Seks radi mira u kući ?

To sad nemam pojma ali zamisli pere 35 godina gaće kuva čisti organizuje terminira termine vamo tamo ovo ono i sad još ocekuje neki action i redovno dešavanje dok recimo svakodnevni stres i klimaks odradi svoje pa tačno žena nema pojma jel živa ili možda mrtva

Dok se svako jutro pred ogledalom gledajući sjede koje sve više zauzimaju maha ispred ventilatora zbog napada vrućine fenira kosu

Mislim da se može očekivati da prestane da traži ko dijete sladoled
Ali bi joj smetalo ako bi se on snašao a ona to saznala?

Iz muškog ugla i ženskog ugla

Ajde da vas čujem ?

Da li se treba razbesti ukoliko jedno od to dvoje neće više ima posla stim?

Zašto da i zašto ne ?
Na ženi je da se pokori seksu, zbog toga što su muški nestabilni.
Muški su manje savršena bića, zbog toga bi ih ženke titranjem, služenjem i seksualnim inicijativama uvijek trebale podsjećati na to.
Tako da bi žene u svakoj konfliktnoj situaciji trebale pokazati sise i pizdu, a muški nakon što bi se ispraznili, imali bi puno mudriji um kojim bi donosili odluke u korist bijelih, nemuslimanskih, nežidovskih, heteroseksualnih, europskih muškaraca i žena.

Na ženi je da se pokori seksu, zbog toga što su muški nestabilni.
Muški su manje savršena bića, zbog toga bi ih ženke titranjem, služenjem i seksualnim inicijativama uvijek trebale podsjećati na to.
Tako da bi žene u svakoj konfliktnoj situaciji trebale pokazati sise i pizdu, a muški nakon što bi se ispraznili, imali bi puno mudriji um kojim bi donosili odluke u korist bijelih, nemuslimanskih, nežidovskih, heteroseksualnih, europskih muškaraca i žena.
Cvarak.
Zaprepascena sam.
😡

Ovo ja još nisam čula

Sigurno izvrćeš priču , galamis po kući a sad je kao ona krivac

Kako nisi čula? Možda ne želiš da čuješ?

Masa žena govori i piše o tome da želi da ima redovan sex sa nekim sa kim joj je lepo. to je ono što smiruje, to je ono što daje lepotu životu, dobar ten, zdravlje hormona itd.

Zapravo jedine osobe koje o tome ne pišu nalazim na forumu.

Tako dakle, ja sam od toh koje opisuje Alterović, naime ako mi se to izmakne postajem nervozna i nije mi ni do čega ! A da sam jedina nisam, sve žene cvrkuću posle dobrog seksa.

Tako dakle, pitanje nije samo šta da muškarci rade ako žene neće seks, već šta žene da rade ako muškarac neće seks.

Lično, ako nema seksa, jedino u slučaju d se izvrsno slažemo, tipa osećam veliku ljubav sa njegove strane, brigu, nežnost pa da se dogovorimo da tražim nekog samo za seks, to bi moglo. U slučaju da se ne volimo baš tako, da od nejga imam ugavnom brige, onda svakako razvod.

Kako nisi čula? Možda ne želiš da čuješ?

Masa žena govori i piše o tome da želi da ima redovan sex sa nekim sa kim joj je lepo. to je ono što smiruje, to je ono što daje lepotu životu, dobar ten, zdravlje hormona itd.

Zapravo jedine osobe koje o tome ne pišu nalazim na forumu.

Tako dakle, ja sam od toh koje opisuje Alterović, naime ako mi se to izmakne postajem nervozna i nije mi ni do čega ! A da sam jedina nisam, sve žene cvrkuću posle dobrog seksa.

Tako dakle, pitanje nije samo šta da muškarci rade ako žene neće seks, već šta žene da rade ako muškarac neće seks.

Lično, ako nema seksa, jedino u slučaju d se izvrsno slažemo, tipa osećam veliku ljubav sa njegove strane, brigu, nežnost pa da se dogovorimo da tražim nekog samo za seks, to bi moglo. U slučaju da se ne volimo baš tako, da od nejga imam ugavnom brige, onda svakako razvod.
mudro ti zboris, al iskreno ja tebe ne smatram za prosecnu zenu, e kazem to u losem smislu, vec odstupas

Back