Pa dobro mogu koristiti i ljudi koji ne vole da stoje dok se kupaju ili tuširaju.To koriste stari ljudi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa dobro mogu koristiti i ljudi koji ne vole da stoje dok se kupaju ili tuširaju.To koriste stari ljudi.
Kratko i jasno.To koriste stari ljudi.
Koristite li sedeljku na kadi, ako imate kadu u kupatilu, ili se kupate bez sedeljke? Sedeljka je predmet koji se postavi poprečno na kadi, tu čovek sedne i kupa se. Šta mislite o njoj?
Pa dobro mogu koristiti i ljudi koji ne vole da stoje dok se kupaju ili tuširaju.
Može, na tako nešto sam i mislio.
To znači da ne možeš stati u kadi, mnogo si visoka izgleda.Legnem i dignem Noge preko kade vani...
Mogu da igram kosarkuTo znači da ne možeš stati u kadi, mnogo si visoka izgleda.![]()
Nema mista to bi se moglo montirati u tus kadi
A babe psuju,mater,oca,strica,strinu itd....svi na prozoru)))
Nije ti tako loše, zakačiš je za plafon.a da stavimo i ljuljašku u kadi)))
e a babe tuku didu , što mu ne ustajeA babe psuju,mater,oca,strica,strinu itd....
Dida tuku stapom,sto gledas konju jedan
...
Odi lipo u smokve krasne,ne vuci me za jezike a babe tuku didu , što mu ne ustaje![]()
![]()
evo ućutao samOdi lipo u smokve krasne,ne vuci me za jezik![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zbog toga što je sklopiva, da stoji na kadi samo bi seo i kupao/tuširao se.Imam ugrađenu silikonsku u tušaoni, hahaha tušaona ostade od mog keramičaria, sklopova je i stoji na zidu koji se ne vidi (osim u tušaoni). Niko je ne koristi. Ima i moj tast kad koristi vikendicu, pa je ja posle zavrljačim u vajat.
E da imaš sedeljku na kadi ne bi morala sedeti u kadi, nego bi sela na sedeljku i orbrijala noge ko žena.Sidim kad brijem noge.
Nemamo kadu.Pa zbog toga što je sklopiva, da stoji na kadi samo bi seo i kupao/tuširao se.