Seks radi mira u kući ?

ko je taj da sudi sta je nirmalno a sta ne, hteo sam samo reci da si slovodnija, imas taj vragolast duh u sebi

Ma, breee, imaš čitave šale na stendup-ovima koje se zezaju na račun toga što muškarci u 40+ ne mogu više da pariraju svojim ženama u seksu i što ih bukvalno muzu.. tipa muškarac se bori za svoj "dear life" pored nje.. To je sve već izlizano, u kuturama u kojima nema stida oko toga otvoreno se priča i zeza

Ma, breee, imaš čitave šale na stendup-ovima koje se zezaju na račun toga što muškarci u 40+ ne mogu više da pariraju svojim ženama u seksu i što ih bukvalno muzu.. tipa muškarac se bori za svoj "dear life" pored nje.. To je sve već izlizano, u kuturama u kojima nema stida oko toga otvoreno se priča i zezaju
Dobro zeznje, a ima li istine?, imam samo 6 do 40

Dobro zeznje, a ima li istine?, imam samo 6 do 40

Kako nema.... Mislim, ne znam da li su godine u pitanju, ali postoji period kod žene kada se opusti.. nakon rođenja dece, kada malo porastu, odradi sve obaveze , uspešna u poslu, onda se mnoge "puste sa lanca".. Ako su ubraku žele više, žele još.. Tada ili će im to muž dati ili će tražiti sa strane

Tako da te priče kako žene izbegavaju seks su mi baš strane, ne kaže, da toga nema, ali moguće da su mnoge od njih takve da nikada nisu osetile pravu strast. Ne kažem da je to uvek tako, moguće da neke imaju smanjenu želju, ali pičaju ti seks-koučevi o tome. Tu se možda radi u tome što taj muž nikada nije uspeo da izazpve to kod nje, a ne želi d a proba sa strane, i onda se povuče u sebe i kao "ne voli" seks... Da joj dođe neko ko bi to rasplamsao bilo bi drugačije

Poslednja izmena:
Nije isto, imati redovan seks, na početku braka, sa seksom, posle 10,pa 20,ili čak 30 godina braka. To postane rutina. Radnja koja je uzgredna. Može, a i ne mora. Jer, jedna te ista osoba, je pored tebe, za tu jednu, te istu stvar. SEKS. Kaže, dosadilo mu da ga gura decenijama u istu rupu. Ima istine, mada bih ja ovo gledao, kao sarkazam. A, ima i ona stara: "Sine, posle 10 godina braka, žena ti postane ko sestra." Ima i tu istine. Jer sve postaje rutina. Zato brak ne treba trošiti odjednom. Nego ga polagano uzimati na kašičicu. Jer, tu ostaju ljubav, poštovanje, razumevanje. Mada, apsolutna većina ljudi, ovo ne zna da primenjuje.

Nije isto, imati redovan seks, na početku braka, sa seksom, posle 10,pa 20,ili čak 30 godina braka. To postane rutina. Radnja koja je uzgredna. Može, a i ne mora. Jer, jedna te ista osoba, je pored tebe, za tu jednu, te istu stvar. SEKS. Kaže, dosadilo mu da ga gura decenijama u istu rupu. Ima istine, mada bih ja ovo gledao, kao sarkazam. A, ima i ona stara: "Sine, posle 10 godina braka, žena ti postane ko sestra." Ima i tu istine. Jer sve postaje rutina. Zato brak ne treba trošiti odjednom. Nego ga polagano uzimati na kašičicu. Jer, tu ostaju ljubav, poštovanje, razumevanje. Mada, apsolutna većina ljudi, ovo ne zna da primenjuje.

Pa i brate da bi dvoje to održavali treba da imaju igru u sebi...
da znaju malo da se poigraju
do ode jednom na večeru bez gaćica
da igraju play role
ako doyvole sebi i swing.
Toliko ima načina da se to malo pomeri sa mrtve tačke nego su ljudi neinventivni, previše stereotipni

da igraju play role
Toliko ima načina da se to malo pomeri sa mrtve tačke nego su ljudi neinventivni, previše stereotipni
Tako je. Brak postaje monoton, ako se u njega ne ubacuju neke novine. Prosto, da se osvežava i održava u životu. Da iznenade, jedno drugo. Naravno na pozitivan način, sa ukusom, da ima svoju inerciju i energiju.

da igraju play role
Dobro, svingeraj nije za svakoga. To je ne jedan, nego više nivoa iznad. To je već, prodaja intime drugome, da bi se zadovoljila sirova strast. Ko voli, nek izvoli. Nisam u tom svetu.

Dobro, svingeraj nije za svakoga. To je ne jedan, nego više nivoa iznad. To je već, prodaja intime drugome, da bi se zadovoljila sirova strast. Ko voli, nek izvoli. Nisam u tom svetu.

