Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Bravoja ne bih.Ko je on da mu dam na prvom dejtu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravoja ne bih.Ko je on da mu dam na prvom dejtu?
Nikako svakaNe svaka.
Greška!Dobra riba je uvek dobra i biće poželjna uvek od onog ko je voli.Vidim da je tebi samo do seksa.Ona riba koja širi noge odmah,je laka.Ja nisam takva.Šta treba,sutra da izadjemo i da ti ja odmah raširim noge?Ne ide to tako.Aj da nesto zakljucimo,jel bar kapiras da ako ne das odma ,nisi bolja riba i time nisi blize tome da ces zadrzati fraera ako mu das kasnije,ok?
Odgovori na pitanjeGreška!Dobra riba je uvek dobra i biće poželjna uvek od onog ko je voli.Vidim da je tebi samo do seksa.Ona riba koja širi noge odmah,je laka.Ja nisam takva.Šta treba,sutra da izadjemo i da ti ja odmah raširim noge?Ne ide to tako.
hahahahaha.Ti mi nudiš seks?...
Pre ili posle dodjemo na isto...
Kada i gde???
Odgovorila samOdgovori na pitanje
Na koje pitanje nisam odgovorila?Napisi,ne mogu da trazim po forumu
I da nudiš,ne dam...
Nein, nein, nein...
Da li mislis da si bolja riba ako ne das odma?Na koje pitanje nisam odgovorila?Napisi,ne mogu da trazim po forumu
Ma opasni ste hebači. LololololDa li je svesna da taj što je 'čeka' ima bar dve udaraljke za redovno?
Dobra riba se usmrdi ako se ne iskoristi na vreme.Greška!Dobra riba je uvek dobra i biće poželjna uvek od onog ko je voli.Vidim da je tebi samo do seksa.Ona riba koja širi noge odmah,je laka.Ja nisam takva.Šta treba,sutra da izadjemo i da ti ja odmah raširim noge?Ne ide to tako.
I da nudiš,ne dam
Nisam laka.Ne mislim da sam bolja riba ako ne dam odmah,jer nije bolja ni ona koja da odmah.Muškarac moze da se zadrzi kad jednu voli.Da li mislis da si bolja riba ako ne das odma?
Da li mislis ako das kasnije da ces sigurnije zadrzati muskarca?
Lak si...
Izgleda mi ko lak muskarac???
Daj potrudi se malo...
80-90 kg?Nisam laka.
Pusti ti sta on voli ,skapirala si da ga odlaganjem neces zadrzatiNisam laka.Ne mislim da sam bolja riba ako ne dam odmah,jer nije bolja ni ona koja da odmah.Muškarac moze da se zadrzi kad jednu voli.
Aj,paliDobra riba se usmrdi ako se ne iskoristi na vreme.
hahahahaha,hocuPusti ti sta on voli ,skapirala si da ga odlaganjem neces zadrzati
Da li si svestan da prosečna žena u odnosu na prosečnog muškarca može da ostvari troduplo veći broj seks kombinacija što je neopozivo stavlja u položaj dominacije u tome pogledu?Da li je svesna da taj što je 'čeka' ima bar dve udaraljke za redovno?