo ne fali sex u životu?
Opet i to je neki problem i treba se rešavati, što razgovorom, kompromisima, psihološkim savetovanjem
Ja sam saglasnaznaci vaše rjesenje je da ručate u komšiluku
A sigurno ste i saglasni ukoliko vi nećete ili nemožete vaša supruga takodje može otići u komšiluk i ručati ?
Pa ako neće zapitajte se da li je do vas, možda joj nije woow dobro pa ne želi.Ako nece seks morala bi pristati da imam seks na drugoj strani, naravno da bi u drugom slucaju doslo do razvoda.
Ali, ona je rekla da ne želi seks?znaci vaše rjesenje je da ručate u komšiluku
A sigurno ste i saglasni ukoliko vi nećete ili nemožete vaša supruga takodje može otići u komšiluk i ručati ?
Do mene kako to mislis, nemoguce?Pa ako neće zapitajte se da li je do vas, možda joj nije woow dobro pa ne želi.
Ma ti si iznimka, ti i zavodiš žene dužinom ćune, već si to rekaoDo mene kako to mislis, nemoguce?
Pa da si valjao ne bi te vlastita žena odbilaDakle, ostajemo zajedno ako ostalo funkcioniše, ali ja imam zeleno svetlo da se snađem
Ne pokazujem nista samo kazem i odmah gace mokre ,ostavljaju tragove kao puzevi.Ma ti si iznimka, ti i zavodiš žene dužinom ćune, već si to rekaoPrvo im pokažeš pa kažeš: ćao ja sam Salko izbosne!
De da malo odmorim oči, kolutala vazdanNe pokazujem nista samo kazem i odmah gace mokre ,ostavljaju tragove kao puzevi.![]()
Ali, ona je rekla da ne želi seks?
Da li je rekla da ne želi seks samo sa mužem ili je opšte ne interesuje?
Nije do mene, do nje je.Pa da si valjao ne bi te vlastita žena odbila![]()
Izvini i ti si na temi, a znamo da su na ovom forumu sex i pare tema samo kad ih nemaKo o čemu žene o sexu, naročito kada ih sex ne interesuje....
Jes, toliko si siguran da to dobro radiš samo jer svaki put ti svršiš čak i kad se samozadovoljavaš, šta ima ona da želi, da mašta, da očekuje!Nije do mene, do nje je.