Ok, zato i rekoh ako dozvole sebi
Da, nije to za mnoge
Kao ni grupni seks
Ali iako se o tome ne priča, ljudi to rade za koje ne bi ni pretpostavio

Nista. Samo me zanima pokusas li prvo da u svojoj vezi razjasnis sa svojom zenom u cemu je problem ili odmah trcis drugoj?
Kod mene je u vezi sve jasno i fala bogu nema takvih problema. Kada ih bude bilo biće onako kako priroda kaže. Znaš imao sam jednu takvu koja je bila nešto frigidna i imala nekakav problem sa intimom u njenoj glavi. I pogodi šta? Nije me uopšte zanimalo da joj glumim psihijatra. Hoćeš ili nećeš i kraj priče. Razumem ja ako je u pitanju neki medicinski problem fizički ili umor. A to loše raspoloženje ne razumem niti me briga da razumem. Žena duži period može da odbija seks samo iz dva razloga. Prvi je da pokušava da manipuliše ili da je jednostavno frigidna osoba a drugi razlog je da se seksa sa drugim. I jedno i drugo je neprihvatljivo i ne vidim šta tu ima muškarac kome je uskraćen seks da priča. Te fore kao "popričajte sa ženom" su debilni saveti iz ženskih časopisa.

Kod mene je u vezi sve jasno i fala bogu nema takvih problema. Kada ih bude bilo biće onako kako priroda kaže. Znaš imao sam jednu takvu koja je bila nešto frigidna i imala nekakav problem sa intimom u njenoj glavi. I pogodi šta? Nije me uopšte zanimalo da joj glumim psihijatra. Hoćeš ili nećeš i kraj priče. Razumem ja ako je u pitanju neki medicinski problem fizički ili umor. A to loše raspoloženje ne razumem niti me briga da razumem. Žena duži period može da odbija seks samo iz dva razloga. Prvi je da pokušava da manipuliše ili da je jednostavno frigidna osoba a drugi razlog je da se seksa sa drugim. I jedno i drugo je neprihvatljivo i ne vidim šta tu ima muškarac kome je uskraćen seks da priča. Te fore kao "popričajte sa ženom" su debilni saveti iz ženskih časopisa.
Dobro za tebe da si izasao iz tog loseg odnosa i napokon nasao zenu po tvojim merilima :lol:.
Inace, zena u postavci teme uopste nije naglasila ko odbija odnose.
Tako da ste forumski, coporativno krenuli ko hijene u nekakve napade ne bi li svako svoju muku ispricao i udenuo u ovu temu (sto i razumem donekle?).
Kako @RužnaKoLopov znam i citamo se na forumu jako dugo, mogu da potpisem da je svoju krizicu (ako je uopste o njenom braku rec) vec resila, ili preuvelicala nesto kako simpaticno ona to ume ...

Tvoj post sam citirala jer si jedan od agresivnijih forumasa, mada ne zaostaje jos nekoliko znalaca na temu.
Narocito su interesantni oni koji uopste nisu u braku a komentarisu jedan brak.
Jos gori oni nesrecni izasli iz loseg braka ili veze..

Dobro za tebe da si izasao iz tog loseg odnosa i napokon nasao zenu po tvojim merilima :lol:.
Inace, zena u postavci teme uopste nije naglasila ko odbija odnose.
Tako da ste forumski, coporativno krenuli ko hijene u nekakve napade ne bi li svako svoju muku ispricao i udenuo u ovu temu (sto i razumem donekle?).
Kako @RužnaKoLopov znam i citamo se na forumu jako dugo, mogu da potpisem da je svoju krizicu (ako je uopste o njenom braku rec) vec resila, ili preuvelicala nesto kako simpaticno ona to ume ...

Tvoj post sam citirala jer si jedan od agresivnijih forumasa, mada ne zaostaje jos nekoliko znalaca na temu.
Narocito su interesantni oni koji uopste nisu u braku a komentarisu jedan brak.
Jos gori oni nesrecni izasli iz loseg braka ili veze..
Eto kao neko ko je to prošao vrlo dobro znam da nije problem u muškarcu kad zena odbije seks. Jer seks je odbila žena i ona treba sama sa sobom to da reši. Kad muškarac odbija seks onda je problem u njemu. Nisam ja agresivan nego ne prihvatam svaljivanje krivice na drugoga i te manipulatorske fore iz ženskih časopisa. Takve fore se mozda prodaju u časopisu i na filmovima a realan život je nešto sasvim drugo. Ko hoće celibat i nije mu do intime taj ne treba ni da bude u braku ili vezi niti da muči nekoga. A te priče kako je eto partner odjednom loš u krevetu posle 5, 10 ili 15 godina braka su samo bedni izgovori za prevaru i nabijanje rogova. Pazi boga ti nije ti smetao 15 godina a sad odjednom nikakav? Glavni problem su osobe koje posle 5, 10 ili 15 godina braka pomisle da mogu bolje ali to ne kažu, nego krenu u neko psihičko maltretiranje druge strane i da pripremaju teren. E takve osobe na kraju žešće izvise u životu jer su pune izgovora za druge a nikada se iskreno ne izjasne. Vidim sve su te persone i ženske i muske prosperirale jer su zajebale dugogodišnjeg partnera.....

Back