Koristite li sedeljku na kadi, ako imate kadu u kupatilu, ili se kupate bez sedeljke? Sedeljka je predmet koji se postavi poprečno na kadi, tu čovek sedne i kupa se. Šta mislite o njoj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nije loša stvar, sedneš umesto da stojiš. Zašto stajati kad se može sesti?Nemam sedeljku na kadi, a i da je imam sumnjam da bih je koristila. Ili se tusiram a kad imam vremena onda napunim.
Pa zasto bih sedela ako mogu da legnemNije loša stvar, sedneš umesto da stojiš. Zašto stajati kad se može sesti?![]()
Kad nemaš vremena da napuniš kadu kao što kažeš, nego hoćeš da se okupaš na brzinu ako se žuriš negde ili istuširaš.Pa zasto bih sedela ako mogu da legnem![]()
Onda se samo tusiram, bez sedenja.Kad nemaš vremena da napuniš kadu kao što kažeš, nego hoćeš da se okupaš na brzinu ako se žuriš negde.
Pa onda moraš da stojiš, ovako sedneš i istuširaš se. Manje ćeš kupatilo da isprskaš.Onda se samo tusiram, bez sedenja.
Kako mislis manje? Do pola cu da ga isprskam a gornja polovina ostace suva. Zezas hahaPa onda moraš da stojiš, ovako sedneš i istuširaš se. Manje ćeš kupatilo da isprskaš.![]()
Pa manje bi trebalo da isprskaš kupatilo ako sediš na sedeljci. Kad stojiš a nemaš zavesu nemoguće ne isprskati kupatilo.Kako mislis manje? Do pola cu da ga isprskam a gornja polovina ostace suva. Zezas haha
Ali imam zavesu :/ zato stojimPa manje bi trebalo da isprskaš kupatilo ako sediš na sedeljci. Kad stojiš a nemaš zavesu nemoguće ne isprskati kupatilo.
Pa dobro ko ne voli zavesu. Ja ne volim zavesu da imam u kupatilu na primer. Zatvara mi ionako skučen prostor.Ali imam zavesu :/ zato stojim
taj prostor ionako nicemu ne suzi osim za tusiranje. Sa ili bez zavese tebi je prostor isti.Pa dobro ko ne voli zavesu. Ja ne volim zavesu da imam u kupatilu na primer. Zatvara mi ionako skučen prostor.
Pa nema veze, meni je prostor zanimanje pa težim savršentvu kad je on u pitanju. Ja ne volim zavesu, tuš kabina može, super je, ali zavesa ne.taj prostor ionako nicemu ne suzi osim za tusiranje. Sa ili bez zavese tebi je prostor isti.
Onda sedi dok se tusiras, sta da ti kazem. Ja da da sam na tvom mestu prosirila bih kupatilo, ubacila zavesu ili jos bolje staklenu pregradu i ne bi mi trebala ta sedeljka.Pa nema veze, meni je prostor zanimanje pa težim savršentvu kad je on u pitanju. Ja ne volim zavesu, tuš kabina može, super je, ali zavesa ne.
Ma veliko kupatilo imam, nije to problem, ali isto bi bilo i sa staklenom pregradom, zatvara mali prostor. Gde možeš u stanu imati kupatilo od 20 kvadrata, to nema nigde. O ovim normalnim stanovima pričam, ne stanovi od tipa 150 kvadrata što buržuji kupuju samo.Onda sedi dok se tusiras, sta da ti kazem. Ja da da sam na tvom mestu prosirila bih kupatilo, ubacila zavesu ili jos bolje staklenu pregradu i ne bi mi trebala ta sedeljka.
I za one koje mrzi da stoje. Može i za njih.To je za starije osobe. Slabije pokretne!
Kad god sam mogao sjediti nisam stajao. Kad god sam mogao ležati nisam sjedio.I za one koje mrzi da stoje. Može i za njih.
Pitaće te starost gde ti je bila mladost.Kad god sam mogao sjediti nisam stajao. Kad god sam mogao ležati nisam sjedio.
Tajna dugovječnosti nekog bivšeg Američkog predsjednika. Ja volim da stojim.![]()
U kadiPitaće te starost gde ti je bila mladost.
na sedeljciPitaće te starost gde ti je bila mladost.