- Poruka
- 56.158
a ja čitam _redeljku _, ono bilo sedeljkuE da imaš sedeljku na kadi ne bi morala sedeti u kadi, nego bi sela na sedeljku i orbrijala noge ko žena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a ja čitam _redeljku _, ono bilo sedeljkuE da imaš sedeljku na kadi ne bi morala sedeti u kadi, nego bi sela na sedeljku i orbrijala noge ko žena.
Sto znaci da ovako nisam zenaE da imaš sedeljku na kadi ne bi morala sedeti u kadi, nego bi sela na sedeljku i orbrijala noge ko žena.
Hteo sam reći ko čovek, komotno, pa sam se malo našalioi napisao ko žena.Sto znaci da ovako nisam zenanego pišonja...
![]()
Pa ne ljutim se ja sto se brines.Hteo sam reći ko čovek, komotno, pa sam se malo našalioi napisao ko žena.
Cek,cek,cek. Sto su onda žene?@Dalmatinkaa Jer po Zakonu o upotrebi rodno-osetlhivog jezika u Srbiji žena nije čovek i žene nisu ljudi!
Nisu ljudi, već su samo žene. Imenice čovek i ljudi su muškog roda, pa u tom slučaju žena nije čovek niti su žene ljudi.Cek,cek,cek. Sto su onda žene?
Sad sam bas u soku.......Ostavio si me totalno bez teksta.. Odoh da citam na Google sto smo mi zene....Koji smo mi klinac krasni...Nisu ljudi, već su samo žene. Imenice čovek i ljudi su muškog roda, pa u tom slučaju žena nije čovek niti su žene ljudi.
Takav je zakon o rodnom senzitivnom jeziku ovde. Bilo kakvo nazivanje žena muškim imenicama ovde je kažnjivo, prekršajno verovatno.Sad sam bas u soku.......Ostavio si me totalno bez teksta.. Odoh da citam na Google sto smo mi zene....Koji smo mi klinac krasni...
Ti to mene sad zajebavas ili si stvarno ozbiljan...Takav je zakon o rodnom senzitivnom jeziku ovde. Bilo kakvo nazivanje žena muškim imenicama ovde je kažnjivo, prekršajno verovatno.
Bože svašta, to je ovde pitanje svih pitanja, I patrijarh se uključio tokom uskršnje poslanice da progovori o tom pitanju.Ti to mene sad zajebavas ili si stvarno ozbiljan...
Kod nas su ovamo zene vise muskarci nego sto su zene A muskarci su u qurcu,,,, pred ogledalom i puni sminke....Otislo sve kvragu izgleda...
Bas tako,samo je meni stvarno dosta i puna kapa da budem nesto sto nisam,da mi je samo jedan dan biti ono sto jesam,da vidim kako je to biti njezno,fino,opusteno,mekano zensko celjade....Ja mislim da bi me srce istog trena opizdiloStrašno, ali šta da se radi. Ćutimo i trpimo kao u vreme Turaka i čekamo proleće.@Dalmatinkaa
Ovde nije uopšte šala po tom pitanju.Bas tako,samo je meni stvarno dosta i puna kapa da budem nesto sto nisam,da mi je samo jedan dan biti ono sto jesam,da vidim kako je to biti njezno,fino,opusteno,mekano zensko celjade....Ja mislim da bi me srce istog trena opizdilo![]()