Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Ne govorim o kilogramima.Ne seksam se odmah.80-90 kg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne govorim o kilogramima.Ne seksam se odmah.80-90 kg?
Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
Napreduješ.Ali čisto primi k znanju.Aj,pali

C jok a ni sex umecemhahahahaha,hocu
PozzzzzzzNapreduješ.Ali čisto primi k znanju.![]()
HahahaО'ма' сестро!
Nije besmislenoDa li si svesna koliko je sve to besmisleno što pišemo?
Kome?Bilo je upućeno ovoj maloj što se opet kurči, sedi Mirko.
Nije to kurčenje, obično pitanje i činjenično stanje.Bilo je upućeno ovoj maloj što se opet kurči, sedi Mirko.
..rano je za spavanje...modelsice, njihov hit koji lici na svetsku produkcijuRano jee
pitaće te starost gde je bila mladostNe seksam se odmah
To je zbog fenomena koji se zove hipergamija. S tim što žene idu na kvalitet, tj. sve redom bi ''dale'' jednom malom broju kvalitetnih muškaraca, a muškarci idu na kvantitet, tj. kresnuli bi svaku koja ličin na nešto. Ovo je malo grubo objašnjeno, ali to je suština i priroda.Da li si svestan da prosečna žena u odnosu na prosečnog muškarca može da ostvari troduplo veći broj seks kombinacija što je neopozivo stavlja u položaj dominacije u tome pogledu?
Boli li vas to, pa tako oslovljavate žene ne biste li ih ponizili ili zauzdali? (Udaraljke, wtf)
Tis još gori od nje ili joj podilaziš. Alo bre, ne postoji grupica nadljudi međ muškima koji ebavaju većinu žena okolo, postoje samo oni (i m i ž) koji su u datom vremenu raspoloženi za kombinacije i nalaze se međusobno, lepi, manje lepi, visoki, niski, mršavi, debeli, napredni, nazadni,... svakakvi. Da, u nekom teoretskom naklapanju istina je da svak sebi gleda što bolje, u praksi je to probereš od onoga što imaš u ponudi, a ima i kad uzimeš redom, bez biranja.To je zbog fenomena koji se zove hipergamija. S tim što žene idu na kvalitet, tj. sve redom bi ''dale'' jednom malom broju kvalitetnih muškaraca, a muškarci idu na kvantitet, tj. kresnuli bi svaku koja ličin na nešto. Ovo je malo grubo objašnjeno, ali to je suština i priroda.
Dakle, dešava se sledeće: šačica muškaraca koju žene percipiraju kao priliku spava sa velikim brojem žena. S druge strane, gomila muškaraca ostaje frustrirana, jer će čak i ispodprosečna žena gledati da uđe u šemu sa ovima iz prve grupe.
E sad, šta ove iz prve grupe čini toliko kvalitetnijima, to žene najbolke znaju, ali verovatno je kombinacija izgleda i statusa.
Nije to moja teorija, to je zabeležen fenomen.Tis još gori od nje ili joj podilaziš. Alo bre, ne postoji grupica nadljudi međ muškima koji ebavaju većinu žena okolo, postoje samo oni (i m i ž) koji su u datom vremenu raspoloženi za kombinacije i nalaze se međusobno, lepi, manje lepi, visoki, niski, mršavi, debeli, napredni, nazadni,... svakakvi. Da, u nekom teoretskom naklapanju istina je da svak sebi gleda što bolje, u praksi je to probereš od onoga što imaš u ponudi, a ima i kad uzimeš redom, bez biranja.

30? Mislim da su i 2-3 dovoljne ako su zdrave i normalne. Realno, muškarac ne može da postigne ako je žena svaki dan raspoložena za seks i zdrava.Nekad možeš i 3-4 puta na dan a nekad ti 3,14čka izađe na nos.Ne znam kome treba lupanje recki ako ne manipuliše ženama i ne iskorišćava ih?Pa, ok, recimo jedan ispodprosečan muškarac, van forme, neobrazovan, slabog društvenog i materijalnog statusa ima skoro nikakve šanse kod žene. Čak i ispodprosečne žene koja iole liči na nešto. Taj bi kresnuo bilo koju, ali mu se retko retko posreći, možda par puta u celom životu. Osim ako ne plati.
S druge strane imaš one koji odlično izgledaju i imaju dobar status. E, njima je široko polje. Mogu biti slobodni, oženjeni, nebitno. Takvi imaju preko trideset partnerki u životu lagano.

Pa, ok, recimo jedan ispodprosečan muškarac, van forme, neobrazovan, slabog društvenog i materijalnog statusa ima skoro nikakve šanse kod žene. Čak i ispodprosečne žene koja iole liči na nešto. Taj bi kresnuo bilo koju, ali mu se retko retko posreći, možda par puta u celom životu. Osim ako ne plati.
S druge strane imaš one koji odlično izgledaju i imaju dobar status. E, njima je široko polje. Mogu biti slobodni, oženjeni, nebitno. Takvi imaju preko trideset partnerki u životu lagano.
)))